Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Old Evora

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 435 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 435 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.3
Old Evora Located at Rua Serpa Pinto n.º 68 7000-537 Évora, , Evora.
Old Evora
Portugal
Evora Evora Evora Portugal Rua Serpa Pinto n.º 68 7000-537 Évora
88% 435
38.5707039 -7.9129725
Old Evora
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 29 Recenzje
24 Wrz 2016
6.0

Hmmm - bit of Faulty Towers about this one... 4 bed mixed just happened to morph into a fetid 8 bed mixed with a tiny window and a latchless door which had to be shut to stop it banging all night... Ran out of cereal for breakfast Bit of a pass-thru place for some sketchy looking locals too.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Sie 2016
8.6

La nostra stanza era in un altro edificio ma pochi metri dalla struttura centrale, quindi non è stato un problema. L unica differenza è che la parte principale è piu nuova e piu bella, ma anche nella sede distaccata si hanno tutti i confort, tra cui la cucina (e un bagno da dividere con meno persone!). Unica pecca, la doccia fredda quasi tutte le sere. Nel complesso la struttura e la stanza erano pulite, i letti puliti e comodi. Personale gentilissimo e ottima la posizione. Consigliatissimo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2016
8.9

Ideal hostel for a night stop in Evora! The room was small but accommodating enough, with the shared bathroom just opposite. I stayed in a different premise to the main hostel, just opposite the road but that was not such a problem. Breakfast in the morning was a bonus :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Sie 2016
6.9

Diverse camere sono in un altro edificio, in un'altra strada, rispetto a quello principale con reception, colazione e servizi vari. Il responsabile parla più lingue, gli altri addetti solo portoghese. Abbiamo prenotato la camera privata doppio letto, allo stesso prezzo ci è stata data invece una piccola camera da due letti a castello, assicurandoci l'uso esclusivo, ma non era quello che avevamo prenotato. Solo dopo mia breve discussione è stato fatto un parziale rimborso di 2 euro cadauno.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Sie 2016
10.0

Fijn hostel met gemoedelijke sfeer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Sie 2016
8.9

We got there late and the owner was kind and accommodating. The location is absolutely perfect - centrally located in the beautiful historic part of Évora. It was clean and tidy, with comfortable beds. The atmosphere could be better but no major complaints from me.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Sie 2016
9.7

Es un lugar muy agradable, a 2 minutos de la plaza central andando. El desayuno está muy bien y hay muy buen ambiente. Está todo bien cuidado

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
15 Sie 2016
10.0

great room, quiet and central location, ok breakfast, nice owner

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
9.7

Greatest hostel of our trip in Portugal! Very nice people to talk with, very helpful. The room was beautiful and clean. Spacious/well equiped kitchen, with a possibility of eating in a patio outside (lovely). Well located, 2 minutes away from the main square of the city. I truly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
9.4

Buen sitio y una ciudad para repetir. Hay mucho mas que ver delo que dice la gente y El sitio muy centrico y buen precio

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.