Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Old Town Hostel East Wing

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1,674 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1,674 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8
Old Town Hostel East Wing Located at Old Town 284, , Kotor.
Old Town Hostel East Wing
Montenegro
Kotor Old Town 284
91% 1674
42.4235951 18.7716758
Old Town Hostel East Wing
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Sty 2017
10.0

Great location, the staff usted really friendly andan very helpfull!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Węgry, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
10.0

Different seasons, different tourists, however, what everybody wants is an accommodation closest possible to the point of arrival, an accommodation where hosts smile, where English is spoken fluently, where information is known and kindly offered on local entertainment facilities as well as about historical background - and cozy atmosphere. It's all good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Consume_Produce
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
15 Gru 2016
9.1

Super friendly, knowledgable staff, nice rooms. Great for a few days, even in the off season!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jorge_sjoberg6053
  • Szwecja, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 57 Recenzje
15 Gru 2016
10.0

Great hostel in building with many old interesting stuff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Gru 2016
10.0

great place and location. had a blast with everyone staying their too in the common area. one of my favorite hostels yet

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
27 Lis 2016
9.1

El hostel es una pasada, lo chicos muy amables. Lo unico que olia mal el water i q por la noche había mucho ruido entre habitaciones. Por lo demás muy bien

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Lis 2016
10.0

This is the best hostel that I have stayed in yet! The rooms were so cool, the atmosphere is great, the owners are awesome, the town and surround area is so amazing, and take advantage of the dinner and breakfast deal! It's a great social gathering!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lis 2016
9.4

This was a great hostel. Unique layout, right inside Old Town, a great place to stay/explore the city. The steps to the fortress was a short walk away from the hostel. Dinner and breakfast option offered is very cheap and tasty to boot! Staff is really friendly and very helpful. Would recommend this hostel to anyone staying in Kotor!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lis 2016
10.0

One of the best hostels i have ever stayed at! great to meet other travellers and the atmosphere is perfect for socializing :) the staff goes beyond their way to make you stay unforgetable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lis 2016
10.0

Very welcoming. Great breakfast. Like the WIFI community room as there is good internet connection in the rest of the hostel. It was a great place to meet other travellers and socialize.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.