Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 2,110 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.1
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 2,110 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.1
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.0
Nuevo Suizo Located at C/Azofaifo 7, , Seville.
Nuevo Suizo
Spain
Seville 41004 C/Azofaifo 7
70% 2110
37.3921970 -5.9945350
Nuevo Suizo
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Mar 2016
7.7

Easter week- very cold in a dormitory room

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Mar 2016
6.6

A bench is probably more comfortable than our springs mattress from the 1960s. If you want to get a good rest after a walk in the city this is not the place to go I'm afraid. We paid 180€ for one night, you should buy a decent foam mattress with half that money.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Mar 2016
8.0

I had a pleasant stay in Nuevo Suizo. The location is great. And the staff is very kind and helpfull. The breakfast was poor. So i went for my morning coffee to a local bar. No problem.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lut 2016
5.7

This place was nice and fairly easy to find. Sadly though the shower was cold water all over the bathroom floor. Our room didn't lock and there we're no lockers in the room! it was bareable for the night we stayed there.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
26 Sty 2016
8.3
Przetłumaczone przez Google

Schronisko jest ładne i czyste, również dobrze położony. Tylko dwie skargi: pokoje na parterze Rstan bardzo w kontakcie z recepcji, co czyni je mniej intymne. Po drugie, powinny dać lepsze mapy i nie jest jakość drukowaną mapę na stronie w tym czasie.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sty 2016
4.6

Camerate abbastanza sporche, con letti a castello privi di scala e privi di protezioni laterali. Bagni (condivisi) 3 per tutta la struttura, dunque SEMPRE OCCUPATI E SEMPRE SPORCHI; bisogna far attenzione a come muoversi "igienicamente parlando". COLAZIONE scarsa NO frutta SOLO toast in modalità dolce/salato. Frutta assente anche nel pomeriggio, quando in realtà c'era stato comunicato il contrario. POSIZIONE BUONA, in centro anche se, difficile da trovare per via della pocasegnaletica stradale

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Sty 2016
4.3

El hostel es sucio, sobre todo los baños. Que por cierto es uno solo por piso para casi veinte personas. Las zonas comunes son poco agradables y también sucias. El desayuno es bueno y la ubicación también .

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
28 Gru 2015
8.3

Central location, on a side street of a pedestrian street with shops. Staff is extremely helpful and nice. Good wifi. Beds and sockets ok but no big lockers. Shower was nice but only one bathroom per floor seems not enough. Breakfast is very good includes ham and cheese. Not so much of a hostel feel, but we had a lovely stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Gru 2015
4.6
Przetłumaczone przez Google

Ten hostel używane każdą przestrzeń możliwą do pokoi dla osób na pobyt. Z trzech piętrach, łącznie ponad 50+ ludzi, a tylko 3 łazienki. Co gorsza, łazienki były połączone z prysznicami, więc do mycia zębów trzeba było czekać na kogoś, aby zakończyć prysznica. Pokoje na parterze otwierane bezpośrednio do holu, co było bardzo głośno. Aby wyjść z pokoju i idź przez lobby, aby przejść do łazienki. Źle umieszczone gniazd zasilania, jak również. Jeden wylot w naszym prywatnym pokoju, tuż obok drzwi.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
9 Lis 2015
8.3
Przetłumaczone przez Google

To był miły hostel, ale łóżko i pillos nie były dobre.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.