Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Okinawa Sora House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 405 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 405 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Wrz 2017
8.3

Cool vibe in the hostel, friendly staff and easy to meet people. Good location. Though Naha is not a city where you can do a lot, so I just stayed here to get to the other islands.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2017
9.4

Saperated faucet is a bit inconvenient.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sie 2017
8.3

가격이 저렴한 것 치고는 깔끔하고 괜찮습니다!! 저는 개인적으로 한국인들이 너무 많아서 조금 불편했어요. 아무래도 한국 사람들에게 잘 알려진 곳 인것 같아요. 로비에 죄다 한국인이어서 일행들과 여행루트짜고 대화할때도 신경쓰였고 좀 시끄러웠어요. 게스트하우스니까 어느정도의 불편함은 감수해야하지만, 같은 방에 너무 일찍 자는 분이 있어서 불 끄고 모든 걸 해야했어요 ㅠㅠ 첫날 좀 늦게 도착했는데 샤워시간이나 드라이기 사용시간이 마감되서 못씻고 잤네요 ㅠㅠ 그럼에도 이 곳을 추천하는 이유는 가격인 것 같아요. 직원분도 나름 친절하셨구요. 게스트하우스가 깔끔합니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
19 Sie 2017
9.1

It was good in general. Well located close to the Tomari port, railway station and Kokusai dori all in walking distance. Staffs were helpful and the room was clean. Common room was really pretty and comfortable as well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sie 2017
8.9

I stayed in 3 different Hostels in naha. This was the best...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2017
7.7

The hostel is pretty, especially the lounge, and it is in a very convenient location. The facilities are quite basic but OK for a short stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2017
7.4

그냥 잠만 자고 나가기 좋은 곳.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Lip 2017
10.0

各方面都好。位置好,轻轨美荣桥站下来1分钟路程。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2017
7.7

접근성은 역에서 아주 가깝고 국제거리도 아주 가깝습니다. 개인 락커는 보증금을 내야만 이용할 수 있고 또 엄청 작아서 중요한 지갑이나 여권 정도만 보관 할 수 있었습니다. 시설은 굉장히 깨끗하고 잘 정리 되어있고, 베드도 깨끗하고 너무 좋았습니다. 일본인 여행객이 많았고, 호스텔의 장점인 어울림은 적었던 편입니다. 사람에 따라 다르겠지만 이때까지 이용해보았던 호스텔들 중에서는 분위기가 그리 친화적인 느낌은 아니었던 것 같습니다. 무거운 짐을 가지고 있다면 2층이나 3층까지 들고 이동해야하는 불편함이 있습니다. 욕실도 남녀 공용과 여성전용이 나누어져 있어서 좋아보였지만, 여성전용 욕실은 왜 굳이 사용시간 제한이 있는지는 잘 모르겠습니다.;; 남녀공용 욕실도 깨끗해서 사용하기 부담 없었습니다. 합리적인 가격에 깨끗한 시설을 이용하시고 싶은 여행객에게는 적합한 곳인 것 같습니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
5 Lip 2017
9.4

Amazing location, and super friendly staff! Would absolutely recommend this hostel to anyone staying in Okinawa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×