Hostelworld.com

Old Town Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 311 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 311 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.5
Old Town Hostel Located at Khodasheni str. 7, Tbilisi, Georgia, , Tbilisi.
Old Town Hostel
Georgia
Tbilisi 0105 0105 Khodasheni str. 7, Tbilisi, Georgia
83% 311
41.6922925 44.8054271
Old Town Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Sie 2015
6.0
Przetłumaczone przez Google

Myślę, że miejsce było zamknięcie / ruchu. Brudny nieprzydatne kuchnia. Szafki zbyt małe, aby zmieścić plecak w. Brudna łazienka. Małe wspólnego obszaru, ale odbiór ludzie i ich przyjaciele tam cały dzień / noc oglądania telewizji na komputerze. Lokalizacja jest świetna, choć.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
24 Sie 2015
8.9

Excellent location and friendly, helpful staff!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Sie 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Doskonała!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sie 2015
6.9

Das Hostel ist wirklich in bester Lage um die Altstadt von Tbilisi zu erkunden. Ich war mittlerweile in diversen Hostels in Georgien und kann sagen: Gemessen am Landesdurchschnitt ist es gut. Gemessen an meinen sonstigen Erfahrungen eher unterdurchschnittlich. Durchgelegene Matratzen, sehr wackelige Betten, durchschnittlich saubere Zimmer. Die Bäder sind eher schmuddelig - die Küche kann man vergessen. Großes Plus: Funktionierende Klimaanlage und ein guter Preis für die Hauptstadt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2015
8.9
Przetłumaczone przez Google

, Dzięki tak dużo do pracowników za pomoc!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Hostel nasz pobyt w Tbilisi! Wspaniały i pomocny personel. Pensjonat loca jest genialny, w centrum miasta, ale wciąż spokojny w nocy. Mogę recomens to wszystkim.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Lip 2015
8.3

Nice clean hostel in a good location but lacking in atmosphere. Common area is a little small.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Cze 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Bardzo przyjazny personel i dobra lokalizacja. Pokoje i łazienka były czyste. Zatrzymam się tu ponownie.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Cze 2015
7.4
Przetłumaczone przez Google

Doskonała lokalizacja na Starym Mieście w Tbilisi. Przyjazny i pomocny personel i udogodnienia wszystko perfekcyjnie.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
11 Cze 2015
9.1

The most helfpufl staff you can possibly imagine. I was welcomed and made feel at home once I walked into the hostel. Location is perfect, right in the heart of old Tbilisi, rooms are spacious and comfortable. There was only one bathroom on the floor though for a couple of dorm rooms so it may be a bit difficult when hostel is full. Other than that, I thoroughly enjoyed my stay and would come back again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.