Hostelworld.com

Old Town Zagreb

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 734 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 734 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.8
Old Town Zagreb Located at Dordiceva 24 (Ulica Ignjata Dordica), , Zagreb.
Old Town Zagreb
Croatia
Zagreb 10000 Dordiceva 24 (Ulica Ignjata Dordica)
91% 734
45.8106747 15.9833908
Old Town Zagreb
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
14 Kwi 2016
10.0

I was happy with my room and will probably make a further booking prior to leaving Croatia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
10.0

Staying in Old Town Zagreb was a great experience in every aspect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
2 Kwi 2016
8.6

Great value for money. Quiet when I was there. Easy to find and conveniently located. Receptionist was very helpful, telling me places to visit in the time I had. Didn't like that 2 guys checked in to the room at 11:30 pm, went out, came back in a 2 and talked for an hour. I know that happens in hostels, but would recommend a cut off check in time of 10pm.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Mar 2016
9.7

Hotel staff (anna) was extremely welcoming and helpful. Location is great, within walking distance from the bus station and to the old town. The hostel has a fully equipped kitchen, which also is a kind of common room to interact with other guests. Would stay again if I happen to go back to Zagreb!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • nkrngmko8314
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
23 Mar 2016
8.6

Nice small hostel located in the center of the city in an old buiding. Friendly staff, basic rooms and facilities. Recommended.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • MissLungen
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Mar 2016
10.0

Very nice and small hostel - just how I like it! I first stayed for just two nights and returned again after I had travelled around Croatia and Bosnia&Herzegowina and both visits were just perfectly nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Mar 2016
9.7
Przetłumaczone przez Google

Wszystko było idealne

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lut 2016
10.0

Excellent location, excellent facilities. To be fair, the private double bed was a single sized bunk bed, but the comfort of the place more than made up for it. It was more like staying at a friend's house. Will 100% return.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lut 2016
9.1

The staff is very nice! Location is excellent!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Lut 2016
9.7

Wonderful quiet hostel! Definitely not a party hostel and that was perfectly ok with us! Staff was very helpful and so welcoming! The rooms were clean with comfortable beds. Fully equipped kitchen and laundry on site. Only 5 minutes away from train station. Would recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.