Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Oasis Backpackers' Hostel Sevilla

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1255 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1255 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Pakistan, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
11 Lut 2017
9.7

Great hostel, opposite the wooden mushrooms (Plaza de la Encarnación) and 5 min walk to the cathedral. Friendly and helpful staff, thanks Pedro and Adrian! Good breakfast at the rooftop terrace, though I had it inside since it was raining. Bring your own padlock!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
30 Sty 2017
10.0

When I booked this hostel it supposed to be in the backpackers hostel but then they sent me an email where said that the hostel were in remodeling so we had to change to backpackers palace for the same price. It was excellent, the staff were very helpful and friendly, comfortable beds, clean bathrooms, a great English, Spanish and light breakfast (you have to choose for one) and they have a bar on the rooftop where there's a pool you can enjoy in summer. I loved my stay in this hostel. 👌🏼price

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sty 2017
10.0

Precioso Hostel. Situado en la plaza de las setas, en uno de los puntos céntricos de la ciudad. Cómodas camas y habitaciones amplias. Lo mejor la terraza con bar, buen sitio para pasar el día conociendo a gente, una pena que la piscina estuviese cerrada por temporada, pero eso es una excusa más para volver =). Muchas gracias chicos por hacerme disfrutar de mi estancia en Sevilla

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Sty 2017
10.0

Excelente hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2017
10.0

Nice hostel, Great and helpful Staff, Thanks for everything guys!! I'll come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Sty 2017
10.0

Super leuk hostel, dicht bij het centrum, vriendelijk en vrolijk personeel en een gezellige sfeer. Heb er in korte tijd heel veel mensen ontmoet en is daarom echt een super leuke herinnering geworden.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
26 Sty 2017
9.4

Muy buen hostel con personal muy atento y buena onda, en especial Pedro y Roberto. La ubicación está muy bien y también sus instalaciones, quizás el único problema es que no tiene luces en cada cama y es algo molesto por la noche/mañana. Volvería en verano ya que tiene pileta y terraza

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
25 Sty 2017
9.4

Staff muy amable, respetuoso y dispuestos a colaborar. Amplias habitaciones. Buena ubicación. Buen desayuno. Totalmente recomendado

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sty 2017
9.7

Great Place! They had a really nice terrace with a pool but it was too cold to use it. Look forward to go back in the summer time! All staff was friendly and helpfull and rooms were spacious and clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sty 2017
10.0

Awesome!!! Best location in town, walking distance to everything you want to visit in Sevilla The staff was really helpful and friendly. Great rooftop with bar and pool. Absolutely recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.