Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nomad Buzios Seashore Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 825 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 825 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
Nomad Buzios Seashore Hostel Located at Rua das Pedras 25, , Buzios.
Nomad Buzios Seashore Hostel
Brazil
Buzios 28950000 Rua das Pedras 25
89% 825
-22.7554853 -41.8885731
Nomad Buzios Seashore Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Sty 2017
8.9

Really well situated hostel right in the center of Buzios. My rooms were cleaned every day. Unfortunately the aircon is managed centrally. The staff is really nice, but sometimes lacks the last bit of information. The tour they recommended was better than others in Buzios, though. What was a bit odd was that you're not allowed to bring your own alcoholic drinks into the hostel but the bar was not operating although it was high season and the hostel was full with people eager to party.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sty 2017
10.0

Excelente!!! Todo...desde la ubicacion, el desayuno, el personal...sin duda el mejor

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
3.7

A localização é excelente e embora não tenha estacionamento, para quem vai de carro não é difícil encontrar opções de estacionamento. Não havia toalhas quando a gente chegou e só nos deram no dia seguinte. O ar condicionado é ligado e desligado somente pelos funcionários o que acaba sendo também desagradável. A porta do quarto emperrava todas as vezes que chegávamos de volta e era muito difícil de abrir. Os funcionários não são solícitos e nem prestativos. Não vale a economia.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
9.1

Bom atendimento. Funcionários muito simpáticos e educados. Excelente localização. Bom café da manhã.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Gru 2016
9.4

Excelente localização, fiquei no quarto privativo com varanda. Acordar com aquela vista pro mar é maravilhoso!! Café da manha muito saboroso, as mesas localizadas pra tomar café tem uma vista incrível. Vale muito apena, pretendo voltar!! Uma dica para quem vai de carro, ´como não há estacionamento os valores para deixar na rua é 3 reais por hora, acaba saindo um pouco caro, eu deveria ter pesquisado estacionamento antes. Mas sobre o hostel tudo muito bom, valeu muito apena!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
14 Gru 2016
9.4

Great location! Excelent view while you are having breakfast. Totaly recommendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • annaliesetaylor3137
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
24 Lis 2016
8.9

Great location by the sea and good seating for relaxing above the beach. Our room was quite dark and we couldn't fit our standard sized padlock in the lockers so our stuff wasn't very secure but lovely all the same. Great breakfast, best we've had in Brazil!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lis 2016
9.4

El lugar es perfecto para disfrutar de la playa.. pero le falta iluminación en las noches en la terraza del área común :). Abigail

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lis 2016
9.7

La hubicacion es inmejorable! Muy recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Lis 2016
7.1

O hostel é muito bem localizado, bem no lugar mais movimentado da cidade. Mesmo assim os quartos são bem tranquilos e silenciosos. Fica bem em frente a praia, não é uma praia muito bonita, mas é possível nadar nela. Acredito que possui poucos banheiros pela quantidade de hospedes. Os banheiros foram limpos apenas uma vez por dia, e como são muito utilizados, acabam ficando em péssimo estado. O chuveiro de um dos banheiros estava queimado. O bar do Hostel oferece bebidas muito caras.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.