Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Oka Brasil Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 62 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 62 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.4
Oka Brasil Hostel Located at Rua Jeriba, 454, , Campo Grande.
Oka Brasil Hostel
Brazil
Campo Grande Mato Grosso do Sul 79040-120 Rua Jeriba, 454
85% 62
-20.4629489 -54.5870876
Oka Brasil Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
9 Lip 2016
8.0

A casa é muito bonita, moderna, mas está um pouco descuidada, com algumas coisas enferrujadas, lajotas soltas no banheiro que inclusive alcumulam agua no chão, etc. A limpeza deixou um pouco a desejar também, no quarto havia poeira, e alguns lençóis pareciam não estar limpos. Pelo preço esperava um pouco mais.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
7 Lip 2016
8.9

Hostel bem localizado. Os quartos e banheiros são limpos e organizados. Os funcionários foram cordiais e amigáveis. O hostel possui uma atmosfera que te faz se senti em casa. Me hospedaria novamente.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Maj 2016
8.9

Only stayed here for one night but was nice, clean and modern. Bunk beds were quite small and we didn't have a curtain at our window which made it harder to sleep. Walking distance to a shopping complex where we got a really nice meal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
13 Maj 2016
8.3

Incrediably helpful staff. Hostel was fine. Perfect place to stop overnight before connecting flights.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Kwi 2016
8.0

I arrived here late and had a french bloke in charge, thank god as no one else spoke english! The hostel would okay if they had backpackers but its full of brazilians.... the beds are awesome, the breakfast is one of the best I've had but just no one to talk to!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Mar 2016
8.9

Informe que irá sair a noite, pois chegar na madrugada pode ser ser que ninguém abra a porta pra você.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lut 2016
8.0

Nice clean hostel. Staff friendly. Good wifi. Great place to go onto Pananal. Maybe not the best place to meet people. Also the reception wasn't 24/7 so take that into account if arriving late.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
10 Lut 2016
8.3

far from the center,but there are a big carrefor nearby,u can buy everthing . the park is walking distance,good environment. the young girl at reception is very nice . the air condition is noisy ,and turn on only after 10pm,turn off in the morning,it's impossible to sleep until too late.the breakfast is not that good,fake juicy is too narrowness for that price.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.