Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 2139 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 2139 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
6 Lut 2017
10.0

Permanenza eccezionale

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Sty 2017
10.0

Muy buen hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sty 2017
10.0

Estupendo hostal, muy recomendable, el servicio es de primera , muy cerca de los monumentos y con gran desayuno

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
6.6

Le positif: - Super localisation au centre de la vielle ville - Thé et café à disposition - Globalement propre Le négatif: - Chambre de quatre rudimentaire sur le toit avec 4 lits et un lavabo. Pas de placard ni rangement ou de la place pour accrocher les serviettes. Pas de prises libres. - Bruit de la réserve d'eau qui se remplit toute la nuit. - il faut descendre un étage pour aller aux WC/SdB. - Le local pour laisser les valises n'est jamais fermé à clé. - Petit dej très basique.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sty 2017
9.7

Un des meilleurs hotels de Seville!! Super accueil, le personnel est adorable et tr`s accessible pour vous informer. Très bonne atmosphrere dans cet batiment du style arabo- andalou.. Au top le petit dej continental tres complet et tr`es agreable aussi le café, the ´à toute heure et ... le pop corn a votre arrivée:.. Par contre, un point negatif assez important: la connection wifi, on la recoit tres faiblement dans le dortoir du Rez de chaussé.. Sinon, il y a des ordis a dispo au 1er et 2em!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
28 Gru 2016
10.0

Amazing pansion! warm and friendly, not a regular hostel atmoshere though. Felt more like a hotel. Great value for that price including breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Łotwa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
10.0

Best hostel I've been to - instantly recommended. They even have free breakfast and shower gel, for the money this is rare.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lis 2016
6.3

I stayed in the 9 dorm room for only one night. It was okay as I had a friend with me but it isnt a very social hostel, not much space to hang with a friend. If you want a hostal that is just for sleeping and not much atmosphere then it is fine. There was one bathroom between 9 people which was inconvenient and the floor was always soaked from showers.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
2 Lis 2016
9.1

Great location in a unique older Andulucian courtyard. I had a private room and it was quiet and comfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Paź 2016
8.3

The locker was for free and the breakfast was good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.