Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Old Town Zagreb

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 982 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 982 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Sie 2017
10.0

We loved our stay with Ana - she was friendly and looked after us. The hostel is very small but chilled. The beds are comfy and the kitchen is well kitted out. The hostel is secure as are the lockers. The bathrooms are clean. There is the possibility to do laundry but Ana asks that she does it and there is a charge. Zagreb is so small and this is the ideal location. Would recommend Nokturno restaurant! Thank you, Ana for a lovely stay - we would definitely return!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2017
10.0

J'ai adoré mon séjour à old town Hostel à Zagreb! Cette auberge est parfaitement située entre la gare et le centre ville. C'est un grand appartement avec un dortoir et deux chambres individuelles. Il y a une grande cuisine équipée, deux salles de bains et une salle commune. La propreté est impeccable. Ana, la propriétaire, est vraiment adorable! Je m'y suis sentie comme chez moi! L'ambiance est plutôt tranquille, ce qui est très agréable lorsqu'on souhaite un séjour reposant.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
9 Sie 2017
10.0

Location is great and has a very social, relaxed vibe. But the best thing about the hostel has to be Ana...it was so nice to be greeted by name every time I walked in, and she was so accomodating and helpful! Would definitely return if I went to Zagreb again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
8 Sie 2017
9.1

A cool hostel to chill and visit Zagreb. Ana is lovely and makes it easy. Great location by the way

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sie 2017
9.1

Great hostel. You feel welcome the minute you arrive. Ana (the owner) is super friendly and has a lot of ideas to do/see in Zagreb. The common room and the kitchen are great to hang around and just slow down a bit... Definitifly recommended!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
6 Sie 2017
9.1

It was a really nice stay there! Ana, the host is very calm and friendly, everything was easily arranged. Nice and cosy, not a big Hostel - it's more like staying at a friends house (;

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • whenyoucantravel5889
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2017
9.7

Ana made me feel very welcome and I enjoyed my stay. Everything you need this place has it and for such a cheap price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
2 Sie 2017
8.0

Ana was a lovely host in this small and lovely chilled hostel .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Sie 2017
10.0

This was the best hostel i ve ever been. Ana is the best hoster i ve ever had!!! She always helps you! If you are going to Zagreb, definetly this is the place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Planetba2
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
30 Lip 2017
8.9

Ana como siempre...genial!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.