Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Oasis Backpackers' Hostel Sevilla

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1265 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1265 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Mar 2017
9.4

Stayed for 2 nights and really enjoyed it. Friendly staff, very close to all of the big attractions, and the breakfast was nice & felt very homey. Only problem was that the beds/pillows weren't entirely too comfortable :/ Overall, great stay and would recommend to anyone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Mar 2017
10.0

Este Hostel es de los mejores que he visitado jamás. Muy buena ubicación en la plaza de las Setas, cerca de todos los monumentos y zona de bares. El staff muy atento en todo momento y siempre pendiente de las necesidades de los clientes. Lo mejor la terraza con piscina, una pena que el tiempo no invitara a un baño. Totalmente recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2017
10.0

Oasis Backpackers Sevilla é um hostel com muito encanto. Pequeno mas limpo, com trabalhadores muito simpáticos e atentos e um terraço com piscina e uma vista espetacular das "setas". O pequeno-almoço é simples mas suficiente e está incluido. Recomendo!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Mar 2017
9.4

It was a little hard to find at first, But in an excellent location to the attractions. Staff were very friendly and helpful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Mar 2017
10.0

Muy bueno, limpio, incluye desayuno, staff agradable, sin duda volvería!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias por tu comentario Francisca! Un saludo de Sevilla!

  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
3 Mar 2017
6.9

staff was only interested in getting paid. no interest in offering support or having a short chat. common area in the entrance level is uncomfortable. no place were u want to spend more than a minute. kitchen upstairs and terrace are good though the beds are horrible.not only the matraces but also the structure of the bed itself.how old are they?!at least i wasn't super surprised as i already heard before i arrived to sevilla that beds in the OBH are horrible. Book Oasis PALACE! its way better!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi Roland! We are sorry to hear that you didn't like our Oasis SEvilla. This is a more familiar and relaxed hostel than our Oasis Palace but we like to think it is as good. We don't understand your opinion about the staff and were really surprised with your comments so we will open an inquiry about this matter. Regards from Sevilla!

  • Anonimowy
  • Pakistan, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
11 Lut 2017
9.7

Great hostel, opposite the wooden mushrooms (Plaza de la Encarnación) and 5 min walk to the cathedral. Friendly and helpful staff, thanks Pedro and Adrian! Good breakfast at the rooftop terrace, though I had it inside since it was raining. Bring your own padlock!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
30 Sty 2017
10.0

When I booked this hostel it supposed to be in the backpackers hostel but then they sent me an email where said that the hostel were in remodeling so we had to change to backpackers palace for the same price. It was excellent, the staff were very helpful and friendly, comfortable beds, clean bathrooms, a great English, Spanish and light breakfast (you have to choose for one) and they have a bar on the rooftop where there's a pool you can enjoy in summer. I loved my stay in this hostel. 👌🏼price

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sty 2017
10.0

Precioso Hostel. Situado en la plaza de las setas, en uno de los puntos céntricos de la ciudad. Cómodas camas y habitaciones amplias. Lo mejor la terraza con bar, buen sitio para pasar el día conociendo a gente, una pena que la piscina estuviese cerrada por temporada, pero eso es una excusa más para volver =). Muchas gracias chicos por hacerme disfrutar de mi estancia en Sevilla

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Sty 2017
10.0

Excelente hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.