Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Oasis Backpackers' Palace Sevilla

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 2,833 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 2,833 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.0
Oasis Backpackers' Palace Sevilla Located at C/ Almirante Ulloa, 1, , Seville.
Oasis Backpackers' Palace Sevilla
Spain
Seville Andalucia 41001 C/ Almirante Ulloa, 1
90% 2833
37.3927491 -5.9982991
Oasis Backpackers' Palace Sevilla
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
14 Sty 2017
7.4

캐리어를 쫙펼쳐놓고도 다녀도 될만큼 되게 넓지만 겨울엔 너무 추웠어요....오들오들 떨면서 잤네요...부엌을 자유롭게 이용할수있고 짐맡길수있는점. 3층에 바가있지만 시끄러울줄 알았는데 방안까지는 안들려서 조용했어요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sty 2017
9.4

Buena ubicacion, buenas habitaciones, cama cómoda, cocina grande y bien para preparar cosas. Todo bien excepto las almohadas que eran sólo un relleno con la funda encima, no almohadas de verdad. Y que llegamos a la dirección donde reservamos y había un cartel que decía que el hostal estaba en remodelación y que teníamos que irnos a otra parte. No nos enviaron un mail con este detalle y tuvimos que caminar unos 15 minutos más hacia allá.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sty 2017
10.0

An amazing hostel with beautiful facilities that look like a moorish palace and a staff and group of guests that felt like a family by the time I (regretfully) checked out. Book here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sty 2017
10.0

Excelente.. súper recomendado..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Gwatemala, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Sty 2017
10.0

Increible hostal. Es pars regresar a sevilla y quedarse. Centrico y el personal muy amable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sty 2017
9.4

It was one of the best hostel in spain, very welcoming , friendly and knowledgeable staff ,absolutely clean and very central. A bit expensive and no tea also expensive breakfast compare to the other hostel's in spain .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Gru 2016
10.0

Had a great stay at this hostel. Met some lovey people, absolutely loved the atmosphere. I would definitely recommend staying here if you are in Seville : )

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
21 Gru 2016
8.9

Hostel muy buena! Clean bathroom, computers with good internet, good breakfast, Staffs are very friendly, had a nice time here with everyone :) thank you guys!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Gru 2016
10.0

Oasis Backpackers' Palace was probably the best place in Sevilla I could've stayed at! The Hostel was clean, bathrooms were nice. Also the ambiance was very nice the Oasis family was very willing to have fun at the lobby and go out any night with us to visit bars, I had a great time! It was not overly loud at the hostel either, fitting for travelers of all ages.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Gru 2016
10.0

10/10.. tuvimos una muy buena estadia, las habitaciones, los banos la cocina muy limpios, el staff muy amigable, nos recomendaron lugares que visitar, nos dieron mapas y sale un tour a las 10am "free walking tour" del hostel. te guardan las maletas sin problema por que llegamos temprano por la manana, y a hasta hacer el check in no tuvieron problema en guardarlas. El ambiente muy bueno hay muchos jovenes y no las pasamos bien. La cocina limpia, tiene todo lo que necesitas. EXCELTENE

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.