Hostelworld.com

Nui. Hostel & Bar Lounge

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 804 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 804 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.6
Nui. Hostel & Bar Lounge Located at 2-14-13, Kuramae, Taito-ku, Tokyo.
Nui. Hostel & Bar Lounge
Japan
Tokyo 111-0051 2-14-13, Kuramae,, Taito-ku
93% 804
35.7038726 139.7933985
Nui. Hostel & Bar Lounge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Cze 2016
9.1

A very hip trendy hostel above a bar and lounge, which is nice as locals come in and drink there. I only stayed one night but wish I could have stayed longer. The facilities are good, good beds, clean showers and toilets, strong WiFi. If I ever came back to Tokyo I'd look to stay here as it's in a good location on the Oedo and Asakura subway lines.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2016
9.4

Cool hostel, love the bar area. It's located by the river and close to main attractions.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • bmoflow
  • USA, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Kwi 2016
10.0

My experience at Nui was amazing! The place was very clean and the facilities were wonderful. The staff was more than accommodating. The downstairs lounge was great for early morning coffee and late night beers. I was able to meet a lot of interesting people. I would definitely visit again and recommend to friends!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Kwi 2016
9.1

This hostel has a great atmosphere. The downstairs area is cafe/bar and is a great place to chill. Its located close to the subway and a decent walk (20min) from the JR station. Good location w/ convenience stores and food close by. Downsides: Our floor did not have hot water! The rooms were also a little small, especially with everyone's luggage in it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Kwi 2016
10.0

Endroit merveilleux. Personnel professionnel et adorable. Un pincement au cœur au moment de partir. Nous reviendrons ici à coup sur

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Kwi 2016
8.3

Great staff, very helpful and facilities were amazing for a hostel. Everything was so clean and maintained. The place had potential to be a great party hostel but most people wanted to have a quiet time in Tokyo. Also you have to get the subway to everywhere but it didn't help that the location was a little far from the main attractions ie Shibuya, Roppongi and Shinjuku. Another note is the beds looked very nice but the mattresses were hard. Great overall.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
6 Kwi 2016
8.0

Bon hostel, très bien avec le bar lounge en bas. Remarques : L'eau chaude n'était pas constante dans la douche entre deux arrêt de robinet, c'était très frustrant. On ne doit pas enlever ses chaussures, je trouve ça limite niveau hygiène comparé a ce que j'ai eu l'habitude de rencontrer au Japon Personnel bien, mais bâtiments encore un peu vieux, je pense que quelques travaux pour terminer et rendre plus propre seraient bien, notamment la peinture des chambres et l’ascenseur :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.