Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 2,127 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 2,127 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8
Nuevo Suizo Located at C/Azofaifo 7, , Seville.
Nuevo Suizo
Spain
Seville 41004 C/Azofaifo 7
85% 2127
37.3921970 -5.9945350
Nuevo Suizo
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Łotwa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
10.0

Best hostel I've been to - instantly recommended. They even have free breakfast and shower gel, for the money this is rare.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lis 2016
6.3

I stayed in the 9 dorm room for only one night. It was okay as I had a friend with me but it isnt a very social hostel, not much space to hang with a friend. If you want a hostal that is just for sleeping and not much atmosphere then it is fine. There was one bathroom between 9 people which was inconvenient and the floor was always soaked from showers.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
2 Lis 2016
9.1

Great location in a unique older Andulucian courtyard. I had a private room and it was quiet and comfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Paź 2016
8.3

The locker was for free and the breakfast was good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Stevo_0
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 51 Recenzje
24 Wrz 2016
7.7

Nice simple hostel in the middle of the city! Not much atmosphere, but depends if you need that or not, if you want a cheap stay that has all the facilities you need, then this is the spot.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Wrz 2016
8.3

立地が良く、スタッフもすごくフレンドリーで、自分が早朝出発するのに合わせて朝食を早めに用意してくれる暖かさ。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2016
8.3

alles war gut. der raum war etwas klein, aber hatte charme und die mitarbeiter waren super freundlich...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2016
9.7

I loooved this hostel! It was so beautiful, and right in the heart of Seville. All winding staircase and old wooden pillars and hanging plants and marble steps. The staff were so friendly and helpful and the rooms were clean and comfortable. My only gripe would be that the directions there were a little ambiguous and could maybe use a touch up. But other than that I really loved it and want to come back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2016
7.1

Not really a hostel, more a bed & bedfast. No social atmosphere at all. Roomers were very clean and quiet, cold airconditioning. Very very hot in the common areas during summer. Staff were friendly and helpful if they understood your English correctly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Cze 2016
9.1

Great value for money. Welcoming warm atmosphere with good hang out area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.