Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nobel Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 426 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 426 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Sie 2017
7.4

No locks on doors so bring a lock for the locker, WiFi worked ok, not all the time. Breakfast was good, cleaning ladies and some staff were wonderful. Right near the Blue Mosque and public transport but is in a very touristy area. Go to Taksim Square for a more authentic feel and prices on things.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Lip 2017
10.0

The place is nice. The breakfast is tipically Turkish. Amazing location. All the staff always ready to help. They clean everyday the rooms and the bathrooms, unfortunelly some people dont know how to conserve it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
24 Lip 2017
8.0

Perfect Location, just walking distance to get to some historical places in old city; Suktanahmet. Good breakfast and old th of choices in a cute restaurant next door. I stayed at 4 dorms which I thought would be a big space but the room was too small and the locker tgey provided was not working

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Lip 2017
8.3

Great location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Macedonia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
4 Lip 2017
10.0

It's really unbelievable and unforgettable how great everything about this hostel is -- the location, the terrace and the view from there, the people, the atmosphere during the breakfast. My home in Istanbul

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
22 Cze 2017
8.6

Great Place to stay if you are looking for some quiet time. I didn't meet too many people there. Really good for me because I needed a bit of alone time. The staff was very helpful and nice. I would have expect them to have more opinons about what to see and what to do. Instead they really didn't know much about except the usualy information that you can find online. I wanted to know more what they think is a good place to eat. Personal opinion of the local. Over all great place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • unicolef
  • Tajlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Cze 2017
10.0

Great place. I will come back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
9 Cze 2017
7.4

Hostel is ok for the money

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Maj 2017
10.0

Brilliant hostel, fantastic staff, friendly and helpful. Great food and a rooftop terrace with a view. would definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×