Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 2156 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 2156 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2017
10.0

Great place and great service !!! Thanks for helping me to have a great time in Seville !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mano2311
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Mar 2017
8.9

가격대비 최고의숙소. 직원도 아주 친절하고 조식도 굿굿. 다시 세비야에 간다면 이 숙소!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2017
9.7

We stayed in the hostel part, but it seemed like the entire space was a bed and breakfast so it was really nice. Not a youth hostel feel because of the b&b so bad for partying Had a rooftop patio and good breakfast in the morning. Couldn't really get wifi in bed. The dorm was a bit cramped and only one bathroom for everyon but it was an enstuite which was nice. Location was amazing - near tons of shopping and a super short walk to all of the touristy things. AMAZING staff. Would recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Mar 2017
9.7

Super nice staff, it is more like an hotel instead of an hostel. One of the best hostels I've ever visited.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • santiagnese
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
8.9

Buena experiencia. Nos recibieron bien. Se puede dejar la maleta. Buen desayuno.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
9.7

Très bon rapport qualité/prix, super emplacement, les personnes qui nous accueillent sont agréables et sympa, ptit rooftop tranquille, au top!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Mar 2017
7.1

No kitchen or common area, wifi only worked in the lobby. The breakfast was good. Could have been cleaner.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
14 Mar 2017
7.1

Da precisare a chi importasse ambiente e compagnia:non è un ostello della gioventù(non organizzano serate o attività diurne)ma un normale hotel solo che con due camerate,abbastanza piccine e spartane, con una sola presa elettrica per 4 persone e due finestrelle poco accessibili.Personale disponibile e gentile.Buona e abbondante la colazione inclusa.da migliorare la sicurezza visto che non hanno la chiave della camerata,e l'ingresso notturno è libero(senza chiave)e nessuno ti chiede chi tu sia.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Mar 2017
9.7

Muy buena ubicación, todos muy formales y excelente desayuno

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Mar 2017
9.4

The staff was really nice and helpful. The dorm was comfortable with a big bathroom. There wasn´t a kitchen, but free coffee, tee and some fruits were available and also there was a microwave in the dinning room. The breakfast was very good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.