Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Old Town Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1,185 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1,185 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.7
Old Town Hostel Located at Od Sigurate 7, , Dubrovnik.
Old Town Hostel
Croatia
Dubrovnik Dalmatia 20000 Od Sigurate 7
89% 1185
42.6418395 18.1083896
Old Town Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Wrz 2016
9.7

Love this hostel very much! Location and atmosphere here is great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Wrz 2016
10.0

My favourite hostel of all time! The rooms were wonderfully decorated and were kept very clean. The common room had a great vibe with guests always hanging out and chatting with each other or the friendly staff. The all day breakfast and amazing location was just a bonus!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • pennyslanes8791
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
21 Wrz 2016
10.0

Great place to stay at when visiting Dubrovnik. The staff was super nice, the location was perfect and the facilities very clean. Would definitely book again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Wrz 2016
10.0

The best hostel I stayed in Croatia for sure! Perfect location, nice dorm and the staff was really friendly!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Wrz 2016
9.4

This hostel is in the perfect location and more reasonably priced than other hostels in Dubrovnik. There is a nice little Kitchen and free breakfast all day which is great. Clean and spacious dorms with a wonderful hot shower. Locks on doors. Would definitely recommend!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
16 Wrz 2016
10.0

Right in the old town! Amazing location and the sweetest staff :) My bedroom had a high ceiling with a beautiful painting and was beautifully decorated and spacious. The washrooms were clean and homely, as was the kitchen. If there is space, book it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
15 Wrz 2016
8.9

Awesome location ad super friendly staff. The only down side I would say is that the common area was quite small so not many people were using it making it hard as a solo traveller to meet people. But that could just have been for when I was there. Overall a great hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
9.4

Hostel très bien placé dans dubrovnik et très propre. Les filles à l'accueil sont tres serviables et souriantes. Il y a bcp de flyers dans l'hostel qui permettent d'obtenir des réductions sur des tours guidés par exemple. Je recommande fortement !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Wrz 2016
10.0

Es uno de los mejores hostales que he estado. Ubicación ideal, en pleno casco histórico, a un paso de tiendas, restaurantes y hay un supermercado a 2 calles. El edificio está restaurado, pero con todas la comodidades y modernidad en el interior. La habitación estaba impecable y los baños y duchas también. Staff extremadamente amable y preocupado. La cocina es pequeña, pero se puede cocinar sin problema. El desayuno es algo escaso (sólo cereales, leche, té, café), pero está disponible las 24 hrs.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
7 Wrz 2016
10.0

Customer service, great location , great rooms , nice kitchen and common area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.