Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nómada Eco Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 156 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 156 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.3
Nómada Eco Hostel Located at Av. Brasil 1822, , Valparaiso.
Nómada Eco Hostel
Chile
Valparaiso Valparaiso Av. Brasil 1822
86% 156
-33.0450365 -71.6176199
Nómada Eco Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sty 2017
9.1

Eramos un grupo grande de 10 y nos recibieron excelente! Muy buena ubicación para llegar a todos los cerros y a las playas. Nos sentimos muy cómodas y seguro volveríamos!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Sty 2017
7.1

El ambiente es muy bueno pero el mobiliario está muy desvencijado, el sofá es como los que después de mil batallas se tiran a la basura y en el duerme el gran perro que se rasca. Los servicios son tétricos.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias por tu respuesta. Vamos a reformar el sillon y el sofá! Respecto al perro, está con todas sus vacunas al día y le mantenemos siempre limpio para que pueda seguir compartiendo de nuestro rico ambiente. Estamos siempre en busca de mejorar nuestros servicios así que si quieres hacer algún comentario más específico, te atiendo en el correo nomadaecohostel@gmail.com. Abrazos

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
31 Gru 2016
9.7

Um hostel super colorido, no centro da cidade, em um lugar tranquilo e com pessoas suuuuper amigas e amáveis. As camas são aconchegantes, o refeitório maravilhoso e tem até uma sacadinha que você pode ficar e ver a rua e etc. A galera é super legal e o ambiente faz com que todos queiram se aproximar. Fiz muitos amigos lá dentro. Recomendo super!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Gru 2016
10.0

The place is run by a bunch of really friendly guys and has an excellent vibe. I enjoyed hostel trips to live misic venues; Nightclubs; Beach/Sea activities. There were group meals if you wanted join in. The Hostel Christmas meal was a good night too. Well sited hostel with only a short walk to shops and bars etc.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
19 Gru 2016
7.1

Great hostel with great staff. Rooms are clean ans good location, only downside is the kitchen :( sorry guys. Please buy some new chopping boards! Love the fact its eco and use all the leftovers for composte though. Great little hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Gru 2016
10.0

genial el lugar y hermosa gente, volveremos!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Gru 2016
7.4

Breakfast was Really good, the staff helpful and we did like the shabby vintage style. negativ: was quite loud at night coz people were chatting All night long on the terrace including staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • arnorjonsson
  • Islandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
10 Gru 2016
9.7

Really nice hostel with a great economy concept. The staff were really helpful in showing us where to go to see the town. The hostel also has the most adorable dog they rescued.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
4 Gru 2016
9.4

Really great hostel, located perfectly between bus station and hills of Valparaiso. Is on the flat part of the city, so easy to walk to with backpacks! Friendly informative staff, beautiful building and very clean. Individual bed light and plug extra bonus. Chilled and friendly atmosphere. Dog is also super cute :) would definitely stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lis 2016
9.7

Amazing hostel, one of our favourites across South America! We stayed in a four bed mixed dorm (with actual beds, not bunk beds!!). We particularly loved hanging out on the terrace where we shared many delicious glasses of red wine and it was easy to meet other travellers. The staff here were very friendly and helpful at all times. Would definitely come back to stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.