Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Oasis Backpackers' Palace Sevilla

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 2,791 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 2,791 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.1
Oasis Backpackers' Palace Sevilla Located at C/ Almirante Ulloa, 1, , Seville.
Oasis Backpackers' Palace Sevilla
Spain
Seville Andalucia 41001 C/ Almirante Ulloa, 1
91% 2791
37.3927491 -5.9982991
Oasis Backpackers' Palace Sevilla
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
30 Lis 2016
10.0

Was supposed to stay one night but ended up staying three!!! Amazing place and great vibe! Keep it up!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Lis 2016
10.0

It was very quiet but I really enjoyed my stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lis 2016
10.0

Great place, friendliest staff ever! Thanks guys :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lis 2016
8.6

Very nice hostel, quite big and clean. The only downside that I found was that the kitchen is really small so it's quite difficult to have several people cooking at the same time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
8.9

Great location, friendly staff, many different activities, good breakfast, nice rooftop. It was really nice to stay there!!! We really recommend:)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
8 Lis 2016
9.7

Nice hostel ever! Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lis 2016
9.4

Highly recommend -Good location. Seville is a small city so you can walk to everything. -Great atmosphere with huge common room, the hostel bar, and the terrace. -Nice staff telling me a very nice local bar to watch Flamenco which just cost a beer, and a nice plaza to have dinner. -The 4-bed room is a bit crowded though and don't have much light inside.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sunshine74
  • Chiny, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lis 2016
7.1

The location is very difficult to find,we tried three places until we secure the location.In the last day,the next room was very noisy in late night(till two AM),but nobody from the hostel to manage the situation.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Lis 2016
8.6

Cool hostel. Bathrooms could be a bit cleaner. Quite a distance from the main bars etc. Food was great and staff were helpful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • tdd_shaggy8471
  • Holandia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 36 Recenzje
4 Lis 2016
10.0

Very nice hostel with a nice rooftop bar and pool!! Location is perfect. Walking distance to every sightseeing spot. 4 persons dorm was not that spacious, but big enough. Pub crawl was not the best, but the club (Uthopia) where we ended, was cool! Staff is very friendly and helpfull.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.