Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nobel Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 398 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 398 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
Nobel Hostel Located at Mimar Mehmet Aga Cad. no:16, Sultanahmet Istanbul, Istanbul.
Nobel Hostel
Turkey
Istanbul Sultanahmet 34122 Mimar Mehmet Aga Cad. no:16, Sultanahmet Istanbul
92% 398
41.0049211 28.9789724
Nobel Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sie 2016
8.0

Uma ótima opcao. Muito boa localização, perto de tudo.. Quartos grandes, limpos, café da manhã muito generoso....uma ótima escolha.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2016
10.0

My friend and I had a wonderful stay! Super great location. Clean, friendly staff, delicious cafe, and decent wifi. I would definitely stay here agin if I go back to Istanbul!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
10.0

The location is perfect, staff incredibly friendly. Perfect place to stay in Istanbul, I would definitely stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
24 Lip 2016
8.9

Terrace view was awesome, worth it just for that. Very chill hostel, but understandable considering the time of my stay and the fact that few westerners were in Istanbul. Great location; close to major places and a tram station

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2016
9.7

Muy buen hostel ubicado a escasos 100 mts de la plaza principal donde se ubica la Mezquita de Sultanahmet y Hagia Sophia. Tiene una terraza con mesas desde donde se puede disfrutar de una hermosa vista del Bosforo y la Mezquita. El personal muy atento. Recomendado

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • CarlosMoreno
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 48 Recenzje
7 Cze 2016
7.7

Nice place, but there''s no common areas, so it's not the best place for a solo traveller. Great option for price but not so many facilities. Views are amazing!!! Nice staff and correct breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Maj 2016
8.6

This was a really nice hostel. Really good for the price. We were close to all major sites and the deck of the hostel has an amazing view of the Bosphorus on one side and the Blue mosque on the other for all you kids who wanna put up that lit insta.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • margotgarnica3217
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
9.1

Nos alojamos en una habitación doble con baño privado, muy bien, cómodo, todo limpio, llave y terraza, bien ventilado. Recomendable 100%

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ukraina, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Maj 2016
10.0

Stayed in this hostel in May, 2016 on the last floor - 8 beds dormitory room. Visited Istanbul second time. Was looking for a good hostel before my trip and was satisfied completely. I really think Nobel is one of the best hostels in the city. Great location, great 360 degr rooftop view incl Marmara sea and Blue Mosque. Breakfast in own cafe was impressive as for a hostel - open buffet, no limitations. Recommend everybody who is looking for comfort and good service for reasonable money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Kwi 2016
10.0

Espectacular!! Ubicacion, personal, limpieza todo perfecto!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.