Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

O de Casa Hostel Bar

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 844 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 844 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
7 Sie 2017
8.9

Nice place to meet people even during the low season. Many easy ways of transport, great food, great staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2017
10.0

QUE LUGAR MARAVILHOSO!!!!! Não consigo pensar num jeito melhor de ter passado meu aniversário!! Decoração maravilhosa, drinks incríveis, comida boa demais, simpatia level 1000000, quarto arrumado e cheiroso, me senti saindo do Brasil, foi mágico!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lip 2017
9.1

Fiquei um pouco desapontada por não ter cozinha. Deve ter isso especificado na página da reserva, mas como não achei que existisse hostel sem cozinha, nem me atentei a esse detalhe. De resto, só coisa boa. A equipe é muito gentil, as instalações limpas, lençol, toalha e fronha alvejados e cheirosos.Na frente do hostel tem um bar muuuito animado, pena que nao pude aproveitar muito. A localização também é excelente, perto do metro, de excelentes restaurantes, a umas duas estações da Av. Paulista.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2017
9.4

Hostel muito bem localizado, com atendentes muito prestativos e simpáticos. Claro que generalizar pessoas nunca dá muito certo, houve certas coisas pontuais que não curti muito no atendimento e nos quartos, principalmente a falta de tomadas perto das camas e beliches no alto sem segurança, mas fora isso, foi total satisfação. Hostel recomendadíssimo, mas vamos oferecer café-da-manhã né, galera?

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lip 2017
9.1

Great hostel with a really good vibe. Loads of cool places to chill, nice bar serving decent food. Really friendly and helpful staff and great for meeting other travelers. Showers were hot WiFi was good, can't ask for much more! Vila madalena is a great area!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Lip 2017
10.0

One of the best hostels I have stayed at in Brazil so far. Really social, chilled atmosphere and lots of different nationalities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Lip 2017
8.0

Banheiros e camas poderiam ser melhores. Poderiam haver opções de comida mais baratas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Lip 2017
9.7

Goede locatie is een leuke wijk. Mooi hostel!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lip 2017
10.0

The staff were amazing, it was in a great neighborhood and was a really easy environment to meet people! Some nights the front opens as a bar that draws in locals but the back still is very secure as you need a wristband to get to the hostel area. Some of my first hot showers in a month! Cute hammocks sit out that you can chill in or there is a room with couches to rest on. Also super close to the metro! All in all I liked this hostel a lot!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • tlsdudtod
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Lip 2017
10.0

최고입니다. 상파울루있으시면 꼭 묵으세요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.