Hostelworld.com

Okinawa Guest House KERAMA

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 270 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 270 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
27 Sty 2017
8.0

Cheap and cheerful. A bit messy, but not dirty. Everything I needed and great price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • mwhitney
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
22 Sty 2017
6.6

Not bad, especially for the price. No locks on doors, and I wasn't offered a locker (there were some, so maybe I should have asked). Not very clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
8.0

Big kitchen, supermarkets closeby lots of kitchenware. Easy to save on food costs. Lots of staff, even some video games for gamers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Gru 2016
5.1

Si vous cherchez à économiser au max sans vous soucier de la qualité de l'hébergement et que vous n'êtes absolument pas regardants sur la propreté des lieux, alors cette auberge est faite pour vous. Autrement, FUYEZ!!! La salle de bain est DEGUEULASSE (rideaux moisis, douches JAMAIS brossés et ça se voit, murs en piteux état), 1 fois sur 2 il n'y a même pas de shampoing, il y a du bordel PARTOUT, aucun espace de rangement et vous ne saurez jamais qui fait partie du staff et qui ne l'est pas....

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Lis 2016
6.0

If you want cheap in Okinawa this is the place. If you want clean and orderly, this is NOT the place. Kitchen and bath are not at all clean and there is no attempt to do so. Bed was a thin futon on wood felt like sleeping on a floor. We wanted to stay at MYPLACE hostel nearby, but they were booked when we went in, but it looked like the Taj Mahal next to thos place, We stayed 1 nite at HI Hostel Intll Okinawa, but no backpackers there at all, just JApanese families on holiday,

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Litwa, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Paź 2016
9.4

One of the cheapest places in Okinawa. Very relaxed and not far from main attractions. That is. And the beds were actually much spacier than it looks in the picture.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Paź 2016
6.6

16 beds in a room and had a capsule like layout. Hard to get good night of sleep due to this reason ,also the bed hardly have mattress so it will be hard for your back。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Sie 2016
10.0

Je vous le recommande. J'ai passé un très bon séjour. Le personnel est super sympa. C'est très propre. Un coin cuisine pour se faire soigner même à manger . Un grand coin salon avec canapé, table basse et la télé. Super 🖒

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • fkh10011924
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Sie 2016
8.3

Quite a lively place at Kerama alrhough it felt a little strange at first many so-called staff/residences (from Europe I guess) were actually doing working holiday/learning language and you could feel out of place at first as an Asian traveller who dont speak Japanese. Most travellers were just stopping over for a night. But nevertheless I met a Korean guy (handsome one) and we became Frds so i call it a good stay overall! Could be improved, it has great potential to become a wonderful place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.