Hostelworld.com

Northwest Portland Guesthouse

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 35 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 35 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.5
Northwest Portland Guesthouse Located at 425 NW 18th Avenue, , Portland.
Northwest Portland Guesthouse
USA
Portland Oregon 97209 425 NW 18th Avenue
94% 35
45.5261047 -122.6896022
Northwest Portland Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
10.0

Fantastic location, amazing staff. Great stop for newbies to the city who are interested in walking about and getting some great food and drink.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • samleyendecker4200
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Mar 2016
10.0

This is a fantastic hostel! It's perfectly located, super clean, the rooms are large. I'M a tough rater- from the staff, beds, showers, location... This hostel gets my top pick!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Mar 2016
9.7

This was the nicest hostel I've ever stayed at. The private room I stayed in was spacious and clean. The bathrooms were not sketchy and the staff was great. I'll definitely stay again in the future!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Mar 2016
8.9

Staff was very helpful, very helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Lut 2016
10.0

It was a lovely hostel, area beside it is undergoing renovations but didn't impact the stay. We were in a private double room that was essentially like a hotel room. Bathroom was shared but right beside our room. Free walking tour was offered the day we were there which was a great way to get to know the city and other hostellers. Lovely outdoor 'secret garden' and a fire was lit for us. Some rowdy behaviour but the owner is on site all the time apparently and managed it really discreetly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2015
8.3

Great that the front desk is available 24 hours!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Gru 2015
10.0

Nice people

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Gru 2015
8.6

We stayed in the guest house for two nights. Loved the high ceilings and cozy room with a few nice chairs for reading. Had two good nights sleep; would stay there again. Thank you

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
26 Lis 2015
8.9

Friendly staff. Comfortable room, although the private rooms are separate to the main hostel, so feels a little isolated.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lis 2015
10.0

The private rooms in the guesthouse were lovely. The only negative was that the heat was blasting in our room and we got way too hot at night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.