Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Notting Hill Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
4.8
Ocena 434 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.0
  • Bezpieczeństwo 4.3
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 4.6
  • Atmosfera 4.1
  • Czystość 3.6
  • Udogodnienia 4.0
ZAREZERWUJ
4.8
Ocena 434 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.0
  • Bezpieczeństwo 4.3
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 4.6
  • Atmosfera 4.1
  • Czystość 3.6
  • Udogodnienia 4.0
Notting Hill Hostel Located at 63 Prince's Square, , London.
Notting Hill Hostel
England
London W2 4PX 63 Prince's Square
48% 434
51.5133096 -0.1929044
Notting Hill Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lis 2016
4.9

Sombre and depressing. To describe it as a backpackers hostel is misleading although even more so is their self styled description as being a "family hostel". All staff male and all guests seemed to be too. More like a homeless or probation hostel than anything else. No alcohol allowed (yet plenty of drunken arguments at night), bathrooms always filthy & flooded. Unless you're of eastern european descent, in london "without papers" and homeless you'll feel rather out of place here I suspect.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lis 2016
6.3

Voor de prijs is het goed, want het is erg goedkoop. Verwacht niet dat alles in orde is. Typisch accommodatie voor backpackers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Paź 2016
2.9

Autenticamente deplorable. Condiciones lamentables, suciedad y mal ambiente en el hostal.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Paź 2016
2.9

The worst hostel ever I had stayed. This will be my first and last at here.. never recommed to anyone. The staff not friendly at all like smart hyde park hostel. Dirty place and dorm as well.. dorm and toilet very smelly.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
27 Wrz 2016
4.0

It's probably my fault that I didn't realise that this essentially a homeless hostel. I didn't meet any travellers here. I only really realised after i got out a bottle of red and some cheese and crackers and saw a lot of puzzled reactions and being told I shouldn't drink because of recovering alcoholics. Some people smell and there are a lot of sketchy characters, nobody wanted to socialise with me at all. All I can say is I had two bottles of wine to get me through this experience

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
27 Wrz 2016
3.7

It's a horrible place with weird people around and the level of dirty it's beyond any imagination.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
3.4

Lamentable, desastroso...con humedades, con goteras...la habitacion con olor a cañerias, la ducha llena de roña y moho, el bater sucio, las camas llenas de pelos de otra gente, de la cual no deben de lavar las sabanas y le dan la vuelta para k parezcan limpias...en resumen vergonzoso, la ubicacion si es buena pero hay miles de hoteles k tienen mejor pinta por esa zona.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
18 Wrz 2016
10.0

i had a marvelous time, thanks guys......and i love you x

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
8.3

The staff was nice enough to upgrade my room at no extra charge! There was only one working shower for the upper dorms, but it was relatively clean. Great value for the location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • EvgeniIvanov
  • Bułgaria, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
3.1

That's the worst hostel I've ever stayed in!!! It was so dirty, the kitchen was awful! It's was NOT worth the money!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.