Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nomads Capital Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 1,569 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 1,569 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.2
Nomads Capital Backpackers Located at 118 Wakefield Street, PO Box 11-247, Wellington.
Nomads Capital Backpackers
New Zealand
Wellington 6011 118 Wakefield Street, PO Box 11-247
79% 1569
-41.2898513 174.7769021
Nomads Capital Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Sty 2017
8.6

Habe das Schlechteste erwartet aber war dann doch echt gut. Vor allem das freie Abendessen. Kein gratis WiFi ist allerdings echt nicht mehr verständlich heutzutage

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
8.3

No free wifi. Lack of lockers. Besides that do note that it is a dry hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2017
7.7

WiFi $ 4.50 and very slow. Beds were squeaking like a raped squirrel. Rest was ok.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
10 Sty 2017
8.3

Nice place to stay if you want something quiet! Very clean also. I stayed only one night and it was perfect!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sty 2017
6.3

Die Mitarbeiter sind eher cool als motiviert.Bis auf eine Ausnahme. Dss ganze hostel ist mir zu groß und unpersönlich,die Matraxen sind eine Katastrophe und gehören längst ausgetauscht.Die Zi sind klein und erinnern an ein Gefängnis. Die Waffeln morgens sind zwar umsonst,schmecken aber überhaupt nicht.Der Teig ist immer unterschiedlich und nicht genießbar. Der kleine Snack am Abend ist auch etwas lieblos und es wird auch angebranntes serviert.Fazit: Nie wieder !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
2 Sty 2017
8.6

Gute Lage, nette Mitarbeiter

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
5.1

I won't stay there again. Good only for location and free pancakes. There's a ban on alcohol but at the same time the bar next door is constantly promoted by the stuff. Wifi isn't free but is 4$/day quite pricey especially when Wellington offers free wifi everywhere in the streets. Staff not friendly (except the girl who welcomed us in the evening) and overall not helpful. My sheets had blood stains and I had to ask twice to have them changed. Our food was stolen from the fridge the last night.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
4.3

Not good at all.. No window in room, very loud To small bathroom for all guests

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
29 Gru 2016
8.0

Like the only hostel that charges for wifi in wellington which is a shame.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Gru 2016
8.0

Hatte ein Zimmer mit einem Mini Fenster, für das Wifi muss man zahlen. Es war ganz ok für eine Nacht. Mitarbeiter waren aber sehr nett!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.