Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Okinawa Sora House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 386 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 386 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2017
7.7

접근성은 역에서 아주 가깝고 국제거리도 아주 가깝습니다. 개인 락커는 보증금을 내야만 이용할 수 있고 또 엄청 작아서 중요한 지갑이나 여권 정도만 보관 할 수 있었습니다. 시설은 굉장히 깨끗하고 잘 정리 되어있고, 베드도 깨끗하고 너무 좋았습니다. 일본인 여행객이 많았고, 호스텔의 장점인 어울림은 적었던 편입니다. 사람에 따라 다르겠지만 이때까지 이용해보았던 호스텔들 중에서는 분위기가 그리 친화적인 느낌은 아니었던 것 같습니다. 무거운 짐을 가지고 있다면 2층이나 3층까지 들고 이동해야하는 불편함이 있습니다. 욕실도 남녀 공용과 여성전용이 나누어져 있어서 좋아보였지만, 여성전용 욕실은 왜 굳이 사용시간 제한이 있는지는 잘 모르겠습니다.;; 남녀공용 욕실도 깨끗해서 사용하기 부담 없었습니다. 합리적인 가격에 깨끗한 시설을 이용하시고 싶은 여행객에게는 적합한 곳인 것 같습니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2017
9.4

Amazing location, and super friendly staff! Would absolutely recommend this hostel to anyone staying in Okinawa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • a1s4d73970
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Lip 2017
7.4

첫 해외여행으로 혼자 게스트 하우스돌아다니면서 지냈는데. 1인실 35000원 이용해서 크게 불편함 없이 지냈습니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jiyoung5319
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
23 Cze 2017
9.1

국제거리랑 가깝고 에어컨잘되고 여자분스탭 친절하시고 좋았습니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Cze 2017
9.1

Cozy common area, excellent location near Monorail

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • ascariandrea
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2017
8.9

One of the kindest staff I've ever met! The house is in a good place, between the port and the center and the common room is always plenty of other travellers of all ages ready to share their stories with you.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Maj 2017
10.0

Overall very great experience. Staff was super nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 32 Recenzje
21 Maj 2017
8.6

The hostel has a convenient location, short walk to the Monorail and main street. Fans in the room would be a plus. (Aircon is only turned on when you're already melting) There's a neat room to socialize. The owners are friendly and helpful to organise trips.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Maj 2017
8.3

Pros: Really close to metro So many yummy places to eat nearby. Comfy beds, hot showers. Close to ferry port for islands. Cons: Staff could be either helpful or unhelpful depending on time of day. Wifi was spotty. A/C was only on between 10pm to 9am, was not strong, and was only in the rooms (not hallways, bathrooms, etc). Very hot and uncomfortable at times.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Maj 2017
10.0

I really liked this hostel! I even booked to come back on my way back through Naha. The staff were super friendly and helpful-I forgot my key one night and when I called after midnight when I had realised, they were so kind about it. The beds are fine-maybe a little hard, but I've definitely stayed in much worse. Naha doesn't have loads to offer, but as a stopover point, this hostel is well priced and a good choice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.