Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Oasis Backpackers' Hostel Malaga

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1,398 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1,398 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.4
Oasis Backpackers' Hostel Malaga Located at Calle San Telmo 14, , Malaga.
Oasis Backpackers' Hostel Malaga
Spain
Malaga 29008 Calle San Telmo 14
86% 1398
36.7218048 -4.4224268
Oasis Backpackers' Hostel Malaga
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
1 Gru 2016
7.7

It's clean in the hostel and the Location inside the City Center is quiet good. The staff is super friendly and help where ever they can. But it's quite noisy because the rooms in the hostel are badly Sound proofed. Unfortunately we had mould in the bathroom and also in the room. That's the reason I would rather stay in a different hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Lis 2016
8.3

Good localisation. A little bit too loud, the music from the bar and downstairs social room is too much, but it is clean and cheap. The staff was ok, smiling and welcoming but not helpfull, zero information unless you will ask and ask about actually everything.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Lis 2016
10.0

Stayed in a 10 bed dorm which was huge and even had its own fridge to use! Has a nice rooftop bar but being as it is quiet season, there was never anyone there. Would be great in peak season!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lis 2016
7.4

En resumen el hostel estaba bien, pero no repetiría, por la noche habia un hombre parte del staff y no era muy agradable! Deja mucho que desear...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • darjarijavec7070
  • Słowenia, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
5 Lis 2016
8.0

Hostel is Ok . On Saturday, when I was there, it was in the hostel in the restaurant many people, so it was more noisy than usual.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Paź 2016
9.7

Super auberge! Personnel très sympa, bonne ambiance. J'étais avec des amies mais même seule, je m'y serais bien plu et amusée! Très bonne situation géographique.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Paź 2016
10.0

Hostal super bonito, limpio y muy centrico. Es dotado de una terraza muy chula adonde relajarse y tomar algo en buena compañía. Todo ha sido perfecto. Lo recomiendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Paź 2016
7.7

Todo bien pero mucho ruido y fiesta en la noche. Si uno no le gusta, mejor que vaya a otro lugar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
21 Paź 2016
8.0

Good hostel for a quick stay at Malaga. Staff look a bit clueless at times, the rooftop bar is open to the public so it's going off at all times. 6 bed dorm was spacious, bathroom was ok. Lacks a bit of atmosphere, could be due to the season. Not bad, but nothing great either. Just works.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • thomasandreou226698
  • Cypr, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
14 Paź 2016
8.6

I had a pleasant stay at this hostel. The room was very clean, location is in the heart of the city...although its description as a party hostel seems a bit exaggerated.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.