Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ocean Hostel Ipanema

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 343 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 343 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2017
10.0

100% recomendable los ambientes son completamente nuevos y confortables , sin dudas volvere para disfrutar de una exelentes vacaciones . gracias ocean hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2017
10.0

Wow! Such a great hostel! Definitely the cleanest I have ever stayed in. You can tell the staff really cares about keeping their guests happy. It is a 2 minute walk from the beach, the rooms have air conditioning and there is even the most adorable hostel cat, Lana, to greet you. Also, as an English speaker with little knowledge of Portuguese it was great that the staff all speak English along with other languages. I can't wait to go back!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Maj 2017
9.7

Great place to stay and wonderful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Andersonsouza
  • Brazylia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Maj 2017
9.7

Lugar muito bem localizado. Equipe muito legal e sempre presente. O ambiente é muito amistoso, alegre e me senti em casa a maior parte do tempo. Manu é o cara!!!! O resto da equipe que acabei não sabendo o nome é maravilhosa. Enfim, quando eu for ao RJ vou me hospedar novamente nesse hostel. Gostei demais!!!!!!! Parabéns ao grupo!!!! Já na saudades de vocês!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Maj 2017
7.4

Clean hostel with good location in ipanema. Small kitchen, good to cook, no where to socialise. Only one person who works there speaks English which is okay, he is very informative and helpful. Good hostel overall, definitely not a party hostel or meeting people hostel as there is no common area. No breaky is a bummer aswell, awesome health food/ natural restaurant next door!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Maj 2017
6.9

Pros - nice shower, good location, cheap, decent kitchen. Cons - staff (with the exception of the British guy) were either never around or didn't seem interested in giving out any info. There are no real common areas so it's not a great vibe and not the place if you want to meet people. All in all, if all you is a cheap place to sleep, this place will be fine... but for us, it left a bit to be desired.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Maj 2017
7.1

Nice location and good price. Showers with hot water and clean. Half of the staff speaks English. We went there twice and both times our bedsheets were a bit dirty. In private room 1 there were lockers, in the other there weren't (number 2). Also, number 2 is in the middle of the hostel, so you can hear everything and smell when someone is cooking. There is luggage storage, but without a lock. Overall, okay for the price, but not the most cosy hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
29 Kwi 2017
5.7

Hostel muito bem localizado, banheiros limpos, modernos e quarto confortável/arejado, staff ótimo Porém há problemas graves: não há segurança dentro do hostel em si, mesmo havendo um locker excelente pra cada. Não é assinado nenhum termo para hospedagem lá dentro e com isso na minha breve estadia houve problemas desagradáveis que farão que eu não volte mais lá. Houve agressão entre um casal e nada foi feito, ninguém expulso e vida seguiu...pessoas trazendo gente de fora para dormir juntos...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2017
8.9

Muy buena atención del personal y sobre todo muy limpio. La ubicación es bastante cerca a la playa y en general a tiendas comerciales donde puedes conseguir de todo. Lo uníco que no estaba en mis planes es hacer el pago en efectivo ya que no recibian tarjeta de credito. La pasé muy bien, muy recomendable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
27 Kwi 2017
6.6

It's a great location. However, the staff is always not at the reception.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.