Hostelworld.com

Old Evora

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 396 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 396 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.5
Old Evora Located at Rua Serpa Pinto n.º 68 7000-537 Évora, , Evora.
Old Evora
Portugal
Evora Evora Evora Portugal Rua Serpa Pinto n.º 68 7000-537 Évora
90% 396
38.5707039 -7.9129725
Old Evora
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Maj 2016
9.7

I really loved my stay at the Old Evora Hostel. Very good location, just 5 minute walk to the city center and less than 10 minutes to the bus station. Right across the street from a fantastic Japanese sushi buffet of you get tired of meat/cod. Facilities were spotless. Lovely backyard for the warm weather and nice breakfast provided. The owner was so kind, providing me with information on sights. Follow his advice and go to Choupana- it's a great authentic, cheap place! Wifi a bit spotty.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Maj 2016
9.7

Nice, small hostel with a quite big kitchen. We enjoyed our mostly sunny breakfasts in the hostel's own backyard. On our arrival we where quite late but the host was ready to stay a little longer just for awaiting us.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Kwi 2016
8.0

Good location and helpful staff but the open plan feel of the space and lack of keys made me a little uncomfortable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Kwi 2016
9.1

The biggest problem is that evora isnt a city to meet many other travelers, the hostel itself was very good though

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Mar 2016
10.0

Would definitely stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Mar 2016
9.4

Great place with very nice people. I would certainly stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Węgry, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
8 Mar 2016
8.3

Nice and clean place with a very good location. My problem was only with other guests :(

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2016
8.6

Lovely host in a great location!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Lut 2016
9.7

L'auberge est charmante et l'accueil trés convival. Le seul bémol c'est qu'il manque des couvertures chaudes pour l'hiver. L'emplacement est idéal pour visiter evora.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lut 2016
9.4

Friendly and helpful staff, great location and good common areas. The beds, and specially the mattresses could be better, but they do the job.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.