Hostelworld.com

O de Casa Hostel Bar

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 563 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 563 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8
O de Casa Hostel Bar Located at Rua Inacio Pereira da Rocha, 385, Vila Madalena, Sao Paulo.
O de Casa Hostel Bar
Brazil
Sao Paulo 05432-011 Rua Inacio Pereira da Rocha, 385, Vila Madalena
83% 563
-23.5605647 -46.6903281
O de Casa Hostel Bar
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Kwi 2016
8.6

Excellent location near via maddalena, beco de batman, and lots of local bars and clubs where locals go. Comfortable beds and pillows, quote like the basic / minimal style set-up. Super choice for a travellers for a 1-2 day break to check out the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Kwi 2016
6.3

The private rooms are a bit expensive for what they are. Situated across the room from the main building (which is very nice, and colourful), they don't come necessarily with Windows and when they do, the noises from the streets make it impossible to sleep. The price to pay to stay in a nice and lively neighbourhood.. But then, cleaner bathrooms and toilets would be much better.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
22 Kwi 2016
8.3

++: Lage, Mitarbeiter, Atmosphäre, Service, Bar --: keine Klimaanlage, zu laut.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Kwi 2016
6.9

El Hostel está muy bien ubicado respecto a la zona de bares y movida nocturna. En nuestra habitación no funcionaban los lockers y la ropa de cama estaba toda agujereada, eso debería mejorarse. No incluye desayuno y teniendo en cuenta la calidad de las instalaciones, para ser baja temporada me parece que 80 reales para una habitación compartida es mucho, .

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
9.7

At O de Casa I landed in an environment full of friendly staff and guests; plenty of good people who were willing to help me practice Portuguese or speak to me in English, help me book flights, and to go on adventures with into the city. This may seem like the luck of the draw, but I doubt my experience at O de Casa was a coincidence. The hostel has plenty of common space that funnels you toward all of the good conversations to be had.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • paiva-alan9221
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
9 Kwi 2016
8.6

o hostel é bem legal, rola uma "balada" meio aperta para qualquer um na parte externa, eu achei legal, mas os mais encanados com segurança talvez fique meio bolado. a infraestrutura é simples, mas bem justo pelo valor pago, banheiros limpos e roupa de cama limpos. Acho que é uma ótima opção para quem quer curtir a vila mariana e não quer voltar dirigindo para casa. Recomendo!!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • paulhinch2000205
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 43 Recenzje
5 Kwi 2016
10.0

Great hostel as always - second time stopped here and just as good! The staff are super nice and helpful. A nice chilled out hostel, which is in a nice area of Sao Paulo in the Vila Madalena area. I will definitely be stopping here on my next trip to Sao Paulo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2016
10.0

Excelente atención, excelente servicio. Me gusto todo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Mar 2016
8.0

We were there two nights, the staff was helpful

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Mar 2016
8.9

Great hostel, would definitely stay there again. However be aware that is it a hostel for people who enjoy the São Paulo nightlife. Great staff, clean rooms, and a good affordable bar to start your nights.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.