Hostelworld.com

Old Evora

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 391 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 391 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.5
Old Evora Located at Rua Serpa Pinto n.º 68 7000-537 Évora, , Evora.
Old Evora
Portugal
Evora Evora Evora Portugal Rua Serpa Pinto n.º 68 7000-537 Évora
89% 391
38.5707039 -7.9129725
Old Evora
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
7 Kwi 2016
9.1

The biggest problem is that evora isnt a city to meet many other travelers, the hostel itself was very good though

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Mar 2016
10.0

Would definitely stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Mar 2016
9.4

Great place with very nice people. I would certainly stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Węgry, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
8 Mar 2016
8.3

Nice and clean place with a very good location. My problem was only with other guests :(

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2016
8.6

Lovely host in a great location!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Lut 2016
9.7

L'auberge est charmante et l'accueil trés convival. Le seul bémol c'est qu'il manque des couvertures chaudes pour l'hiver. L'emplacement est idéal pour visiter evora.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lut 2016
9.4

Friendly and helpful staff, great location and good common areas. The beds, and specially the mattresses could be better, but they do the job.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sty 2016
9.4

The owner was really nice and helpful, breakfast is good. The only thing is it was always cold inside, and the fact that we had to go outside to get to our room and to the bathroom was not helping. But good overall!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Sty 2016
4.0

Cheiro ruim o tempo inteiro, banheiro minusculo, ambiente estranho com hospedes bem mais velhos. Nao recomendo!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Caro cliente,no mês de Janeiro os turistas que viajam aqui são normalmente pessoas um pouco mais idosas do que você. Obrigado.

16 Lis 2015
8.0

Friendly staff. Gave real good recommendation for food. Nice place to stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.