Hostelworld.com

Nomads Queenstown

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,527 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,527 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.9
Nomads Queenstown Located at Church Street, , Queenstown.
Nomads Queenstown
New Zealand
Queenstown 9300 Church Street
88% 1527
-45.0325311 168.6618947
Nomads Queenstown
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
29 Kwi 2016
8.6

Only stayed for one night so can't give a proper opinion. Room was nice and clean and facilities were good. Staff were helpful and friendly. Good stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Kwi 2016
10.0

Best hostel I've ever stayed in, immaculate! Staff are great, kitchen is great, massive lounge and free breakfast and dinner! Thanks nomads!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Kwi 2016
9.7

This place was really nice, it felt almost like a hotel. Great location, the club down stairs was a bit loud, and was open till the middle of the night. I highly recommend this place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Kwi 2016
8.9

Be best place to know people and hang out, the common areas are great with the pool table and the rooms are good too. Just the wifi was the worst, even the payed one, but I think that is a queenstown problem.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Kwi 2016
9.1

Great hostel located in the city center and near the lake front. The staff was very helpful and nice. The facilities are great (kitchen and common areas). The only thing is they just offer free wifi (that works mostly in the kitchen area) from 8 to 20 everyday. I stayed in an ensuite 4 bed room which was nice, and also included a fridge and a tv :). Definitely will stay there next time I go to Queenstown.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Paraguero
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
2 Kwi 2016
7.4

Nice enough ensuite rooms though a v. small kitchen for a hostel that size. Guess the free breakfast and dinner balance it out some.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
10.0

From the USA. We had an incredible time. Beautiful place, beautiful people, lean rooms, friendly staff. 10/10. The only place I'll stay in QT ever again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Mar 2016
10.0

Super Great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Mar 2016
10.0

Best hostel I've stayed at in New Zealand

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
18 Mar 2016
10.0

Huge !! many floors, with many rooms, a huge lounge + kitchen etc... reception 24/7.. CBD. i had toilets + shower in the room.. nice ! however, Wifi isn' t available all time and everywhere .. (8am to 8 pm, only on this floor..)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.