Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

ORANGE

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 441 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 441 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.0
ORANGE Located at Vandele Bozitkovic 16, , Hvar.
ORANGE
Croatia
Hvar Dalmatia 21450 Vandele Bozitkovic 16
86% 441
43.1695086 16.4461335
ORANGE
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Sie 2016
9.7

Ive made us feel very welcome, complete with orange juice on arrival. Literally everything in the hostel was orange! Cool balcony and well equipped kitchen, had a great time :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sie 2016
8.0

Perfect location. Very clean and spacious room. Shared bathroom by quite a few rooms meant fairly long waits and was quite smelly and wet by the end of the day. Great kitchen. Host was kind and gave us a map and juice on arrival. Is expensive compared to other hostels/guest houses in Croatia but everything in Hvar is more expensive, and the location is so great!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2016
9.7

Really enjoyed my stay at Orange, good central location, room was perfect, the staff were friendly and helpful. Would definitely come back and highly recommended!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • cloderz
  • Irlandia Północna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Lip 2016
9.1

great welcome, lovely stay, nice and clean! only thing was the internet completely stopped working for awhile, but other than that, i would defiantly come stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2016
5.7

El sitio es un lugar cuidado y la atención muy buena, PERO nuestra habitación era totalmente húmedad con mala olor y la segunda se tuvo que ducahr con agua fría porque la caldera ya no calentaba más agua. Los he visto mejores.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
8.0

Auberge chaleureuse et hotes accueillants, plutot mauvaise connexion wifi, emplacement proche du centre mais a noter que l'acces n'est pas simple du fait de marches et de montees

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2016
9.1

Prima plek als je in de stad Hvar zit. Alle op loopafstand. De huurauto die wij hadden was geen plek voor bij het hostel. Die moesten wij een stukje verderop parkeren. Maar daar heeft hij prima aantal dagen gestaan. Onze kamer zelf vonden wij wat aan de vochtige kant. Er is airco maar de luchtvochtigheid voelde je wel. Dat was voor ons wat minder prettig. MAar gedurende de dag blijf je toch niet in je hostel omdat er ongeloofelijk veel te doen is in Hvar. Het water daar is wonderschoon en blauw.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
9 Lip 2016
8.6

It was pretty nice, friendly staff, warm welcoming service with a bottle of orange juice :), everything was clean and tidy but!!!! There were 2 little problems. First one was wifi, we couldn't connect it at all and second one was cold water which is ok, cuz as we know Croatia's weather is nice. It's located about 5-10mins from the port, on the little uphill though. Anyway was fine :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lip 2016
10.0

Very nice hostel with good location. It was very clean and the private was a big and nice room. The host gave us a lot of good information about the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Cze 2016
4.9

No lo recordaremos. Un sitio sin más. Nos tocó la habitación pegada a la carretera y se oía algo el tráfico. Esta a unos 5 minutos andando del centro de la ciudad. Estaba limpia. El casero no estaba, estaba su madre y no hablaba nada de inglés. No fue de ayuda para recomendarnos sitios, playas, restaurantes... No volveremos ni lo recomendaremos.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.