Hostelworld.com

Nomad Buzios Seashore Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 771 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 771 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.9
Nomad Buzios Seashore Hostel Located at Rua das Pedras 25, , Buzios.
Nomad Buzios Seashore Hostel
Brazil
Buzios 28950000 Rua das Pedras 25
84% 771
-22.7554853 -41.8885731
Nomad Buzios Seashore Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2016
8.3

Great Location! Door right into the beach. One of the best hostel breakfasts I have had in my travels. The room was very small, dark and had a few creepy crawlies in there but nothing that scary. It served it's purpose. I couldn't seem to get hot water through which is the only negative. I enjoyed the stay, it was pretty quiet when I stayed but can imagine it would be fun in peak.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
10.0

Súper recomendable! Ubicación inmejorable, muy buen servicio y súper limpio

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Kwi 2016
10.0

La atención, y el clima del hostel es increíble, desayuno súper bien y con la mejor vista. De volver a Buzios vuelvo a Nomad sin dudarlo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • marielgrass1940
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Kwi 2016
7.4

El hostel que tiene una ubicacion inmejorable, cerca de todo, en pleno centro. Esta al lado de la playa por lo que te despertas escuchando las olas y tenes una hermosa vista. El mantenimiento del hostel dejaba mucho que desear. La habitacion tenia aire acondicionado pero no control remoto, estaba fija en 22 grados, pasamos frio. La ducha no tenia agua caliente, tuvimos que hablar 3 veces para que la vayan a arreglar, recien al 2do dia a la noche tuvimos agua caliente. Muy ruidoso de tarde.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2016
10.0

Absolutely loved this hostel, the location is great. The staff was very helpful and I met amazing people. I was in the mixed dorm room and would recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2016
6.0

Beautiful location but really run down rooms and not very helpful staff

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Mar 2016
9.1

Really nice rooms, good amount of space, amazing view amazing location, great common area, cool bar too nit unfortunately no guests there were using it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Mar 2016
6.6

Lo peor, de lo peor especialmente por los absolutamente mal educados 8 hombres (Mayoritariamente PORTEÑOS) que me tocó en la habitación, pero apesar de todo destaco: 1) La ayuda eficaz y rápida de los recepcionistas especialmente de un Brasilero - hombre y de Anne, una linda y amable francesa que desafortunadamente ya no hace parte del equipo; 2) Espectacular desayuno (digno de un hotel 3/4 estrellas) de Martín un argentino AMABLE, que ahora tampoco hace parte del equipo del hostel.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Mar 2016
8.0

El hostel esta perfectamente ubicado. Es muy lindo. Lo.único es que nuestro cuarto tenía mucho olor a sucio y se reclamó varias veces que lo limpien.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
1 Mar 2016
6.9

The Location is perfect. Right in front of the sea. Friendly staff and good breakfast. The kitchen is only good for using the microwave. The rooms are nice and small, but unfortunately our bathroom was mold-infested. All in all, I would say the hostel is good for a short term stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.