Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nómada Eco Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 174 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 174 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
20 Lut 2017
9.4

Very friendly staff who gave us great tips awesome breakfast and decent sized rooms. Plus you get your own little night stand with light. Only downside is location - a little bit of walk from the bars and restaurants but its flat and close to viña del mar

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • laugalvani
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2017
10.0

Se você está procurando um lugar para ficar em Valparaíso, para fazer amigos e ouvir histórias, esse Hostel é perfeito! Com uma localização sensacional, da para fazer tudo a pé. Ambientes todos muito limpos e cheirosos, roupa de cama em excelente estado. Funcionários extremamente atenciosos, falam diversas línguas. Hostel super fácil de localizar , difícil mesmo é sair daqui e voltar pra vida normal. Se eu voltaria? Já estou com a próxima reserva feita.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Que beleza de comentário! Difícil é nos deixar e a vida fica muito melhor do que é ao ler essas palavras! Um grande abraço e volte quando quiser! Um abraçaso

10 Lut 2017
10.0

Initially beckoned by the eco-friendly mindset, stayed for the Amazing and knowledgeable staff. Always working hard to make keep guests happy, and the hostel clean. Chill laid back environment that still allowed for socializing. Great breakfast, and a nice location as well. Would definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We definitely recommend you as a guest! Thank you very much for the kind word. Its really a pleasure to work meeting people like you. Simply put: We love we do. It makes the difference. Cheers!

  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
7 Lut 2017
8.6

What I liked the most about this eco-hostel is that the staff truly cares about the structure's environmental impact. Water is heated by solar energy, garbage is carefully sorted and they even make compost out of organic waste. Plus, it is cozy and nicely decorated. Good breakfast and friendly staff. I stayed for one night only, but I wouldn't have minded to stay longer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much for your rating! Please feel free to come back whenever you want. I am sure you will find a further developed sustainability policy when you visit us again! We are now adopting eco-friendly cleaning products, also organic tea and marmalade to the breakfast! Cheers!

  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
28 Sty 2017
9.7

La pasamos genial. El mejor hostel al que fuimos. Super cómodas las camas y grandes los baños

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
27 Sty 2017
9.1

Loved my stay here. Really friendly hostel with great staff and facilities

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Sty 2017
8.0

El personal del hostel tiene muy buena energía y siempre están a disposición. Las camas son super cómodas. Tienen una guitarra en el sector común. Cuentan con lockers. Y tienen una terraza donde se genera un gran ambiente social.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 31 Recenzje
22 Sty 2017
8.6

Plesent town, plesent hostel. Nice staff and eco friendly. The 5 bed delux dorms are quite packed, probably should be 4 beds which would then make it delux, however your not in a bunk which is nice. Overall great place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sty 2017
9.1

Eramos un grupo grande de 10 y nos recibieron excelente! Muy buena ubicación para llegar a todos los cerros y a las playas. Nos sentimos muy cómodas y seguro volveríamos!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Sty 2017
7.1

El ambiente es muy bueno pero el mobiliario está muy desvencijado, el sofá es como los que después de mil batallas se tiran a la basura y en el duerme el gran perro que se rasca. Los servicios son tétricos.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias por tu respuesta. Vamos a reformar el sillon y el sofá! Respecto al perro, está con todas sus vacunas al día y le mantenemos siempre limpio para que pueda seguir compartiendo de nuestro rico ambiente. Estamos siempre en busca de mejorar nuestros servicios así que si quieres hacer algún comentario más específico, te atiendo en el correo nomadaecohostel@gmail.com. Abrazos

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.