Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Oasis Backpackers' Hostel Sevilla

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1,184 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1,184 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.1
Oasis Backpackers' Hostel Sevilla Located at Calle de la Compañía 1, , Seville.
Oasis Backpackers' Hostel Sevilla
Spain
Seville Andalucia 41001 Calle de la Compañía 1
93% 1184
37.3921183 -5.9923553
Oasis Backpackers' Hostel Sevilla
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • happy_toma9008
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
19 Sie 2016
9.7

Au top ce backpack!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
10.0

Wonderful Hostel. Wonderful staff. Nice Rooms! I am in Love with oasis!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sie 2016
10.0

Top Team! Super Lage! Gutes Frühstück! Natürlich toller Pool, Dachterasse mit Bar! Zimmer sauber und ausreichend groß, unser einziger negativer Punkt, den wir nennen müssen, ist die zu kalt eingestellt Klimaanlage! Über Tag echt angenehm aber nachts trotz Wolldecke zu kalt. Erkältungsrisiko viel zu hoch! Fazit: wir kommen sofort wieder!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2016
10.0

Wonderful ambience! Staff are very friendly, and location is perfect! Would not hesitate to recommend to others.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
8 Sie 2016
10.0

Great helpful staff Top location, walking distance to everything you want to see in Sevilla Rooms are a good size & clean Bathrooms are good size & clean Rooftop terrace,bar, pool is really cool to chill

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Cheers for the lovely words :) We are very glad to hear you enjoyed the location and the vuibe of the place. looking forward to seeing you soon. Regards from Oasis Team

  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Obieżyświat
  • 29 Recenzje
6 Sie 2016
8.3

I enjoyed my stay - has pool, rooftop bar and aircon. But as a solo female traveller i felt this hostel didnt really help with meeting other solo travellers like some others do with "family dinners" each night, or something the like. A good option is pool party and get free drink or something pay €3? Anyway just something to think about in future.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your feedback. We are sorry to hear about the lack of activities during your stay but we do have a bar with very affordable drinks in the terrace where everyone gathers together and we do often have bbq and concerts there. As well we have free tour, guided visits, flamenco and pub crawl everyday, we will make sure you get to have a fun time next time you come around. Cheers from Oasis Team

  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2016
9.4

Fantástico hostal en Sevilla. Buena localización, todos los servicios que se puedan pedir y una atención inmejorable. Ambiente joven, piscina, terraza... ¡Estuvimos una noche y no pudimos pasarla mejor!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Lip 2016
10.0

Mon séjour dans cette auberge était vraiment génial! On y rencontre plein de monde la piscine bien que petite est vraiment agréable et donne sur le toit d'une petit église! Le personnel c'est des jeunes qui voyagent aussi, donc ça change mais le groupe qui était là était super sympa, des BBQ sont organisés. Les chambres sont propres, et bien fraîches. Je conseil vraiment cette auberge!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • PhilKaysor
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
28 Lip 2016
9.7

very nice stuff, directly in the city centre, and of course the pool on the terrace.. i can totaly recommend this hostel i will come again when i visited sevilla again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for such a lovely review. It has been a pleasure having you here and we cannot wait for you to come back. Take care and see you soon! Oasis Team

  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2016
9.4

Je conseil cette auberge un accueil chaleureux! La piscine très agréable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the feedback! So happy to hear you had a great time :D Our pool and bar are the best options to beat the heat and meet other travellers, we hope you next visit is around the corner. Cheers from Oasis Team

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.