Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Noosa Backpackers Resort

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 620 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 620 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.7
Noosa Backpackers Resort Located at 13 William Street, Noosaville, Noosa.
Noosa Backpackers Resort
Australia
Noosa Queensland 4566 13 William Street, Noosaville
76% 620
-26.3955889 153.0720859
Noosa Backpackers Resort
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Lis 2016
7.1

Despite a nice location along the river, free surfboards, kayaks and cool staff, the hostel has recently opened a bar and although it closes at 10pm, the party tended to continue every single night I was there so it was impossible to get a proper sleep as my dorm was located right next to the common areas. No staff could be located, so there was really not much to do about it.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
8.0

Im Hostel war alles sehr sauber, gut ausgestattet mit Schliessfächer. Es liegt etwas abgelegen dafür fahren aber regelmässig Shuttlebusse zum Strand & zur Busstation. Gratis Kajaks & Surfboards. Das einzige negative war der Lärmpegel abends/nachts. Teilweise wurden Parties gemacht bis morgens um 4Uhr, es fühlte sich niemand zuständig denen zu sagen, dass Nachtruhe ist. Mein Zimmer lag direkt neben der Bar, für diejenigen die schlafen wollten wars unmöglich!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lis 2016
6.3

The hostel was clean & beds were comfy. It was quite a distance from the beach so had to rely on shuttle bus. Nice hostel but expensive for what it was.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
20 Lis 2016
8.9

Wirklich schön da, super Lage, sauber, Lockers mit Steckdosen, Kajaks kostenlos ausleihbar, direkt an der lagoone und 15min Walk zum Mainbeach, gut ausgestattete Küche, was will man mehr

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
8 Lis 2016
7.1

Good standard hostel. Friendly staff and a good vibe to the place. One problem was it was a bit out the way from the town.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Paź 2016
9.1

Ein nettes, eher kleines Hostel. Das Internet ist allerdings sehr langsam und nur an der Rezeption verfügbar. Die Küche war sauber, aber es gibt keine Backöfen und nur zwei Herde, zu Küchen-rushour-Zeiten kann es also zu längeren Wartezeiten kommen, bis man an eine Herdplatte kommt. Insgesamt eine nette Atmosphäre da. Noosa an sich ist allerdings eher langweilig. Ein Tag reicht, um es zu besichtigen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
15 Paź 2016
6.9

The free kayak rental was definitely the best part, especially since its right next to the river. The only power in the room was though an extension cable and the wall in my room didn't go all the way to the roof so I could hear everything in the kitchen. The bed I had was really comfy though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
5 Paź 2016
7.1

Fijn hostel, maar niet in de buurt van Noosa Heads. Om de zoveel tijd rijden ze met een shuttle busje, dat is goed geregeld, ook al is dit niet vaak.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Sie 2016
7.7

Spent 2 weeks staying at this hostel in a 5 bed dorm with ensuite. Bed was comfortable and room was cleaned daily. Only 2 outlets for phone charging. Off and on street parking. The bar/pub is the star here; food is excellent. Didn't use the pool but it looked nice. Large kitchen. Large sitting room with tv but not a lot of comfortable seating. Reception is closed at night and during the afternoon. Ask questions and get spare blankets when checking in or you may miss out.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Sie 2016
5.4

We were told reception was open all day yet when we got there at 2 there was a hand written sign that said they wouldn't be back until half 3, which was annoying when we wanted to hire a kayak for free on our only day there! Then we had an awful, small dorm with a broken windows which wouldn't close which was 10 yards away from a loud, busy bar! So we didn't sleep much at all!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.