Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1644 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1644 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2017
10.0

Very cool hostel with plenty of activities organised even when the weather wasn't very good and brilliant hot tubs open all day. Staff were very pleasant and helpful throughout my stay. The king room was perfect for myself and my girlfriend to relax. Will definitely be back if I am in the area again!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • thomasschafer97
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
14 Cze 2017
9.4

A great hostel with a really good atmosphere, but I was very annoyed to see that they didn't have recycling bins - it's 2017? Luckily there are recycling bins on the street outside where I could take recycling

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2017
9.7

Room was great! People were very friendly & place was clean! Would stay again if in the area

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • magda_ja6708
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
5 Cze 2017
4.9

Me cambié 2 veces de habitación porque no pide aguantar el OLOR que tenían. La primera que me dieron tenía olor a queso, la segunda a cebolla y finalmente me cambiaron a una dónde me pusieron SOLA y con toda la alfombra llena de Moho y un olor desagradable. Cocina y baños sucios. Hay muchos jóvenes que trabajan a cambio de hospedaje, y limpian muy así nomas. Pagué por wifi premiun y no anduvo. Hostel muy grande y no genera un clima para conocer gente. NO VOLVERÍA y NO LO RECOMIENDO!!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
1 Cze 2017
8.0

It's low season now in Byron, so it was not near as busy as it is in summer. But they still do activities every night of the week that make it easy to meet new people. It's nice that breakfast is for free but it is very limited. Also, they run out of cups and plates quite early on. Bathrooms were good, clean and nice showers. Room was good too, bit damp, but clean enough. It is a real party hostel, but then again that's everything in Byron...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Maj 2017
9.4

Awesome place. Clean bathrooms and nice bed rooms with balcony. Wifi didn't really work though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
29 Maj 2017
9.1

Great place

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Maj 2017
8.3

This place is huge. If you want to party with a ton of 19 year olds, go here. It can get loud.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
24 Maj 2017
8.6

A bit pricey but so is everything else in Byron Bay. Great hostel!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • beninedewith3576
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
23 Maj 2017
7.4

Hostel was prima. Alleen erg Pech met een hele vieze kamer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.