Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Notting Hill Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
5.1
Ocena 450 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.2
  • Bezpieczeństwo 5.0
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 5.8
  • Atmosfera 4.5
  • Czystość 4.2
  • Udogodnienia 4.0
ZAREZERWUJ
5.1
Ocena 450 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.2
  • Bezpieczeństwo 5.0
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 5.8
  • Atmosfera 4.5
  • Czystość 4.2
  • Udogodnienia 4.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
5 Cze 2017
9.4

Great place, near every thing you need to go out in London

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2017
2.6

This place is run by idiots, complete idiots I mean. I had a confirmed reservation, a Spanish night time receptionist had the manners of a child and communication skills of fresh visitor-I wonder why Hostel management let such people to work on reception. I was told that I don't have reservation despite showing him all the details, booking reference , deposit paid etc , but regardless I was left on the street at 2 am. How horrible and irresponsible an accommodation and its staff can get.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2017
2.0

Seriously... It's the worst place i have ever been too. Look at the other reviews to find further information on why it's bad, Don't be fooled into thinking west London/Notting Hill is a cool area because it's not. Do yourself a favour and go anywhere else. I'm surprised this place is allowed to stay open. No ID checks when you check in so you can imagine who stays there.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2017
4.0

Mice and sleeping people in the common room, bad mattresses.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Sty 2017
2.9

Translate! ¿Has escuchado alguna vez eso de que lo barato sale caro? Habitaciones hiperpobladas Los baños huelen fatal. Los recepcionistas ni saludan, se limitan a cobrarte. Las sabanas ''creo'' que las limpian, pero no lo se, por que son viejas y dan malisima impresion. Y asco. Las fundas de la almohada siempre son las mismas. (No las cambian) Los edredones sucios, desgastados e incluso quemados. Duchas diminutas sin espacio para vestirte. Mas vale gastarse 3 libras mas y no pisar este sitio.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2017
2.9

non ci andate. evitatelo come la peste. uno schifo, tutto sporco e personale scortese. Letto scomodo, bagni lerci, struttura vecchia, finestra rotta, senza persiane, non vale quello che costa. Addio

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Sty 2017
3.1

The worst hostel in the entire of London. Staff: Arrogant, ignorant useless bunch of incompetent fools. Members of Al Queda are more diplomatic. Security: Such word does not exist. Constant theft. They would steel the sugar out of your tea. Facilities: I've seen better toilets in the Congolian rainforest. Living area is similar to the Calais Refugee camp. Atmosphere: Id compare it to the build up of a public ISIS execution. Punishing. Value for Money: Better off sleeping in Hyde Park.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • jakey6662000110
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sty 2017
10.0

Out of this world.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.