Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Notting Hill Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
5.1
Ocena 444 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.5
  • Bezpieczeństwo 5.0
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 5.3
  • Atmosfera 4.3
  • Czystość 3.8
  • Udogodnienia 4.1
ZAREZERWUJ
5.1
Ocena 444 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.5
  • Bezpieczeństwo 5.0
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 5.3
  • Atmosfera 4.3
  • Czystość 3.8
  • Udogodnienia 4.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2017
4.0

Mice and sleeping people in the common room, bad mattresses.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Sty 2017
2.9

Translate! ¿Has escuchado alguna vez eso de que lo barato sale caro? Habitaciones hiperpobladas Los baños huelen fatal. Los recepcionistas ni saludan, se limitan a cobrarte. Las sabanas ''creo'' que las limpian, pero no lo se, por que son viejas y dan malisima impresion. Y asco. Las fundas de la almohada siempre son las mismas. (No las cambian) Los edredones sucios, desgastados e incluso quemados. Duchas diminutas sin espacio para vestirte. Mas vale gastarse 3 libras mas y no pisar este sitio.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2017
2.9

non ci andate. evitatelo come la peste. uno schifo, tutto sporco e personale scortese. Letto scomodo, bagni lerci, struttura vecchia, finestra rotta, senza persiane, non vale quello che costa. Addio

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Sty 2017
3.1

The worst hostel in the entire of London. Staff: Arrogant, ignorant useless bunch of incompetent fools. Members of Al Queda are more diplomatic. Security: Such word does not exist. Constant theft. They would steel the sugar out of your tea. Facilities: I've seen better toilets in the Congolian rainforest. Living area is similar to the Calais Refugee camp. Atmosphere: Id compare it to the build up of a public ISIS execution. Punishing. Value for Money: Better off sleeping in Hyde Park.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • jakey6662000110
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sty 2017
10.0

Out of this world.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Gru 2016
3.1

The toilets were disgusting, really small and smelled bad, the shower didn't function well and the doors of the showers were broken. The building was really old full of mold and the rooms smelled really really bad. The beds made a lot of noise even with the smallest movement. Plus the "kitchen" was a room still under construction and not able to use. I asked where i can get water for my coffee and they told me to use the shower because there was not tub on the ki tchen! Never go there. Ever!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lis 2016
4.9

Sombre and depressing. To describe it as a backpackers hostel is misleading although even more so is their self styled description as being a "family hostel". All staff male and all guests seemed to be too. More like a homeless or probation hostel than anything else. No alcohol allowed (yet plenty of drunken arguments at night), bathrooms always filthy & flooded. Unless you're of eastern european descent, in london "without papers" and homeless you'll feel rather out of place here I suspect.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lis 2016
6.3

Voor de prijs is het goed, want het is erg goedkoop. Verwacht niet dat alles in orde is. Typisch accommodatie voor backpackers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Paź 2016
2.9

Autenticamente deplorable. Condiciones lamentables, suciedad y mal ambiente en el hostal.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Paź 2016
2.9

The worst hostel ever I had stayed. This will be my first and last at here.. never recommed to anyone. The staff not friendly at all like smart hyde park hostel. Dirty place and dorm as well.. dorm and toilet very smelly.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.