Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Old Town Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1,270 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1,270 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.1
Old Town Hostel Located at Od Sigurate 7, , Dubrovnik.
Old Town Hostel
Croatia
Dubrovnik Dalmatia 20000 Od Sigurate 7
93% 1270
42.6418395 18.1083896
Old Town Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
29 Lis 2016
9.1

Todo muy bien, excepto que hacia frio en las habitaciones, yo viaje en Noviembre y la cocina regular. Por lo demas ubicacion y hostel muy bonito

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Lis 2016
10.0

Perfect location!!! Absolutely loved my stay here :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
25 Lis 2016
9.1

A very cool hostel in a prime location right in the old city center of Dubrovnik. Easy acces to the whole place and nice tips on the best local places. Fun and friendly staff really helped out making my stay a cherished memory. The common room is a great place to meet other travellers who roam the Balkans. If you want to visit Kings Landing (Dubrovnik that is), this is the place to be!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
24 Lis 2016
9.7

Excelente localização, fica no centro antigo, proximo aos pontos turisticos, casa de câmbio e mercado. staff muito atencioso e gentil. As instalações são ótimas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
22 Lis 2016
10.0

Right in the centre of the old town. Pretty good place for the off season too. Easy to meet solo travellers here and a nice space to get your drink on! Had a good time and would love to come back :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Lis 2016
8.9

Great place to stay in a perfect location! Really cute and cosy :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lis 2016
9.4

Great place to stay in the old town. Helpful and friendly staff. Wifi only worked on ground floor which considering the price was disappointing but will definitely stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
8.3

This place is excellently located and the staff is super friendly and helpful. I really did enjoy my stay here. However, I do want to add a few things: the common area is very small, the refrigerator with guest and community food was not very clean and unsightly at times, the free breakfast varies (sometimes they were out of milk or yogurt), the internet is incredibly spotty, and there is no heat in this building so make sure to bundle up if you are there during the colder months.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Lis 2016
9.4

Nice staff. Room really cold even with extra blankets. Inside the walled city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sofiapoggi4886
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
12 Lis 2016
10.0

Great hostel in a beautiful city. Amazing location, great atmosphere, lots of hats and wigs XD.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.