Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Old Evora

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 468 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 468 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Kwi 2017
9.4

Nice hostel - extremely handy location, spotless and brand new bathrooms and kitchen, decent free breakfast. Some of the dorms can get a little noisy just because of the way they're arranged, but don't let that out you off, I'd stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2017
9.4

Our stay in Evora was very pleasant. The hostel has a nice atmosphere, is very clean, has friendly staff and is well equipped. Also the rooms are very nice and everyone gets their own locker. Sadly our 4 bed room had the same door as the 8 bed dorm so paying for a 4 bed dorm we got all the running around of a 12 bed one whereas the 8 bed dorm got an additional door. Anyway it was one of the best hostels I have ever stayed in. Highly recommended!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Mar 2017
8.0

Booked a dorm got a private room still a good hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lut 2017
8.0

Tem dois edifícios, o principal é bem cuidado e tem muito charme e atenção ao detalhe, mas o segundo edifício (que foi onde fiquei) era o oposto, limpo mas estéril, sem identidade. É muito central, é fácil chegar lá e sair de lá para ir visitar a cidade. Devia ter mais recepcionistas, pois estivemos à espera que o patrão chegasse para tratar da nossa reserva (3 horas à espera). Contudo o patrão é simpático, o staff não é muito, mas a estadia foi agradável ainda assim.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Lut 2017
6.6

J'avoue avoir un ressenti très mitigé. La cuisine est super cool, bien aménagée, propre et sympa. Le salon/salle à manger est sympa également quoi que beaucoup trop petit lors du petit déjeuner. La chambre par contre est UNE HORREUR. Étroite, sale, presque insalubre. Les lumières blafardent et le lit très inconfortable assombrissent l'expérience.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lut 2017
7.7

Overall our stay at the Evora hostel was good. The hostel was in a convenient location and the host let us leave our bags in a secure place even after we've checked out. Our room was a bit dark and unwelcoming and the bathroom did not ventilate well and was also dark, but if you're looking for an affordable and convenient place this is a good place. It would have been nice if the host(s) were bit more friendly and hospitable as we were unfamiliar with how the hostel ran.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • sarahanzouli1252747
  • Portugalia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Lut 2017
10.0

Foi das melhores estadias de sempre. É para regressar sem dúvida e aconselho. Todo o pessoal foi 5* conosco, super bem-recebidas 😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lut 2017
8.6

The staff here are very kind and the location is pretty nice. The security here isn't very good though; I never got a room key or a locker. It's also very cold.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sty 2017
8.6

Quiet hostel. Everything you need.no atmosphere because there aren't many people but location is great and the staff was nice. Kitchen is good. Wifi works. No lock on the rooms but the give you lockers. Place is very clean but smells funny at first. Good place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sty 2017
6.9

War in Ordnung

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.