Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

No Limit Hostel Graffiti

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 1658 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 1658 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • migalc3635
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2017
5.7

i think its a rip off to pay 35 euros per night and not even have AC in a small dormitory with 8 beds, in the heat of the summer, and just one shower and one toilet for 16 people. the shower floor always flooded.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2017
5.1

Muy caro para lo que es, parece albergue de inmigrantes

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Cze 2017
5.1

el hostal esta un poco alejado del centro de la ciudad pero las lineas del metro y del bus pasan cercva del hostal. el personal es muy agradable y amable la limpieza y orden no es algo en lo que el hostal se destaque y las camas no son para nada comodas, los colchones son de muy muy mala calidad. los lockers estan fuera de la habitacion lo que puede ser un poco inseguro aunque hay camaras de seguridad. pero si algo llegase a pasar y faltase algo de un locker no creo que el hostal responda

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Cze 2017
7.1

Great place to meet people! Not the best looking hostel but hey, that doesn't matter when the vibe is that great.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2017
10.0

Foi otimo, equipe muito bacana. Voltaria outras vezes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • DannyRodz
  • Dominikana, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
7 Cze 2017
4.9

No te quedes en este hostal. Las fotos no corresponden al actual estado del hostal. Las habitaciones tienen mas cama de lo debido, me quede en una habitación de 8 camas, cuando la habitación como mucho aguantaba 6, por ende las ventanas ni se podian abrir por uno de los camarotes, esto creaba un inmenso mal olor. El piso estaba sucio, pegajoso al igual que el baño, tiene una bañera improvisada, y notas el sucio saliendo de la losa. No hay lockers en las habitaciones tuve que dormir con mi mochil

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • ziggy123
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
4 Cze 2017
4.0

dirty, bad location, weird crowd, no security, felt really unsafe. Don't recommend in any way, worst hostel I've stayed in so far

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • jdreiman1
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2017
4.6

Don't stay here. It's pretty far away from everything expect segrada familia. The facilities are poorly maintained and dirty. Only a 1 shower for 24+ people. i was not invited to any group events. spend your money elsewhere

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Maj 2017
9.4

The hostel was really well located despite of its distance to the center. There are bus and metro stations that takes you in a few minutes everywhere, and also many supermarkets in a close ratio. The people who work there were extremely helpful everytime I needed something and the big terrace made a great atmosphere for getting to know other guests.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Maj 2017
8.0

Super Atmosphäre, man lernt viele Leute kennen :) Personal war immer da, hilfsbereit und gesprächig, zum Strand läuft man 30 min man kann aber auch die Metro nehmen, haben statt einer Nacht 4 Nächte dort verbracht!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.