Hostelworld.com

Ocean Blue Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 1,571 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 1,571 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.7
Ocean Blue Hostel Located at 928 Ocean Drive, , Miami.
Ocean Blue Hostel
USA
Miami 33139 928 Ocean Drive
74% 1571
25.7797600 -80.1310790
Ocean Blue Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Maj 2016
9.7

I don't know why this place has gotten such bad reviews. It has an incredible location, 30 seconds from the beach. There is a bar on the ground floor and a nicer bar on the top floor. Despite this the rooms aren't too loud. Clean enough, cheap for South Beach, the bed is comfortable. I would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Gwatemala, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
9.4

Excellent location at an affordable price...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Maj 2016
8.3

Malo: la dirección esta confusando primero. La señora no limpia a dentro en él dormitorio y baño tampoco. El acondicionado no estaba trabajo bien sobre débil como el hotel necesita un nuevo. Mala idea/decisión a compartir un dormitorio con muchachas estaba horible y terible son cochinos!!!!! Bueno: El desayuno es suficiente. Las secretarías estaban amistosos. Él locación del hotel cerca a muchos restaurantes y playa de South Beach

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
12 Maj 2016
6.0

Great location! Don't expect much more.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Maj 2016
6.0

The location is the best, right on the beach walk. The hostel it self is not anything memorable except for it's roof top which is really nice. The rooms are not very cosy but not bad. They have lockers. This is perfect if you know you gonna spend all your time outside and not in the hostel for the cheapest option. I would stay here again. Rooms, staff, cleanness is fine, not bad and not good. BUT locations is perfect if you want the beach and the feeling of Miami.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2016
7.1

Staff was unfriendly. Vibe wasn't good. But great location and pretty clean!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
8.0

Amazing location! Just lacking a little atmosphere as the common room is a bit small and the bar mostly has people which are not from the hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Maj 2016
7.1

Location is great. The bathroom smelled like urine. They need to clean the rooms more.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2016
5.4

The staff definitely need some more customer skills. The air in the room is very wet and way to cold. I got tonsillitis because of that and had to spend my vacation sick and with antibiotics. I wrote them an email because of that and they didn't even care or wrote me back. Very bad service. The facilities are also bad, just one bathroom for 12 beds, no kitchen and breakfast only until 9am.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
8.6

Great spot I will be there tomorrow

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.