Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ocean Hostel Ipanema

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 256 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 256 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.0
Ocean Hostel Ipanema Located at Rua Barao da Torre 175, Casa 15 / House 15, Rio de Janeiro.
Ocean Hostel Ipanema
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 22411-001 Rua Barao da Torre 175, Casa 15 / House 15
87% 256
-22.9833585 -43.2010513
Ocean Hostel Ipanema
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2016
7.7

It would be better if there are more rooms for eating.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Lip 2016
8.9

Superclean, good location to be in Ipanema. Staff are helpful. No place to stay if you're looking for the typical hostel life feeling, because its not a very social athmosphere here. But if you just need a good place to sleep its definitely perf.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lip 2016
10.0

Lo amo!! La mejor ubicación! Todo limpio la gente muy amable! Volveré!! 100% recomendado!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • leandromizael
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Cze 2016
10.0

Ótimo hostel, ótimo staff, muito limpo, ambiente leve e amigável! Recomendo demais!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2016
9.7

Todo muy limpio y muy bien ubicado

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2016
9.4

Nice place to stay in Rio. Hostel is located in a safe area of ipanema. The beach, supermarket and lots of restaurants are only some minutes away. Staff is very friendly an always helpfull. Rooms, bathrooms and kitchen are very clean. :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
4 Cze 2016
8.6

Great location and nice staff. Very clean bathrooms and kitchen. Quite time 10pm which is great for a good nights sleep. Informations at reception were outdated (eg. Busnumbers) so we waited 40mins at a bus stop just to find out that thos bus isnt running anymore. You cannot ask a staff member in the morning since the reception is only open from 10/11 to 21/22. Please update your coty infos! Other than that I would definitly recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Maj 2016
9.1

Great location close to the beach and subway. Also close to many restaurants. Clean and roomy double room. Clean bathroom. Quiet stay while we were there. Not real social area. Helpful and friendly staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • thiago_notzold2119
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Maj 2016
9.1

Nossa estadia no Ocean foi muito boa! A localização com certeza é o melhor ponto do Hostel é perfeita! Próximo à praia, barzinhos... A Staff também é excelente, a Luana é muito atenciosa. Os banheiros são limpos assim como todos os ambientes. Único ponto negativo foi o quarto privado ser muito baixo, eu batia a cabeça no teto! (Isso que tenho só 1,80 cm). Contudo, recomendarei o Ocean para meus amigos quando forem ao Rio, com certeza vale a pena!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
13 Kwi 2016
9.7

Really great hostel. Staff very helpful with lots of information. We stayed there for nearly a week because location so good

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.