Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 231 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 231 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2017
3.4

Bugs! Loud, no chillout areas, no Backpackerflair at all! Worst Hostel on my whole trip in SA!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
9 Kwi 2017
9.7

Really nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
29 Mar 2017
10.0

Cadre et ambiance incroyable, le bar/ restaurant Yours Truly fait parti des plus populaires de la zone et ça se comprend, le personnel est hyper accueillant, chaleureux, marrant et même attachant ! Même si un peu plus cher que certains, Once In Cape Town en vaut clairement la peine !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Mar 2017
10.0

This hostel was soooo impressive. The staff were the best i have come across so friendly up for a laugh and so knowledgeable. They persuaded me to do the table mountian hike and i was so glad i did. There are 2 bars that are reasonably priced with plenty of options. They both had a great atmosphere and served really nice food. The dorm room was spacious and had a code to get in and your own charging points. Everything was spotlessly clean. Best stay in Cape Town! Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Mar 2017
8.9

Great spot for socializing and meeting people. Staff are lovely and helpful, great youthful energy. Only drawbacks are hot dorm rooms and the bar noise if you're near. Overall a great spot though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Mar 2017
9.7

A great hostel and very social if you don't mind hearing music playing from the bar area. If you are looking for a quiet place to crash then look somewhere else. Kloof Street is a lively street any day of the week.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2017
10.0

Recomiendo 100% la estancia en Once in Cape Town. ¿Quieres conocer gente, pasártelo bien y disfrutar como nunca de la ciudad? entonces tu sitio es Once in Cape Town. No sólo por el estupendo staff (con mención especial a la que se ha convertido en mi amiga Justine) sino también por sus servicios y el buen rollo que te transmiten. Desde luego cuando vuelva a Cape Town, volveré a Once in Cape Town sin pensármelo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Mar 2017
8.0

Good rooms and staff. But some rooms (like the room I had) is close to the bar and is loud from 9:00am to 10pm everyday with party people and drinkers, you will not be able to sleep during this time. No air-conditioning in these rooms so very hot. So if you open the window you will be exposed to the loud noise and cigarette smoke. Ask for a room away for the bar area on level 1. I got some kind of insect bites all over my body from sleeping from sleeping in Room: 108, bed:108C.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Mar 2017
9.1

es war ein guter aufenthalt. die zimmer waren sauber, die leute nett, und dank der bar darunter ist es auch möglich nachts draußen unter coolen leuten zu verbringen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
27 Lut 2017
9.7

I had an excellent stay at Once In Cape Town. Facilities are good and mattress comfy. The staff was nice. The café/bar is one of the best I had been in Cape Town with a great atmosphere at night. It is quite easy to get around from OICT by bus or uber. I had no trouble meeting other travelers. I recommend !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.