Hostelworld.com

Notting Hill Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
6.9
Dobry 400 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 5.7
  • Udogodnienia 5.9
ZAREZERWUJ
6.9
Dobry 400 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 5.7
  • Udogodnienia 5.9
Notting Hill Hostel Located at 63 Prince's Square, , London.
Notting Hill Hostel
England
London W2 4PX 63 Prince's Square
69% 400
51.5133096 -0.1929044
Notting Hill Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
2.6

DISGUTING . the hostel and the staff. you cannot see the room before you pay,i arrive at 11 am, i had to wait until 3PM to do my check in ! and the worst is HOW WAS THE BEDS AND THE SHOWER : DIRTY. my bed wasnt clean at all,with hairs/ tabacco/ pieces of paper in my bed and the sheet wasnt change !!! also alcohol everywhere is the room vodka glasses behind my bed /wine. the "toilet shower" was SO DIRTY with paper everywhere and sh*t (sorry) in the toilets i didnt take my shower. ROMANIAN HOSTEL

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
19 Kwi 2016
4.3

To be fair and accurate. The bed were comfortable and recently they chnged all mattresses to new mattress. The lounge has no atmosphere and the sofas are dirty and different colours looked liked they were picked from the jungyard, it looks like a farmers single man house. This encouraged low class east European to misbehave. Management are weak and unprofessional, a using brutal rules to control not allowing personal alcohol drink spying on cameras. Makes you feel followed by dictators.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
16 Kwi 2016
5.7

Nothing exceptional, well situated in Notthing Hill but nothing else really. Good if you need one bed for a night or two. The shower is in the room and not very clean, but the beds and toilets were good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
4.0

Bonjour, Arrivée le samedi matin, je ne suis finalement pas resté dormir la nuit du samedi au dimanche. Pourquoi ? L'état des lieux était plus que miteux... tout est extrêmement sales et en mauvais états... j'ai voulu aller dans les douches.. je ne vous raconte pas l'horreur.. j'ai préféré partir. J'ai voulue annuler ma réservation mais on m'a dit que l'on ne pouvait annuler que 24h à l'avance.. donc j'ai payer pour rien... très mauvaise expérience.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Kwi 2016
2.9

HORRIBLE! The worst hostel I have seen in my whole life. When my room mate (we were 2 in a 4-bed room) left the hostel THE STAFF DIDN'T CHANGE THE SHEETS BUT MADE THE BED EQUALLY. All the hostel was filthy, I was five nights and NO ONE entered to clean the room! The staff was really unfriendly (but a nice girl sometimes on reception). The shower was flooded all time and in less than a minute you get your ankle bathing in slop. No space to move into the room. Null security. I'm speechless...

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Kwi 2016
6.6

Hostel was too cramped. Even there was no space to move within the rooms!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
31 Mar 2016
3.1

No recomendada para personas normales este hostal es una choza asqueroso

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
31 Mar 2016
4.6

Hostel, cuisine, salle de bains et chambres immondes ! Du jamais vu ! A mon arrivée j'ai trouvé des frites et emballage de sandwichs datant de 4 à 5 jours, les draps de lits tachés qui sentaient le moisi, la cuisine dégueulasse la gaziniere et toute la vaisselle pourrie. A part l emplacement cet hostel est un désastre est devrait être fermé pour insalubrité.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Mar 2016
2.9

Una fregatura, sporco, personale non informato e bugiardo allo stesso tempo perché ho prenotato da hostelworld una camera delux 4 letti e appena arrivata il personale mi ha detto che non avevano quella camera dando la colpa al website e per non perdere i miei soldi ho alloggiato ugualmente. Bagni veramente piccoli e caustrofobici e puzzolenti, living Room con i topi, pulizia scadente e personale squallido non lo raccomanderei a nessuno

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
10 Mar 2016
2.0

Lo único bueno de este hostal, es su ubicación . Lo malo: 1. Ratones en la sala de estar, corriendo a por migas mientras estábamos. 2. "Perdí" la factura de check in, y no me devolvieron la fianza de 10 Libras. 3. WiFi en todas las habitaciones, señal máxima con la velocidad de 0,86 MB, o sea para ver YouTube, solo a 144p. 4. Se cuelan indigentes y eso no lo veo mal, pero que después de levantarse, que roben 2 móviles si. 5. Cero conrol en la puerta y se "cuela gente".

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.