Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nomad Buzios Seashore Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 812 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 812 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
Nomad Buzios Seashore Hostel Located at Rua das Pedras 25, , Buzios.
Nomad Buzios Seashore Hostel
Brazil
Buzios 28950000 Rua das Pedras 25
88% 812
-22.7554853 -41.8885731
Nomad Buzios Seashore Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • annaliesetaylor3137
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
24 Lis 2016
8.9

Great location by the sea and good seating for relaxing above the beach. Our room was quite dark and we couldn't fit our standard sized padlock in the lockers so our stuff wasn't very secure but lovely all the same. Great breakfast, best we've had in Brazil!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lis 2016
9.4

El lugar es perfecto para disfrutar de la playa.. pero le falta iluminación en las noches en la terraza del área común :). Abigail

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lis 2016
9.7

La hubicacion es inmejorable! Muy recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Lis 2016
7.1

O hostel é muito bem localizado, bem no lugar mais movimentado da cidade. Mesmo assim os quartos são bem tranquilos e silenciosos. Fica bem em frente a praia, não é uma praia muito bonita, mas é possível nadar nela. Acredito que possui poucos banheiros pela quantidade de hospedes. Os banheiros foram limpos apenas uma vez por dia, e como são muito utilizados, acabam ficando em péssimo estado. O chuveiro de um dos banheiros estava queimado. O bar do Hostel oferece bebidas muito caras.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lis 2016
8.9

Pasamos unos dias geniales .el desayuno ok .el personal muy amable .y la vista de la habitacion ipanema es bellisima .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lis 2016
9.4

Não cumprida a questão do wifi que é anunciada. O wifi funciona somente na recepção e muito mal nas áreas comuns. No quarto nem pega.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lis 2016
9.7

+ Location couldn't be better: directly on the beach (and in walking distance to a lot of other nice beaches), close to many great restaurants, bars and where the nightlife happens + The view from the breakfast area is amazing + Very clean + Very helpful and friendly staff + Atmosphere I don't have anything negative to mention. When I was there (Nov 2016), Google maps showed a slightly wrong location: it's on Rua das Pedras and Av. José Bento Ribeiro Dantas, look for "La Pizza Quadrada".

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Paź 2016
10.0

Impecable todo la atencion la ubicacion el desayuno

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Paź 2016
10.0

Una espectacular ubicacion y la gente de alli te hace sentir muy comoda.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Paź 2016
9.4

Extremely well located, where all happens day and night life included. Close to the pier for boat tours, water taxi, the shops. The fact it is located in the pedestrian-only area adds a good plus. The staff is super helpful. Dorms are clean and smell-less. I will definitely go back if I have the chance to visit Brasil again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.