Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nomad Buzios Seashore Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 890 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 890 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Peru, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2017
9.1

Best hostel in Buzios!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Kwi 2017
6.0

Não tem clima de hostel, funcionarios com extrema má vontade, não tem educação para fornecer informações basicas da cidade. Ja me hospedei 2 vezes pois a localização é muito boa, é a unica vantagem, pois nem orientação de como pegar um taxi com bagagens na rua das pedras eles fazem

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2017
7.4

Maintaining the hotel is totally missing. No bedlamp in the room No hot water in showere. No control for AC

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • ailintorrieri
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2017
8.0

Buena ubicación para viajar sólo, sobre la costa y acceso a la playa aunque no es linda para meterse. Buen desayuno. Habitaciones pequeñas, mi baño con gotera al llover. Incómodo pedir que prendan el aire o apaguen. Seguro tener gente en recepción 24hs. Julieta Argentina me dió mucha información, con los recepcionistas que hablaban portugués tuve inconvenientes. Cocina poco equipada y muy pequeña. Los cuartos de planta baja entran algunos insectos, algo común en todo Buzios

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2017
6.9

Ubicación inmejorable. Buena atención del personal. No me gustó la habitación para nada.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2017
9.1

O hostel é muito bem localizado. Próximo do taxi boat, pier, bons restaurantes, comercio e afins. Possui uma praia em frente boa para ir no último dia de estada, para pegar uma praia rápido, tomar um banho e realizar o check out a tempo. As instalações são justas para um hostel, simples, mesmo assim aconchegante. A cama de casal era formada por duas de solteiro, mesmo assim foi funcional para descansar. Café da manhã muito gostoso. Com opções de frutas, pães, geleias, sucos e afins. Recomendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • anchileon
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2017
9.4

Excelente el trato, por la fecha había poca gente pero había calidez y buena onda de parte de todos. Julieta excelente, incluso me acompañó a una excursión. Le falta un poco de amor al lugar pero es pintura y cosas sencillas las cuales ya estaban arreglando en estos días. Definitivamente volvería!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Kwi 2017
7.4

Excelente atención del personal, en especial de Julieta Longone. Muy buena vista desde el comedor, muy buen desayuno. La habitación era de 8 pero estaba dividida en dos ambientes de 4. En mi caso resultó beneficioso pero quizás en grupos de 8 es un dato útil a tener en cuenta antes. La habitación era bastante oscura y la escalera para subir a las camas es demasiado angosta y en forma de caracol (se complica subir y bajar el equipaje por la misma). La ubicación es excelente, la atmósfera también.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2017
9.4

In front of the beach! amazing view (i got surprised the first day i was going to breakfast!), nice people - and good recomendations from them, the best ubication - a few blocks from the restaurants in front of the beach, and literally in front of lots of stores and shops and restaurants. Its a lot more of what you paid for! I think its more like a hotel boutique than a hostel with a few more services.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2017
8.0

Foi a terceira vez que fiquei no nomad. A localização é excelente, é o que me faz voltar lá. Mas desta vez: A sala que tem televisão estava sem televisão; O ar do quarto (Bardort) estava demorando a gelar; O frigobar do quarto não estava gelando nada; Usei a geladeira (coletiva) do hostel e também nao estava gelando muito Tinha uma funcionaria que não sei nome, mas foi a unica brasileira que vi na recepção,que achei rude, sebosa e antipática. Bem diferente de todas que já conheci lá.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.