Hostelworld.com

Okinawa Guest House KERAMA

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 250 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 5.5
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 250 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 5.5
  • Udogodnienia 6.5
Okinawa Guest House KERAMA Located at 3-12-21 Maejima Naha Okinawa, , Okinawa.
Okinawa Guest House KERAMA
Japan
Okinawa 900-0016 3-12-21 Maejima Naha Okinawa
73% 250
26.2225027 127.6817750
Okinawa Guest House KERAMA
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Maj 2016
6.0

Cockroaches under pillows... really?!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
30 Kwi 2016
6.9

It's a no-frills backpacking hostel. It's great if you're looking to meet people because there are SO many backpackers and beds. But it did seem a bit chaotic. I stayed on the all-girls floor where there was only one shower that could've been a bit cleaner. It worked for my purpose of getting a nights sleep before catching an early flight to the airport.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
7 Kwi 2016
6.6

The atmosphere and the location are pretty great. The bed set up is more like an arrangement of bunk-stacked tatami cubicles with futons. I slept alright though. Kind of felt like a barracks. Staff helped me with finding out how to get everywhere I wanted to go. It isn't the cleanest place and there is zero security, I.e. no keys, security codes or the like. They did have solid personal lockers though. It's a good place to meet people, especially if traveling alone, almost homey. Would recommend

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
1 Kwi 2016
7.4

Küche komplett, insgesamt alles sehr dreckig und provisorisch, Betten auf dünnen Termitenmatten, sehr billig, viel los und gute Stimmung

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Mar 2016
7.1

Hostel is in a good walking distance to most things. There's a possibility to get a smaller locker for your belongings. Most of the staff talks mainly japanese, but is overall helpfull. A lot of people are staying there and are going in and out. It can be loud past midnight.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Mar 2016
7.7

This hostel is great for a short stay in Naha and very well located near the port. Other than the kitchen being dirty, I had no complaints. Also they have N64! I would stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Lut 2016
9.4

Very nice place with friendly people. Would definitely come again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Lut 2016
8.3

Great price, great staff, okay guests.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
31 Sty 2016
6.9

가격에 비해 좋은 평을 받아서 선택했는데... 가격대비 괜찮지만 개인적으로 너무 더럽고 이상한 (음식?일행 중 한 명은 그 냄새 맡고 토하는 줄..)냄새나고 화장실도 샤워실도 하나라 굉장히 불편하고, 특히 침대는 2층으로 되어있는데 2층으로 이어진 계단이 불편하게 되어 있어 잘 못하면 머리를 박게 되고... 어떤 침대는 등도 없어서 어둠침침하고, 친구들과 같이 갔는데 밤엔 수다도 떨고 싶은데 칸막이가 다 되어 있어 그러지도 못하고... 무튼 실망했어요.. 다음엔 좋은 평을 받아도 저렴한 너무 저렴한 숙소는 피해야 할 듯 싶네요.. 너무 실망이예요 ㅠㅠ 대신 스태프 중에 마쯔모또라는 친구가 있는데 물어보는 것 다 알려주고 영어도 잘 알아들어서 그나마 위로가 됬네요 흑..

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
25 Sty 2016
4.9

The only good things with this hostel are the location and the price. Anyone can walk in, the dirtiness is amazing (clump of hair in the shower for days, floors greasy, kitchen a mess), staff don't speak English at all, zero activities, and the bed is literally a mat that allows no sleep. I felt like I was in India, not Japan. Probably the worst hostel I've stayed at in my life.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.