Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Nobel Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 390 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 390 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
Nobel Hostel Located at Mimar Mehmet Aga Cad. no:16, Sultanahmet Istanbul, Istanbul.
Nobel Hostel
Turkey
Istanbul Sultanahmet 34122 Mimar Mehmet Aga Cad. no:16, Sultanahmet Istanbul
92% 390
41.0049211 28.9789724
Nobel Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2016
9.7

Muy buen hostel ubicado a escasos 100 mts de la plaza principal donde se ubica la Mezquita de Sultanahmet y Hagia Sophia. Tiene una terraza con mesas desde donde se puede disfrutar de una hermosa vista del Bosforo y la Mezquita. El personal muy atento. Recomendado

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • CarlosMoreno
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 48 Recenzje
7 Cze 2016
7.7

Nice place, but there''s no common areas, so it's not the best place for a solo traveller. Great option for price but not so many facilities. Views are amazing!!! Nice staff and correct breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Maj 2016
8.6

This was a really nice hostel. Really good for the price. We were close to all major sites and the deck of the hostel has an amazing view of the Bosphorus on one side and the Blue mosque on the other for all you kids who wanna put up that lit insta.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • margotgarnica3217
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
9.1

Nos alojamos en una habitación doble con baño privado, muy bien, cómodo, todo limpio, llave y terraza, bien ventilado. Recomendable 100%

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ukraina, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Maj 2016
10.0

Stayed in this hostel in May, 2016 on the last floor - 8 beds dormitory room. Visited Istanbul second time. Was looking for a good hostel before my trip and was satisfied completely. I really think Nobel is one of the best hostels in the city. Great location, great 360 degr rooftop view incl Marmara sea and Blue Mosque. Breakfast in own cafe was impressive as for a hostel - open buffet, no limitations. Recommend everybody who is looking for comfort and good service for reasonable money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Kwi 2016
10.0

Espectacular!! Ubicacion, personal, limpieza todo perfecto!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2016
8.0

This is a nice hostel with a great terrace! Full view of the Blue mosque and great location to all the sights. Breakfast is a nice Turkish spread. The beds were comfy. Not a party hostel or one for making friends easily but it's a good place to get a good sleep, feel safe and get to all the attractions easily. The airport transfer is a rip off as you can get it direct through the company for €10.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
9.1

Very Nice hostel, I will be back someday

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ROBERTOMK
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
30 Mar 2016
9.1

Excelente ! Esta a dos cuadras de catedral agiasofia y de la mesquita azul. Desayuno muy bieno. Excelente atencion. Camas comodas. Excelente vista en terrasa para tomar algo y disfrutar de la hermosa vista . Volveria !! Gracias

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Mar 2016
10.0

staff was very nice, location is perfect, rooftop is very nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.