Hostelworld.com

Oasis Backpackers' Palace Sevilla

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 2859 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 2859 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Lut 2017
10.0

Best hostel ever! Clean, friendly receptionists, and perfectly located in the city centre. I really recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lut 2017
10.0

Great hostel! Loved the set up, cleanliness, en-suite bathroom in the dorm, and communal areas such as the rooftop terrace, kitchen and lounge. Atmosphere was relaxing, social and good vibes. Thanks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lut 2017
10.0

Had a great stay here! Staff are incredibly helpful - when we couldn't get a website to let us book tickets they let us borrow computers (several times!) and called the ticket office for us - genuinely wanted us to have a great stay! The terrace and bar help create a great atmosphere. Is close to everywhere you want to go. Willl certainly be staying here if I'm in Seville again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • cunizza_yrs1779
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
28 Sty 2017
9.7

Excelente hostel!! Gran atmósfera, y muy amable a y colaborador todo el staff! Me ayudaron a conseguir tickets de viaje, y entrada a la Alhambra, y me dijeron muchisimos datos historicos, e interesantes para tener en cuenta ! Gracias!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Sty 2017
8.3

Overall we had a fine time and the staff was great. My only complaints about the facilities are the lack of pillow and the awful smell we had in our bathroom. Other than that, everything was clean. It is definitely a party hostel. We had some very noisy people in the court yard below and in our room, woke us up all night. Want to party stay here. Want a full nights sleep stay else where.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • sanchezpaula
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2017
9.4

Muy buena energia la gente del hostel. Fue un placer la estadía en el lugar. Volvería a repetir sin lugar a dudas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracia Paula! Aquí te esperamos! Hasta pronto!

28 Sty 2017
10.0

Me encanto! Súper cómodo el hostel, los chicos de recepción muy simpáticos! Limpio y seguro. Además la locación es excelente. Lo recomiendo totalmente. Yo estaba en un cuarto de 6 literas y ningun problema!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias!! Un saludo y cuidate!!!

  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
28 Sty 2017
10.0

Mi son trovato molto bene, lo consiglierei a tutti

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Grazzie Mile!!!!!!!!

  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
27 Sty 2017
9.7

Oasis is one of the coolest hostels I've stayed in. The staff are very helpful and friendly, the building is enormous and beautiful, and there is a large indoor common area as well as rooftop terrace and adjacent bar. The breakfast is inexpensive and you get a lot for it (and it tastes great!). Walking distance to the Alcazar, cathedral and Plaza de España, shopping district as well as both cheap and higher-end restaurants - there's no reason you should have a single bad meal in Seville.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Sty 2017
9.7

Mejor hostel que me he quedado! Es increible, el ambiente, los que trabajan muy simpaticos, todo muy limpio y ordenado, la cocina es grande y limpia, lo unico las habitaciones de 4 son un poco estrechas, recomendaria una de 8. La terraza es exquisita y las camas comodas!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias por dejar un comentario!! Nos alegra saber que te ha gustado nuestro hostel!! un saludo!!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.