Hostelworld.com

Oasis Backpackers' Hostel Sevilla

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1,108 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1,108 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.7
Oasis Backpackers' Hostel Sevilla Located at Calle de la Compañía 1, , Seville.
Oasis Backpackers' Hostel Sevilla
Spain
Seville Andalucia 41001 Calle de la Compañía 1
92% 1108
37.3921183 -5.9923553
Oasis Backpackers' Hostel Sevilla
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Kwi 2016
7.4

The staff and guests were friendly, and the rooftop and kitchen are great communal areas. However the building echoes very loudly, so you can hear everything that is happening in the foyer and rooftop in your room which is not ideal if your a light sleeper. Also the mattress and pillows are quite hard.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Kwi 2016
9.7

Great location, staff was great. Would definitely stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2016
10.0

Buen hostal con buena ubicacion. Las camas un poco pequeñas, pero por lo demas esta muy bien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
10.0

Excelente ambiente. El hostel es muy limpio, en una ubicación estratégica para perderse por la bella Sevilla. El lugar es relativamente pequeño, lo que permite un interesante intercambio entre los huéspedes en los espacios comunes como la terraza y la cocina. Lo mejor sin duda son sus trabajadores, Pedro y Jonny tienen una gran sentido del humor, respeto y colaboración. Hacen del hostel un espacio donde querer regresar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2016
10.0

I spent only one night in Oasis backpackers in Sevilla but I would have definetly love to stay more! The hostel is ideally placed right in the centre of Seville next to the "plaza de la encarnacion". I had a very great time there and met a lot of people as the facility allowed it as it has a great bar/ terassa with a swimming pool The ambient is peaceful and relax and the hostel remains calm even if it still is a very good place to begin the night and to continue to enjoy it five minutes away!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
10.0

Hostel 5 estrelas! Bem em frente das "setas", monumento enorme de madeira. O staff foi super simpático. E tem um terraço com piscina:D. Recomendo!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Kwi 2016
10.0

Hotel génial ! Situé en plein centre, à proximité de toute commodité, convivial, familial... Le personnel est très aimable et donne d'excellents conseils pour visiter la ville. Les chambres sont assez propres et confortables. La terrasse donne une belle vue sur sur Las Setas et surtout il y a un bar et une petite piscine ! Séjour très agréable, je le recommande à tout type de voyageurs !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2016
10.0

Awesome stay in Oasis Backpacker's Hostel! The staff was very friendly, welcoming and had good advice on restaurant and bars ! The Roof terrace with the bar was perfect to hang out and breakfast was good. We will come back for sure!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Mar 2016
10.0

Great Stay!!! Pedro and Jonathan were super friendly and the location is unbeatable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2016
9.1

Ein sehr schönes Hostel und, sehr wichtig, sauber. War sehr zufrieden, leider noch ein wenig kühl um im Pool auf der Dachterasse zu baden...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.