Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Okupe Hostel - Jardins

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 479 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 479 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 7.1
Okupe Hostel - Jardins Located at Avenida Rebouas, 990, So Paulo - SP, Sao Paulo.
Okupe Hostel - Jardins
Brazil
Sao Paulo SP 05402-000 Avenida Rebou�as, 990, S�o Paulo - SP
81% 479
-23.5600140 -46.6715741
Okupe Hostel - Jardins
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lis 2016
8.0

Custo benefício muito bom. Ótima localização. Poderiam melhorar na limpeza dos banheiros.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Paź 2016
7.7

Funcionários muito atenciosos e simpáticos. Tem um bar bastante convidativo e a segurança do acesso aos quartos é feito por cartão magnético pessoal. Café da manhã farto e variado. Achei o lugar fantástico, até entrar no quarto. Camas de madeira, com aspecto bastante velho e os ítens de cama que parecem não ter sido trocado faz tempo e o espaço não parecia muito limpo. Não esqueça que você está nos Jardins e as opções para comer, em torno do local, são em quase sua totalidade $$$$$.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
30 Paź 2016
9.4

Muito bom Hostel, infelizmente perdi a festa do Halloween.. ficarei de novo com certeza. Ah, fica bem perto do rolê!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Santhah
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Paź 2016
8.6

Pontos positivos: Funcionários excelentes, camas confortáveis e roupa de cama limpos, localização maravilhosa mesmo sendo longe de estações de metro (clinicas, fradique, consolação) perto da Rua Algusta e Oscar Freire. No sábado houve uma festa de Halloween com uma bada muito boa. Pontos Negativos: o hostel precisa urgente trocar os lockers que ficam em baixo da cama, e mudar as medidas de higiene e limpeza dos banheiros, tanto o compartilhado quanto o banheiro do quarto. Colocar ganchos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Wrz 2016
9.1

Muito bom custo beneficio, localizaçao, cafe da manha e atendimento. A unica coisa que precisa melhorar é o horario da limpeza do banheiro, que poderia ser mais cedo na parte da manha (nos dias que fiquei a limpeza ocorreu depois das 9h, entao para quem sai cedo é complicado). No geral vale a pena e voltarei sempre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
4.3

My friend and I have been backpacking through South America for three months and have also backpacked through Europe and this was one of our worst hostel experiences. We stayed only one night out of our three and ended up switching hostels. The receptionist was rude and drunk (tipsy, no worries; drunk, no worries; drunk, rude, and refusal to help at the desk? Nah). Dirty sheets were given multiple times and no one of the staff was helpful. The place also reeks. Nice farewell breakfast though!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
9 Wrz 2016
5.4

Muy sucio! De las duchas solo funcionó una no más y en el barrio tampoco me sentí muy segura.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
3 Wrz 2016
9.4

+ Great Hostel: helpful staff, cozy and with many common areas, very good location, awesome breakfast. - There wasn't rental towels available in my check-in, but i assume this was temporary situation. Overall: I'd come back in the future.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Wrz 2016
6.3

This place was ok. I've been in 160 hostels and only switched to a new hostels a few times. This was one of them. My needs are pretty low but I needed hot water, wifi and laundry. Hot water and wifi didn't work. When I told the staff that neither was working they just told me I was wrong and that it was working. Not very helpful. They have laundry but it is 50R which is the most expensive laundry price I've seen in 52 countries,even more than Japan. Great breakfast and nice common area.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Sie 2016
9.1

Ótimo Hostel, bem localizado, staff muito dispostos e parceiros, segurança e possui um café da manha muito bom

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.