Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nomad Buzios Seashore Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 778 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 778 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.5
Nomad Buzios Seashore Hostel Located at Rua das Pedras 25, , Buzios.
Nomad Buzios Seashore Hostel
Brazil
Buzios 28950000 Rua das Pedras 25
83% 778
-22.7554853 -41.8885731
Nomad Buzios Seashore Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lip 2016
5.4

Estimados; Habitación Formosa, matrimonial con baño privado. En la misma nunca anduvo el aire acondicionado (no supieron hacerlo andar), por este motivo abrimos las ventanas de la habitación sin mosquitero, a lo cual entraron mosquitos que nos picaron toda la noche. El desagüe del baño no evacuaba con normalidad, tardaba en irse el agua de servicio, y a cierta hora del mismo desagüe brotaba olor a cloaca que quedaba dentro de la habitación. Las sabanas y tohallones estaban manchados.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
4 Cze 2016
10.0

This is one of the best facilities I've stayed at in terms of location and facilities itself. Right on the main strip where all the shopping and restaurants are AND it's beachfront (not many hostels can say they are actually ON the beach). We were there in June (off season) so it was pretty empty - but all the staff were really nice and fun, we hung out with them one night at the bar and went to a club together. The breakfast was the best hostel breakfast I've experienced!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
2 Cze 2016
10.0

Awesome hostel right next to the beach; big lockers (bring your own padlock); hearty breakfast, friendly staff. If you come to Búzios, come here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2016
8.0

Excelente localização!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2016
8.3

Great Location! Door right into the beach. One of the best hostel breakfasts I have had in my travels. The room was very small, dark and had a few creepy crawlies in there but nothing that scary. It served it's purpose. I couldn't seem to get hot water through which is the only negative. I enjoyed the stay, it was pretty quiet when I stayed but can imagine it would be fun in peak.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
10.0

Súper recomendable! Ubicación inmejorable, muy buen servicio y súper limpio

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Kwi 2016
10.0

La atención, y el clima del hostel es increíble, desayuno súper bien y con la mejor vista. De volver a Buzios vuelvo a Nomad sin dudarlo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • marielgrass1940
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Kwi 2016
7.4

El hostel que tiene una ubicacion inmejorable, cerca de todo, en pleno centro. Esta al lado de la playa por lo que te despertas escuchando las olas y tenes una hermosa vista. El mantenimiento del hostel dejaba mucho que desear. La habitacion tenia aire acondicionado pero no control remoto, estaba fija en 22 grados, pasamos frio. La ducha no tenia agua caliente, tuvimos que hablar 3 veces para que la vayan a arreglar, recien al 2do dia a la noche tuvimos agua caliente. Muy ruidoso de tarde.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2016
10.0

Absolutely loved this hostel, the location is great. The staff was very helpful and I met amazing people. I was in the mixed dorm room and would recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2016
6.0

Beautiful location but really run down rooms and not very helpful staff

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.