Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Old Town Kanonia Hostel and Apartments

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 540 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 540 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Lip 2017
8.0

Muy bien ubicado, facil acceso, pero le falta mejor servicio de cocina, para quien quiera preparar un alimento

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
17 Lip 2017
10.0

Hostal de gran calidad en una inmejorable ubicación. Por poner un pero, en una habitación con cama de matrimonio, la cama estaba como si fuera una litera. Dejaba abajo espacio a un sofá, y se agradece, pero para personas un poco más mayores no lo vería adecuado. (Espero que en el resto de habitaciones no sea así)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Lip 2017
6.0

We definitely don't recommend this hostel backpackers that want to party. There is always the risk of having a child in your room, which makes talking after 10 p.m. Impossible. The beds aren't really comfortable and the room we had was really dark. The staff isn't friendly and answers questions only half-heartily. The lockers are very small and very insecure. To say something positive, the shower is really nice. :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Iran, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2017
8.9

except for back yard which had access for public, everything else was good

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lip 2017
10.0

Lovely hostel in the old town which was for us the nicest part of Warsaw - the bathrooms were clean and the showers nice. Beds were cool with a triple bunk, would recommend this hostel ... the lady at the desk spoke perfect English and was really nice

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2017
6.0

the staff wasn't too friendly or helpful when I asked for recommendation, the rooms have very narrow luggage storage spaces that looked quite flimsy, some were faulty. The security over luggage storage could be better for the shared rooms.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Cze 2017
8.3

Hostel is situated in the middle of old town ... perfect!!! All was clean but you won't meet lots of other backpackers because atmosphere is more like an apartment... in total ... very good Place to sleep

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Cze 2017
8.9

Very nice apartement!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Maj 2017
8.0

Nos alojamos en uno de los apartamentos para dos. Estaba muy bien ubicado, en zona tranquila, cerca del Old Town y cerca del tranvía y bus (el bus desde la estación de tren dejaba muy cerca). Equipado con todo lo necesario, incluido WiFi, pero sin secador. La única pega es que el suelo estaba sin barrer y las cañerías del baño olían mal de vez en cuando.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Maj 2017
7.4

Staff was friendly enough. It is a cozy little hostel but not really anything remarkable. 4 outlets worked in my room that had 9 beds. Has "kitchen" but no stove to cook. They do have a microwave though. Location was good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.