Hostelworld.com

Ocean Blue Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 1,561 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 1,561 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.7
Ocean Blue Hostel Located at 928 Ocean Drive, , Miami.
Ocean Blue Hostel
USA
Miami 33139 928 Ocean Drive
74% 1561
25.7797600 -80.1310790
Ocean Blue Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2016
7.1

Location is great. The bathroom smelled like urine. They need to clean the rooms more.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
8.6

Great spot I will be there tomorrow

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Kwi 2016
5.4

There are many bad reviews I read before for this place, the only thing that save this place, is location. staff is some how rude, check -in is very slow. Lobby is nice. rooms are another thing.I actually left right the way and did not finished my stay, because there was an old woman and she was so disgusting and all time kept complaining of all people in the room, didn't respect and threatened me that she will acusse me if something happens changed room but cramped for 12 people and dirty

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
9.7

Awesome place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
8.6

Melhor localização possível, excelente custo beneficio! Tive a sorte de nos primeiros dias compartilhar meu quarto com pessoas MUITO tranquilas de países distintos. Porem nos últimos dias, tive a infelicidade de chegar novas pessoas que brigaram na madrugada, ficaram com som alto e um levando a namorada pro quarto. Mais isso não é culpa do hostel e sim das pessoas. Com relação ao local, não tive nenhum problema com segurança (que muitos comentários aqui alegavam) e a localização melhor possível.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
9.1

Check in took a long time as it was run by one guy who kept getting distracted by people phoning, and having to buzz unlock the door for every guest walking in. The room was clean, so it was fine to crash at for one night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Mar 2016
6.6

The staff should give more information of activities one can do while people stay there.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2016
5.7

Staff was very rude and not helpful.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Dagiorto
  • Peru, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2016
6.6

El hostel lo sentí muy frío, las personas en recepción no era muy amigables. Excelente ubicación y también seguridad.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Mar 2016
2.3

Very small room for 12 persons Lady at front dist in the morning shift is rude but the one in at night shift is very nice Breakfast sucks

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.