Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Oasis Backpackers' Hostel Malaga

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1575 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1575 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2017
7.7

+ great location, nice lounge area and the rooftop bar - bathrooms could be cleaner, we had to pay additionally for the towels and lockers in the room

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Wrz 2017
3.1

En mi habitación nadie pudo pegar ojo por culpa del jaleo que el recepcionista, el seguridad del bar y sus amigas armaron durante toda la noche. Al final tuve que salir de la habitación a las seis y media de la madrugada a pedir que pararan de hacer ruido. Nadie vigilaba la entrada y cuando bajaban a atenderte estaban borrachos y colocados. Me han cobrado 30 euros por la noche y no he podido dormir ni una hora, quiero mi dinero de vuelta y reclamaré. NO RECOMENDABLE.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2017
9.1

Very cool atmosphere, a lot of opportunities to get to know the other people. Nice beds, dorm had its own bathroom. Elevator to the upper floors and rooftop bar. Good breakfast and good wifi connection, even in the 3rd floor!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2017
9.4

Emplacement idéal dans le centre de Malaga, chambre propre et agréable. Personnels serviables. J'y reviendrais.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Wrz 2017
8.6

Best hostel for making friends! A little pricey, given there isn't breakfast included and is advertised to literally be somewhere to sleep for an hour or two after partying all night!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Strominho
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2017
8.9

....kann ich absolut weiterempfehlen. Ich komme gerne wieder.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2017
6.0

Ho alloggiato qui 2 notti con la mia amica, in una camerata femminile. La posizione è ottima e il personale è presente e disponibile. Camera sporchissima, bagno maleodorante con una blatta e un paio di insetti. Mentre mi stavo vestendo, un ragazzo dell'equipe ha aperto la mia camera per invitarmi ad andare in giro. Privacy scarsamente rispettato. L'ambiente nel complesso rumoroso (musica 24h), sconsigliato per chi cerca la quiete.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • blackieandrew3580
  • Szkocja, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
29 Sie 2017
7.4

Not the cleanest. Great atmosphere. Dont go if you want to sleep

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
26 Sie 2017
8.9

Great hostel! Great atmosphere! Great drinking games! Loved my stay here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • aciapanna1707
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 42 Recenzje
25 Sie 2017
8.0

A lovely, nice and neat hostel smack in the center of the historic city. Staff very efficient though social spaces a tad soulless. Had stayed before, would stay again. Good job, amigos!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×