Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nomads Brisbane

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 1,136 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 1,136 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.5
Nomads Brisbane Located at 308 Edward Street, , Brisbane.
Nomads Brisbane
Australia
Brisbane Queensland 4000 308 Edward Street
73% 1136
-27.4671932 153.0254101
Nomads Brisbane
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
8.3

All in all a good hostel, big kitchen for everyone which is at rhe same time the holding area. Room was clean. Bath rooms are okay. There's a pretty cool bar, called Down Under right next to the hostel. But because of that it can be very loud at night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
6.3

Really noisy at night, couldn't sleep much. Oke for 1 night

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Sie 2016
10.0

진심좋아요 프라이빗룸썻긴한데..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2016
10.0

This is the best hostels i stayed at in Australia, value for money. I had a double room, really nice and clean with shampoo kit.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
10 Sie 2016
8.0

Le lieu en soit est agréable et bien placé en centre-ville. Parties communes propres et calmes. Attention ascenseur en panne depuis longtemps et l auberge compte 5 étages. La sdb du dernier etage était hors service. La gestion (propreté et rangement) de notre chambre laissait grandement à désirer et rendait la cohabitation difficile pour des voyageurs de passage qui n'auraient pas dû avoir à subir les effets personnels par terre (vêtements, nourriture, couverts...) des coloc à long terme.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2016
8.3

It was a pretty good stay. Really near to Central Station so you def. will not get lost. The staffs were friendly. I arrived at Brisbane really early and i got to keep my luggage in store and have my good breakfast and lunch and could come back to check in right away. Thank you so much for all the help with the directions to the places i wanna go. will be back again next time

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Sie 2016
5.4

I don't really recommend it unless it's your last option! Just renovate the whole place! Room smelled really bad and had some nuts on the floor and some weird powder on the bedside table! Bathrooms are the least clean bathrooms I've ever used in a hostel! I've been to so many hostels around the world and this by far was the worst! A lot of people were reporting incidents of theft and stuff like that at the reception!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2016
9.1

Muy buen lugar!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2016
6.6

You have to pay for everything! Internet, cutlery, if you need to leave your bags until your fligth, and the price does not match with the service. Kitchen always a mess.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2016
6.9

The rooms are noisy

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.