Hostelworld.com

Old Town Hostel East Wing

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1690 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1690 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
12 Lut 2017
9.4

올드타운 안에 있어서 위치는 당연 넘나 좋았습니다 버스터미널이랑도 가까웠고 도보로 여기저기 다니기 좋았어요 리셉션도 너무 친절했구요 그러나 계단이 너무 많았어요 오래된 건물이라서 어쩔 수 없었겠지만요,, 그래도 분위기 좋았구 저녁도 4유로 내면 조식 포함해서 준다고 했는데 먹진 않았어요 ㅎㅎ 추천함당

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • csg23501
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
10 Lut 2017
9.4

The hostel has a great location with friendly and very helpful staff. Can only recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
3 Lut 2017
10.0

Super friendly staff, dinner and breakfast combo was a great deal and a nice atmosphere with other travellers. Great location in the old town. Very clean, and cool interior. One of the nicest hostels we have stayed at on our trip so far!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sty 2017
10.0

Our double room with ensuite was amazing and well beyond what we expected for the price! The kitchen was also well equipped for cooking and the reception staff were really helpful with fixing the sometimes faulty wifi and helping with bus tickets etc. Thanks guys for the lovely stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2017
10.0

Everything was great from the minute we walked in. The staff is lovely and friendly, and the room we stayed in (3-bed) was spotless, comfortable and had everything we needed. The dinner that the hostel serves at night is SO worth the few euros it costs, and the opportunity to meet and chat with other hostel guests is a bonus. The atmosphere is really welcoming and cozy and it's easy to make friends. I recommend this hostel to anyone visiting Kotor! You won't regret it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
27 Sty 2017
10.0

Location good .Staff also very helpful and friendly. Hostel 's room had fantastic decoration

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
26 Sty 2017
10.0

Perfect location in the centre of beautiful Old Town! Secure and warm rooms, comfortable beds with privacy curtains & outlets. Nightly dinner and breakfast deal is great value and an awesome way to meet other travellers. Staff are super friendly and helpful - especially Danilo! and the hostel cats make for great company :) This is a must-stay hostel for a must-visit town!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sty 2017
10.0

The Old Town hostel is the best hostel in the world. It was clean, comfortable, fun and a museum. The hostels owner decorated the hostel with artifacts from all around the world. They even had a 1500 year old Virgin Marry stone carving from the Crusades. Besides the facilities, the hostels staff was amazing. Daniel and Vlado took the time out of their day to show my wife and I around the Old Town and the bay. Please stay at this hostel, you wont regret it... Josh

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
21 Sty 2017
10.0

진짜 10점만점에 10점이요!! 3인실 6인실 다 가격같길래 3인실갔었는데 일단 방이 너무 넓어요!! 청결상태도 너무좋구요! 제 방에서는 와이파이도 문제없었고 침대옆에 콘센트있어서 편했어요! 그리고 방안에 조그만 부엌이있어서 그곳에서는 차나 커피마실수있어서좋았어요 ㅎㅎ 그리고 직원분들한테 뭔가 물어도 항상 친절하게 웃으면서 알려주세요 ㅎㅎ 위치는 코토르 올드타운안에있어서 위치는 당연히 최고구요!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Sty 2017
10.0

Great location, the staff usted really friendly andan very helpfull!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.