Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nobel Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 403 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 403 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.3
Nobel Hostel Located at Mimar Mehmet Aga Cad. no:16, Sultanahmet Istanbul, Istanbul.
Nobel Hostel
Turkey
Istanbul Sultanahmet 34122 Mimar Mehmet Aga Cad. no:16, Sultanahmet Istanbul
93% 403
41.0049211 28.9789724
Nobel Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lis 2016
9.4

Perfect location. Great hostel, clean, friendly, in an absolutely perfect location. 5 minute walk from the train station (direct from airport), right in the heart of Old Istanbul - easy walk to the Blue Mosque, Hagia Sophia, Topkapi Palace and a lot more. The view from the rooftop patio is incredible - you can't get better than this. Price is good, rooms are clean and comfortable - highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Paź 2016
8.0

Excelente ubicación y la vista de la terraza preciosa! El desayuno esta bien, pero no se destaca. La habitación estaba bien. Sin lujos pero muy bien igual, y la ubicación valía todo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Paź 2016
10.0

Fab! Good breakfast, great location, helpful staff...overall, it was perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
10.0

superbe auberne surtout très idéalement situé pour la visite de la ville et personnel très disponible et sympa

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sie 2016
8.0

Uma ótima opcao. Muito boa localização, perto de tudo.. Quartos grandes, limpos, café da manhã muito generoso....uma ótima escolha.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2016
10.0

My friend and I had a wonderful stay! Super great location. Clean, friendly staff, delicious cafe, and decent wifi. I would definitely stay here agin if I go back to Istanbul!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
10.0

The location is perfect, staff incredibly friendly. Perfect place to stay in Istanbul, I would definitely stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • banjo0101
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
10.0

perfectly located and absolutely unbelievable good value for a small fee. the roof terrace is awesome, as you can eat and drink your own stuff, even bring your own shisha and enjoy it with a view over the bosporus and the blue mosque. the breakfast gives you an great start in the morning by offering bread, goatcheese, olives, simit, cereals, marmelade, fresh vegetables ... simply everything you need - and as much as you can eat ;) The staff treated us like good old friends:) BEST HOSTEL ISTANBUL

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
24 Lip 2016
8.9

Terrace view was awesome, worth it just for that. Very chill hostel, but understandable considering the time of my stay and the fact that few westerners were in Istanbul. Great location; close to major places and a tram station

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2016
9.7

Muy buen hostel ubicado a escasos 100 mts de la plaza principal donde se ubica la Mezquita de Sultanahmet y Hagia Sophia. Tiene una terraza con mesas desde donde se puede disfrutar de una hermosa vista del Bosforo y la Mezquita. El personal muy atento. Recomendado

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.