Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nomads Queenstown

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1,635 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1,635 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.4
Nomads Queenstown Located at Church Street, , Queenstown.
Nomads Queenstown
New Zealand
Queenstown 9300 Church Street
85% 1635
-45.0325311 168.6618947
Nomads Queenstown
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Wrz 2016
8.6

I haven't stayed in a hostel for awhile and Nomads was a good choice. The place is clean and people are helpful. For the price point I would highly recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
23 Wrz 2016
8.0

Fab location, felt safe and secure and staff are great! Beds aren't the most comfortable though and Wifi is not free 24/7 as advertised. Overall, one of the most efficient hostels I've stayed in around the world. Nice ensuites, good atmosphere and plenty of communal areas to socialise. Thanks

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
9.4

Perfect for what we needed for the weekend. Staff were really helpful and fair. Good facilities!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
17 Wrz 2016
8.9

Sehr gutes Hostel mit sehr netten Mitarbeitern ! Wurde für meinen Aufenthalt geupgradet Alles top außer dass es kein free Wifi ( nur in der Lobby von 8-8) gibt .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Wrz 2016
8.3

Overall, a good hostel. Very friendly staff and a good value. We stayed here twice during our trip around NZ, for a total of three nights. The first time was the lesser experience. There was a spring sticking up in my mattress that poked my back all night, even after I used the blanket as a mattress pad to reduce the pain. Our second stay was much better. The other residents were friendly, comfier beds, and better room. I enjoyed the free meal, as well, and the common areas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
12 Wrz 2016
9.1

Great social life, the staff organise events and get everyone involved. Free breakfast and evening meals are good. Wifi is a bit disappointing, have to pay to get it in your room and then the signal strength isn't great. Overall a very decent and fun hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
30 Sie 2016
8.6

Great hostel. Comfy beds and great kitchen/communal facilities. Bathroom sinks were pretty dirty but rooms were clean

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • hikexplorepeat
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
28 Sie 2016
8.6

Beds sucked by everything was amazing. Great location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • rafaelandreollo
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
27 Sie 2016
10.0

great hostel, atmosphere and facilities are well above average. had a great stay and would recommend it to anyone traveling there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2016
8.9

Great place to stay in such a prime location! Even though it was a backpackers it looked as good as a new hotel, deffinately got money worth

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.