Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Okinawa Sora House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 343 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 343 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
14 Mar 2017
8.6

Stayed 1 night in a male dorm. Staff very friendly upon check in, even though I was later than their closing time. Nice big lounge with friendly atmosphere. Rooms basic, but sufficient and good value for money. Great location and easy to find. Would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lut 2017
6.9

오사카에서도 게스트하우스를 이용했었는데 거기에 비하면 시설이 좋은편은 아니예요 싼가격으로 이용할수있다는게 가장 큰 장점이고 교통편도 편리하고 국제거리랑 좀 거리가 있다보니 밤에 조용한것은 좋네요 전 당연히 수건이 있을거라 생각해서 안들고갔는데 돈을 내고 대여해야하더라구요 대여료도 비싸고... 수건을 꼭 챙겨가셔야합니다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Lut 2017
9.7

I really enjoyed the stay - the staff was friendly, it was super clean and the hang out area was so comfortable, we spent a lot of time there :D It's right next to a metro station , but you also can just walk to main points in Naha. All in all I enjoyed it very much.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • FrankChen75
  • Tajwan, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Lut 2017
10.0

If there has more lockers would be great

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2017
9.4

Sora House is inconspicuously hidden on the street near Miebashi station, a greatly convenient location from Kokusaidori Street to satisfy your palate, as well as a 24h supermarket for your supplies. The downside of the hostel for me was the ratio of the number of guests to the washroom, which means there might be a bit of waiting. The lounge is generally fine; I didn't see many guests mixing around but that was presumably due to language barrier.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2017
8.3

slightly larger bed sheets would be great plus, otherwise it feels like i'm constantly touching the bare mattress and the uncovered blankets.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
1 Lut 2017
8.0

Nice, clean, well equipped hostel. Girls who worked there were helpful and friendly, but manager quite cold when I arrived before check in time to drop off my stuff. The place looks great and was very clean. However I wouldn't stay again due to the strictness and signs everywhere. Can't use kitchen or common room before 7am. Can't stay in common room before or after check out.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
30 Sty 2017
9.7

위치도 모노레일 역에서 걸어서 2분 정도로 멀지 않고 가깝습니다. 시설도 훌륭하고 리셉션 직원이 매우 친절했습니다. 딱 하나 단점이 있다면 방음이 잘 되지 않는 것 같네요. 서로 조심하는 분위기라서 크게 문제가 있던 것은 아니었지만 조금 신경쓰이기는 하더라구요. 하지만 위치도 좋고 가격대비 깔끔하고 쾌적해서 전반적으로 매우 만족했습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
9.4

Tolles Hostel - liegt auch in der Nähe des Hafens, sodass man andere Inseln mit der Fähre bereisen kann.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Gru 2016
8.3

가성비 좋은 게스트하우스입니다^^

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.