Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Oasis Backpackers' Hostel Sevilla

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 1290 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 1290 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Kwi 2017
9.7

Oasis Backpacker's Hostel was amazing. The staff was very welcoming and friendly. Room was clean and bed was comfortable. The rooftop atmosphere was lovely. I would definitely stay here again if I return to Sevilla!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2017
10.0

Perfect place to relax and visit Sevilla thanks to the perfect location of the hostel! The staff is great and very available for any problem!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2017
9.1

Beds are tiny and somewhat uncomfortable, and the cleanliness is not always 100% but the amazing rooftop makes this hostel worth it! The pool and bar are great. The staff are very sweet and the location is good, overall would definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Kwi 2017
7.7

Das Hostel ist sehr zentral gelegen und hat eine schöne Dachterasse mit kleinem Pool. Allerdings habe ich für den gezahlten Preis (allerdings durch die semana santa bedingt, etwas teurer als sonst) mehr Sauberkeit und Service erwartet. Auf meinem Kissen und Bett habe ich einige Haare gefunden und das Bad war auch nicht wirklich sauber. Ansonsten war mir das Hostel auch etwas zu unpersönlich.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
10.0

Perfect location in the city centre, good atmosphere, great terase and the pool. Definitely a place to stay in Seville if you want to meet a lot of people and hung out with them. Till next time Oasis Seville!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you Lara!! We hope to see you again soon !! Take care! Oasis Team

  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2017
10.0

Such an amazing hostel! The staff was super friendly & very knowledgeable about the city. The place was very clean, had a great kitchen & awesome bar. I'll definitely be back & definitely recommend the place to any looking for a great place to stay! Cheer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much for writing a review!! We hope you can come back and visit again soon!!

  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2017
9.4

Personal super amable, muy buena localización y instalaciones privilegiadas en una muy buena zona de Sevilla

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias! Nos alegra saber que habéis estado a gusto! Oasis Team

  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
3 Kwi 2017
10.0

La terraza es un excelente lugar comun. La pileta y las mesas estan muy bien para hacer amigos! La ubicacion es excelente, todo siempre limpio, el personal muy amable y el deayuno es rico y abundante. Muy recomendable..definitivamente volveriamos!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias por tu comentario Ana!! Un saludo de Sevilla!! Oasis Team

1 Kwi 2017
8.6

I enjoyed my stay here. The staff are friendly, the location is great, the dorms rooms are bright and clean and the rooftop bar was a great addition. The showers tended to run cold for me if I hopped in right after someone else, which was annoying.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
31 Mar 2017
10.0

Big shoutout to all the incredible staff, in particular Bobby who was an absolute legend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you!! Come back and visit soon!! Oasis Team

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.