Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Oasis Backpackers' Hostel Sevilla

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1,240 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1,240 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
Oasis Backpackers' Hostel Sevilla Located at Calle de la Compañía 1, , Seville.
Oasis Backpackers' Hostel Sevilla
Spain
Seville Andalucia 41001 Calle de la Compañía 1
92% 1240
37.3921183 -5.9923553
Oasis Backpackers' Hostel Sevilla
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sty 2017
10.0

Awesome!!! Best location in town, walking distance to everything you want to visit in Sevilla The staff was really helpful and friendly. Great rooftop with bar and pool. Absolutely recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Dragoonman
  • Indonezja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
26 Gru 2016
8.9

(I was actually relocated, due to renovation, to Oasis Palace) The hostel is impeccable, the staff superb, and the atmosphere was great! They had a list of available attractions for your disposal and the bar's pretty good as well. My only feedback is...please get an actual spring toaster, or a conveyor style one. If we forget the bread there, it'll just be burned to a crisp :(

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
22 Lis 2016
8.6

Muy buen hostel, (son 2 y estan a 4 cuadras uno del otro) muy bien ubicados ambos, lindo desayuno terraza con pileta. cerca de todo y muy buena atencion

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lis 2016
9.1

Cool hostel, kitchen roof top lougne every things is nice. The only problem is the card key, it's never worked they need to change this system. And there is no much space above you when you are bottom bed. Wifi is alright but not the best.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lis 2016
9.7

Perfect, but BAD wifi!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Paź 2016
6.6

One of my main reasons for staying here was the rooftop pool, which had already been drained for winter on my arrival. Also, bedside sockets are a lottery, some beds have them, some don't. Mine didn't. The place had an air of closing down for the winter, which was a little bizarre considering the weather was 30+ degrees every day of my visit. Staff were friendly, but lots of rules, which is fine, but not when some staff members are the only ones breaking them.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • felipehickmann
  • Brazylia, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Obieżyświat
  • 35 Recenzje
23 Paź 2016
8.0

Nice hostel, with good location, the room is a bit small, but have lockers and safes for every guest. Wifi coverage wasn't good in the room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Paź 2016
8.6

Muy buen Hostel. Esta en el centro de Sevilla y se puede ir a cualquier punto de la ciudad andando. Como unico punto negativo que la habitación era un poco pequeña. Por lo demás todo excelente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Paź 2016
10.0

The staff was amazing and very accommodating! I wish I'd stayed here longer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Paź 2016
9.7

Très bonne auberge de jeunesse. Très bien située. Le personnel est très serviable. Les chambres sont assez confortable. Points négatifs: pas de prises au niveau de tout les lits. La piscine était hors service durant notre séjour et le bar sur le rooftop était fermé jusqu'au jeudi.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the feedback! We are happy to hear you enjoyed your time here. Looking forward to seeing you soon. Regards from Oasis Team

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.