Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Oasis Backpackers' Palace Sevilla

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 3013 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 3013 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Maj 2017
8.9

Great hostel in a good location with all the facilities you need. The atmosphere on the roof was always buzzing and everyone was so friendly. The staff were great and helped with anything you needed. Sharing a bathroom with 10 other people took a while at times but was easily manageable and our room was rather noisy and hot at night other than that it was an enjoyable stay and would definitely recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Maj 2017
9.1

Great facilities, but it's a big hostel so not the best place for solo travellers. I really loved the pool on the terrace for those hot hot days in Sevilla!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
17 Maj 2017
8.3

【良い】アルマスバスターミナルから徒歩圏内。中心街にも歩いていける。キッチンが大きくて使いやすい。共有スペースも広い。全体的に清潔。ウェルカムドリンクでサングリア1杯無料。荷物は無料で鍵がかかる部屋で保管してくれる。部屋はキーカードで出入り。WiFiは普通に使える。 【悪い】部屋のコンセントが1人1つなくて不便。キッチンにライターやマッチがなかった。エレベーターがないから、階段で部屋まで移動。部屋が若干薄暗い。大きなホステルなので若干騒がしい。 おすすめの宿です!スタッフも明るくて親切でした。コスパもいいと思います。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
16 Maj 2017
10.0

Very nice hostel! Very well located, quite nice to meet people and party, but nonetheless very clean and safe. I recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2017
9.1

Very beautiful building in the very centre, friendly staff, clean and great atmosphere also given by a magnificent rooftop perfect to chill. My best hostel experience so far. Strongly recommended.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Maj 2017
8.3

Un po' troppo rumore la notte,ottimo rapporto qualità-prezzo, atmosfera fantastica. Il personale non sempre accogliente,ma disponibile.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • mkilleen76559
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Maj 2017
9.4

La terraza es increible y el ambiente muy amable. No es posible quesarse aqui sin conocer a otros viajeros.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2017
9.7

Amazing place to stay for solo travelers. Stayed in one night, just out on the rooftop terrace and had a blast meeting others, who were all friendly and wonderful. Met some friends doing the walking tour and never had to be alone after that. Definitely a party hostel. They do a great job of fostering a sense of community. 100% recommend staying here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
14 Maj 2017
9.4

Friendly social vibe. Rooftop terrace and pool was great. Bathroom was clean and modern. Comfy beds. Overall great hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Maj 2017
9.4

El hostel es muy lindo, sobretodo la terraza. El personal siempre fue muy amable y dispuestos a ayudar, tienen un desayuno muy rico y abundante a un precio accesible! Y las habitaciones están bien, yo estuve en una de 8 femenino, daba a la calle y era un poco ruidosa pero se puede dormir.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.