Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Oasis Backpackers Mansion Lisboa

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,824 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,824 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.1
Oasis Backpackers Mansion Lisboa Located at Rua de Santa Catarina, 24, , Lisbon.
Oasis Backpackers Mansion Lisboa
Portugal
Lisbon 1200-402 Rua de Santa Catarina, 24
87% 1824
38.7098762 -9.1485857
Oasis Backpackers Mansion Lisboa
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Lis 2016
9.1

Great place!! Upon the hill. I called it. The hidden treasure. Lovely people whom work there and a relax atmosphere. Everything a low budget backpacker needs. Ooow yeah and awesome evening dinner!!!! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2016
9.4

Hostel tem uma energia fantástica!! Simplesmente amei.. e se fosse voltar em Lisboa é lá que ficaria. Vou dizer o que não é fantástico , porém isso não influenciou em nada pra mim! Os banheiros não são um espetáculo de limpeza, mas a duxa é deliciosa ;) E Wi-Fi não pega muito bem nos quartos mais alto. Tudo top

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lis 2016
9.1

Todo correcto excepto faltan enchufes x cargar al acceso de cada cama. La ventana de la cocina no esta puesta y entraba frio. Lo demas todo bien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lis 2016
10.0

Excelente estadia.muy buen clima,como en casa.Sin duda volvere a elegirlo y lo recomendare.......

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
9.4

Amazing people, really friendly. Helped me and my friends as much as possible. Recommended for sure ✌🏻️

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Paź 2016
9.7

Very good and flexible staff...helped me with everything..I wanted to stay more but unfortunately I had to leave...b

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
7.7

The hostel is very nice in total.but they got a main house and another house 2 streets away.in the other house there's not really a hostel atmosphere.everything there is not as well equiped and cosy as in the main house and in our room was some mold on the walls.the staff was excellent and the position of the hostel is great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Paź 2016
8.6

Very nice people and very nice facility. Helpful and relaxing. Had dinner and the chief was amazing!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Paź 2016
9.4

Good place for solo travelers to meet people, the staff are all so nice and the breakfast and dinners are really good. Nice location right outside the Baixa-Chiado area, definitely recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
12 Paź 2016
8.0

Great staff. Clean showers, awesome shower heads, good bar with fair proceed drinks, sbs Web awesome chill area outside. Met heaps of cool people here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.