Hostelworld.com

Oaklands Lodge

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 831 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 831 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2017
9.7

Everething was fine exept of lack of fresh air.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lut 2017
9.4

Oaklands Lodge is an awesome Hostel! friendly staff - check comfy beds - check cool backpackers - check clean - check big/good kitchen - check Only thing is the distance to aucklnd city. If you dont have a car you have to pay 3.50$ for a one-way ticket into the city. If im coming back to auckland i will definitly spend my nights here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
9.4

I really liked my stay! I had a single room that had a quaint bed and an awesome reading light! The staff were approachable and friendly. I got 1gb of free wifi which lasted me for the evening. The location is walking distance from a great coffee shop! The shower was clean and private. I can't wait to stay again!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
8.3

Awesome, smooth and chilled out hostel on foot of Mt. Eden! Definitely recommended!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • MattiasJK
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lut 2017
8.9

Great place to spend a week in Auckland! Located in a residential quarter, next to lots of shops, with 2 direct buses to downtown and the CBD! Great atmosphere as well, cosy and perfect to meet people and make friends. I'd recommend this place anytime and might even come back in the future!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
7 Lut 2017
9.4

Thanks a lot dor the stay, very nice staff. We will come back soon

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • lhooiweng6345
  • Malezja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
6 Lut 2017
9.1

Overall, great hostel. Very warm and I love the kitchen. Room ventilation wish to be better, as I had running nose for whole night since I get it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
5 Lut 2017
7.7

Good hostel. Far from city centre.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
10.0

Very nice place... nice and helpful.staff.clean and perfect location !!!! We actually cancelled other bookings and decided to come back !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lut 2017
7.7

I think the wifi should be free or more than 1GB. You can't stream a film normal without a break

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.