Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 2187 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 2187 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Cze 2017
8.9

si trova in una posizione super centrale e molto comoda per visitare la città; la camera era pulita e dotata di condizionatore. Gli ospiti erano di ogni età e molto tranquilli e silenziosi. Un aspetto molto positivo è stato il personale, gentile disponibile, in particolare una receptionist italiana che ci ha aiutato in ogni modo con alcuni disguidi tecnici ( indipendenti dalla permanenza in ostello) . consigliatissimo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
11 Cze 2017
7.7

Comfortable stay, average breakfast, great location, lovely staff, cool terrace. Only issue was the bunk beds which jiggled a lot when the person above/below you slightly moved so it was hard to get a good sleep, and the rooms were very hot (but expected as you're in Seville I guess!) Also had guests check in at 3am and turn on the lights which wasn't cool!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
9 Cze 2017
8.9

街中で観光や買い物、交通にとても便利でした。 スタッフはとても親切で、夜通しで着いた私にシャワーとチェックイン前なのに朝食を勧めてくれました。有り難かったです。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Cze 2017
5.4

1. I would suggest the guests to be advised to use a specific bed, thus the misunderstandings with the guests about the beds to be avoided. 2. To check who is leaving, thus they can know which bed is free. 3. To clean often the bathroom when it is crowded. 4. Too many people packed in the rooms. 5. I suggest the beds to be changed, because it is not easy to climb on top and also every time someone is moving the second person feels everything. 6. Lockers to be given to the guests.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
3 Cze 2017
7.1

El baño estaba un poco sucio, pero en general mi estadía fue buena, aunque fue solo una noche. Tal vez no lo recomendaría por más tiempo que eso.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
31 Maj 2017
9.7

A fine visit for us. We are grateful to the ladies at the front desk for their kind attention.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • coiorda
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
26 Maj 2017
7.7

위치 : 만족 조식 : 다른호스텔 비교 더 맛있는 편임. 직원 : 매우 친철적이야 와이파이 : 매우 안좋고 그래서 포기했어. 로비도 매우 안좋다. 아쉽다. 와이파이 필요하는 분들 여기 비추천입니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Maj 2017
7.4

Very pretty hostel in the common area with convenient location. Rooms are not anything special, but the staff is very nice and the rooms have air conditioning. Would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • hjlee95
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
18 Maj 2017
7.1

싼 가격에 사용할 만 했던 것 같아요. 처음에 바로 옆 골목에서 헤메느라 호스텔 찾는 데 되게 애먹었지만 상가 골목에 있어서 해 지고 돌아다녀도 덜 무서웠어요. 근데 개인적으로 시설은 좀 그랬어요. 2층침대 윗층 배정 받았는데 사다리도 없고 난간도 없어서 굉장히 불안했어요. 화장실 사용하는 것도 최대한 다른 사람들이랑 안 겹치게 하려고 고생했네용..ㅎ 사물함 내부도 깔끔한 편은 아니었고 방키 현관키 없이 자유롭게 드나들 수 있었는데, 그게 장점이자 단점인 것 같아요. 잃어버린 물건은 없었지만 보안이 철저한 편은 아닌 것 같습니다. 그냥 정말 싼 값에 이용할만한 것 같아요. 그리고 카드 결제 시 수수료 포함한 가격으로 다시 제시합니다.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Maj 2017
8.6

It's a bed and breakfast with a dorm. There's not much of an atmosphere but it was very nice because of the people in the dorms that were with me. It's quite cheap and the location is perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.