Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Old Town Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 1292 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 1292 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Mar 2017
9.7

Perfect place! Location and staff! Croatian girl at the front desk and argentinean guy of staff were amazing. There was no wifi in the upper floors but i think they re gonna solve it. Great place! I ll come back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mexican15
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2017
10.0

A must stay close to everything, the common room was great met a lot of people the staff was super nice and helpful, I will stay here again everything was great no cons from me!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Mar 2017
10.0

Great place that not only pays off the money, but also exceeds the expectations. It is located in the middle of the old city and it offers a lot of things to do in Dubrovnik. Mateja and Mike are great and they are always willing to help. Also, it is the only hostel in old city with a common room for guests. I would come back here if I went back to Dubrovnik.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2017
9.7

Truly Brilliant hostel!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
21 Mar 2017
10.0

Excellent location, very clean stunning building and very welcoming and friendly staff. Would definitely recommend staying here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
20 Mar 2017
8.9

필레문에 내려서 찾아가기 쉬움. 언제든 시리얼과 우유 제공. 가격 비싸지 않음. 장점이 많긴한데 뭔가 너무 시끄럽고 화장실 부족. 그래도 가격대비 괜찮음.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
19 Mar 2017
8.0

Good hostel. The staffs are nice and helpful. Hostel is inside old town, so very near to the major attractions. Highly recommend!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
19 Mar 2017
8.6

This was an awesome place to stay... Offered almost everything except note there is NO wifi in the rooms, and barely any in the kitchen/lounge area. Also, there is no dryer so be prepared to hang your clothes on the lines :-) I think the price is unjustified considering the wifi issue, however I suppose this is standard for Dubrovnik! Funky kitchen/lounge area. Was quite easy to cook, chill out etc. Very clean and tidy, someone was always busy cleaning which is good to see. Helpful staff too :-)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jkahrs1989
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
17 Mar 2017
9.1

Everything was great at this hostel. Clean spacious rooms and good clean bathrooms. Location is right in the old town so it's close to the sights. The atmosphere seems like it was good, but I was sick for my two nights and not up to socializing, so I can't say for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Lis 2016
8.0

Great location in Dubrovnik.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.