Hostelworld.com

Okupe Hostel - Jardins

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 460 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.1
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 460 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.1
Okupe Hostel - Jardins Located at Avenida Rebouas, 990, So Paulo - SP, Sao Paulo.
Okupe Hostel - Jardins
Brazil
Sao Paulo SP 05402-000 Avenida Rebou�as, 990, S�o Paulo - SP
70% 460
-23.5600140 -46.6715741
Okupe Hostel - Jardins
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Mar 2016
2.0

I never been, they never cancelled the reservation, i send a mail before

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2016
9.1

Lugar com ambiente muito bom e pessoas simpaticas e legais,o unico problema sao as goteiras na area de lazer,com exceçao disso é otimo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lut 2016
8.0

Excelente localização, só anda muito para se chegar no metrô, mas para ônibus tem parada na frente do hostel. Gostei dos quartos, são amplos e limpos, tem tomadas e lâmpadas em cada cama, café da manhã simples, mas de acordo com o preço, boa estrutura, internet wi-fi em todos os ambientes, recomendo e voltarei a me hospedar lá em outras oportunidades.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lut 2016
3.7

Location was slightly good but that's all. I didn't feel welcomed at check-in, the staff only showed me to my room and explained me nothing about the hostel. I got more help from the cleaning ladies then from the receptionists. Which is not so good either since the ladies were doing "reception work" and not cleaning work. Hostel was dirty... And has no atmosphere at all... They have a bar, but music is so loud that people can't talk to each other. I guess they're aiming for FUN but failing hard!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2016
5.1

no me gusto nada.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2016
4.3

O hostel só é bem localizado. O ambiente é mal estruturado e fede a mofo. As camas são velhas, os banheiros são impraticáveis, o quarto é abafado e o café da manhã não compensa nem como cortesia. Odiei e não recomendo.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • prokaryx
  • Singapur, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 66 Recenzje
14 Lut 2016
9.4

Freindly staff, reasonable breakfast, good atmosphere. Great location in Jardins, although an uphill climb to Avenida Paulista.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Sty 2016
7.7

The staff was so nice. The bathrooms and the kitchen could have been cleaner. It is easy to get around from the hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Sty 2016
8.6

Gosto de ficar hospedado lá, mas desta última vez o quarto estava com um cheiro forte, nada agradável, e durante a noite houve muito barulho, parecia haver uma festa dentro de algum dos outros quartos. Mas o hostel é muito bom, recomendo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Gru 2015
9.1

Muy lindo, excelente atención, muy limpio, y muy buena onda. La ubicación no se, porporque estuve sólo un día.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.