Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

OKI's Inn

  • 542-2 Furukawa-cho Higashiyama-ku Kyoto-shi, Kioto, Japonia

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 302 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 302 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.1
OKI's Inn Located at 542-2 Furukawa-cho Higashiyama-ku Kyoto-shi, , Kyoto.
OKI's Inn
Japan
Kyoto 605-0026 542-2 Furukawa-cho Higashiyama-ku Kyoto-shi
96% 302
35.0086979 135.7789523
OKI's Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Lis 2016
8.9

Thankyou Mr. Taka for the kindness & hospitality. Once again congrats for the new born baby girl.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lis 2016
9.7

Yuka et Taka sont des personnes remarquablement soucieuses du bien-être de leurs hôtes.Même si la cuisine manque un peu d'équipement et si le dortoir est un peu petit (lits superposés bas, difficile pour les grandes dont je suis) et sans casier à clé, cette guesthouse est un lieu très agréable,calme,où il fait bon rentrer après une journée de visites. Pièce commune spacieuse et chaleureuse. De plus l'emplacement est idéal,à mon avis, pour Kyoto. Longue vie à cette auberge!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lis 2016
10.0

Run by a very sweet and nice couple. They are really helpful, and make you feel at home - showing you around the house, and always being available. I wish I had more time to spend here. Very nice Japanese experience. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • korenvasquez
  • Filipiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Paź 2016
9.7

I definitely recommend to stay in Oki's Inn. Taka and Yuka are very nice and accommodating hosts. From the moment I booked a reservation online, to the time we have arrived at the Guesthouse, until check out, everything went by smoothly. They even gave us detailed directions of the places we wanted to go. And also very thoughtful to remember our birthday. Thank you so much, Oki's Inn!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Paź 2016
10.0

位置便利,民宿主人親切友善,屋子採光優良.氛圍舒適自在 推薦前往清水寺祉園的朋友居住,徒步即可前往,相當便利

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
12 Paź 2016
9.4

다시 가고 싶은곳. Back to here when I go there Good !!! 지하철 히가시야마 10 번출구에서 일분거리 근처 24 시간 슈퍼 콘비니 스토어 제과점 ㅡㅡㅡ 숙소 뒤쪽 산책로는 지온인 과 맞물려 환상적. 적 극 백퍼센트. 추천 ㅡㅡ!!! 걸어서 야사카 기온 기요미즈 쇼렌인 암튼 강추 !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Paź 2016
10.0

Very good hostel, very lovely place; we love our stage!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • stevents
  • Indonezja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Paź 2016
9.7

Love staying at Oki's inn, very strategic close to Kiyomozudera, Yasaka, Chion-in etc. Clean, friendly staff, old Kyoto charm. Definitely will stay here again when in Kyoto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Paź 2016
9.4

Taka and Yuka are absolutely wonderful hosts. Very fluent in English. Nice guesthouse in a very convenient location. Their cheap bike hire is a great way to get around. Thoroughly recommended.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Paź 2016
10.0

Very nice and welcoming hosts. And 100% authentic and amazing Japanese guest house. Worth a visit!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.