Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Notting Hill Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
4.6
Ocena 414 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 4.6
  • Bezpieczeństwo 4.6
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 4.7
  • Atmosfera 3.8
  • Czystość 3.4
  • Udogodnienia 3.5
ZAREZERWUJ
4.6
Ocena 414 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 4.6
  • Bezpieczeństwo 4.6
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 4.7
  • Atmosfera 3.8
  • Czystość 3.4
  • Udogodnienia 3.5
Notting Hill Hostel Located at 63 Prince's Square, , London.
Notting Hill Hostel
England
London W2 4PX 63 Prince's Square
46% 414
51.5133096 -0.1929044
Notting Hill Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • EvgeniIvanov
  • Bułgaria, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
3.1

That's the worst hostel I've ever stayed in!!! It was so dirty, the kitchen was awful! It's was NOT worth the money!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
26 Lip 2016
4.3

C'est le pire endroit qu'il m'est été donné de voir en plusieurs séjours à Londres. Si l'emplacement est très intéressant l'hôtel est degeulase! Les sanitaires sont salles, les douches sont minuscules et surtout il s'en echappe une odeur nauséabonde indescriptible. Aucun endroit où poser ses affaires quand on tente de prendre une douche (çà demande du courage). Chambres sales, literie , draps douteux. Vraiment c'est miteux.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lip 2016
2.9

Rudely greeted after being told the room would be ready for 1 and told to return at 3. Upon entering the private room purchase, awaited; 2 suitcases; filthy clothes and serveral pairs of shoes belonging to someone else scattered throughout the room. The cleanilness of the room was awful which had obviously not been cleaned. After raising these matters and the lack of security for the room, no action taken.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2016
2.3

Tiene que cambiar todo y empezar por limpiar que un sitio asqueroso.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
9 Cze 2016
4.9

kitchen needs improvement and its not clean and insuite shower is very compact and difficult to fit in there.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
27 Maj 2016
4.6

Worst hostel I've ever stayed in! There was mice crawling around on the floor and the hostel owner is not welcoming at all. No security for your personal belongings, I had clothing go missing from the people that live in the hostel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
16 Maj 2016
6.6

Good location, staff okay but building old and not always clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
9.1

what a gem in Kensington... I stayed there for almost a week and I find this place quite good as for money and facilities. The staff is very attentive and always there to help for any thing you need:) People as well are nice and friendly. Overall one of the best experience in my life... I am returning back:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Maj 2016
3.7

Ma che persone girano in quel posto?? Se hai qualche chilo di troppo Nn entri in bagno! 😁 Se siete disperati va benissimo !! Ciao

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
27 Kwi 2016
3.7

Horrible Dirty and when u ask for clean oh my god don't wanna know the answer Location amazing but there are another hostels around £3 £5 more expensive but u have peace

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.