Hostelworld.com

Nobel Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 377 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 377 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
Nobel Hostel Located at Mimar Mehmet Aga Cad. no:16, Sultanahmet Istanbul, Istanbul.
Nobel Hostel
Turkey
Istanbul Sultanahmet 34122 Mimar Mehmet Aga Cad. no:16, Sultanahmet Istanbul
92% 377
41.0049211 28.9789724
Nobel Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Kwi 2016
10.0

Espectacular!! Ubicacion, personal, limpieza todo perfecto!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
9.1

Very Nice hostel, I will be back someday

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ROBERTOMK
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
30 Mar 2016
9.1

Excelente ! Esta a dos cuadras de catedral agiasofia y de la mesquita azul. Desayuno muy bieno. Excelente atencion. Camas comodas. Excelente vista en terrasa para tomar algo y disfrutar de la hermosa vista . Volveria !! Gracias

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Mar 2016
10.0

staff was very nice, location is perfect, rooftop is very nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Mar 2016
9.7

Salite in terrazza e troverete una sorpresa che vi lascerà senza fiato :) Il proprietario è disponibile sempre a fare due chiacchiere e a dare consigli sulla città!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Lut 2016
8.6

Brilliant location and excellent and helpful staff! The rooms are super clean and beds are comfortable - great value for money. There is no common area or anything so the atmosphere is not the most hostel-kind but if you look for a clean and good value for money place in PERFECT PERFECT location - look no longer! I will be back :-)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lut 2016
8.3

it was quite good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Sty 2016
10.0

I had an amazing stay at Nobel Hostel! Extremely welcoming staff, everyone is happy to assist you in anyway they can. They helped me make a plan to see the most out of the destinations in Turkey that I wanted to see. Amazing staff to say the least! The entire place is extremely clean and cozy. Beds are super comfy. It was so cool to wake up with literally the Blue Mosque in the corner of my eye :) Great atmosphere as well. I made some lovely friends. I will for sure return! Thanks guys :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
19 Lis 2015
8.0

Great location, nice staff, our room didn't smell so nice but that was probably bacause the window was always closed because other people never opened it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lis 2015
9.1

E' stato un soggiorno gradevole anche se un po' spartano, ma questa è stata una scelta nostra. L'accoglienza ed il trattamento sono stati però di livello superiore a quanto ci aspettavamo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.