Hostelworld.com

O de Casa Hostel Bar

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 668 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 668 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
10.0

Hostel MARAVILHOSO! Recomendadíssimo! Localização maravilhosa, restaurantes, bares, mercados, tudo perto,, o pessoal do hostel super receptivo e querido! Quartos super limpos e organizados! Com toda certeza voltando a SP é no "Ô de casa hostel" que eu vou ficar novamente! Fomos em umas 20 pessoas e todas foram super bem tratadas! OBRIGADA ao pessoal todo, vida longa ao Ô DE CASA!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
9.4

Excellent location, good atmosphere. In my opinion, the only problems were that the toilets were a little small and that my room didn't have any windows for air circulation. Apart from that, great hostel. I'd recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • KRUMINSKI
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2017
9.1

This was the first hostel I stayed in during my time in South America and they set the bar high! Their greatest attribute has to be their staff. Especially Noah who instantly puts you at ease with her big smile and the lovely Charlie! The team were always happy to help, whether it be directions to a restaurant or making you a complimentary Caipirinha. The hostel had all the amenities, it always felt secure and even had a rooftop terrace to sunbathe by day and stargaze by night. Big Love X

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Sty 2017
10.0

Bien située dans un quartier animé. Bonne ambiance au sein de l'auberge, personnel très aidant et à l'écoute. Cadre très agréable et propre. Je recommande vivement cette auberge.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sty 2017
9.7

Everything was perfect (except the wifi).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sty 2017
8.6

Muy buena onda del personal, generan un lindo ambiente, proponiendo juegos, salidas, muy divertido y son muy atentos, siempre brindando ayuda. El hostel es muy lindo, cálido y cómodo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • cwmillermk7543
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
10 Sty 2017
7.7

Nice place to lay your head, and comfortable TV room. Other facilities are lacking. No kitchen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
8 Sty 2017
6.0

The private room is too raw, lacks a cupboard or anything to put your stuff. It's mouldy and the ventilator is so loud that you cannot sleep. I also tried ear plugs, to no avail. Suggestion: fix the gaps in the door for mosquitos not to enter the room and change the fan. Also, breakfast should start before 9h. Positive aspects: great atmosphere, bar, location, nice room for hanging out.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
28 Gru 2016
8.9

Fantastic hostel with fantastic staff who are so helpful and half price caprihinas is good too! Shame it doesn't have a kitchen! Would defently stay here again and recommend to anyone!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Gru 2016
9.4

I stayed here for 5 nights over Christmas and had a wonderful time! Marina and all of the hostel employees were incredibly helpful and went out of their way to make sure I had a great stay. They had great suggestions for things to do around the neighborhood and organized several activities / outings while I was there. The location is great, right in the heart of Madalena, close to many fun restaurants and bars. If I am ever back in Sao Paulo, I will definitely be staying at O de casa again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.