Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Oak Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1,783 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1,783 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.9
Oak Hostel Located at 6-1-2 Higashiueno, Taito-ku, Tokyo.
Oak Hostel
Japan
Tokyo 110-0015 6-1-2 Higashiueno, Taito-ku
84% 1783
35.7115717 139.7846531
Oak Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2016
8.9

Very friendly, welcoming staff, basic 'hotel' style rooms. Close to subway line that is one stop from the large Ueno railway station. Would recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lip 2016
8.0

Room was ok, the beds are a bit hard to climb on, and the magnetic key is extremely sensitive, so you have to be careful not to be locked out of your room. I don't like that the bathrooms are inside the rooms, because it may disturb the other people in the room if you wake up early, etc. Also if someone is using it, you don't have another one you could go to. Towel rental is more expensive than in any other hostel I've stayed, at 200 yen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Lip 2016
4.6

There is better value for money around it felt run down old would only stay here out of necessity

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
4 Lip 2016
5.1

Es ist kein Essensraum vorhanden, die Küche viel zu klein,keine Fenster - nur mit Milchglas.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Cze 2016
9.1

交通便利,職員友善,惟美中不足之處未有提供沐浴及洗髮用品。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2016
9.1

位置很棒,員工很親切,該有的都有!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Cze 2016
7.1

The dorm wasn't very clean. There was a lot of dust and also hair of other people everywhere. In my opinion it's not practical to have the bathroom inside the room because of the noise people make while other people like to sleep or rest. Nevertheless, very friendly staff and good location.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Cze 2016
9.7

Very good location, clean and very good bedroom. I stay in female dorm bed share room with other people but feel very privacy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
9 Cze 2016
7.7

Difficult to find this hostel. Otherwise it's small and clean, the staff are nice, and the location is not too far from the most popular to see. I recommend.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2016
9.4

My third stay at Oak and it is still great. Friendly people and clean, affordable rooms. Will stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.