Hostelworld.com

No.8 Tottenham

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 704 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 704 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.6
No.8 Tottenham Located at 724-726 High Rd, Tottenham, London.
No.8 Tottenham
England
London London N170AG 724-726 High Rd, Tottenham
79% 704
51.6020593 -0.0673855
No.8 Tottenham
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
4.3

Sketchy location for a hostel, definitely didn't feel safe going outside.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
10.0

First thing I want to say about this hostel is that the staff is one of the best I meet till now, the hostel is very cheap compare with others in London, totally secure and I meet great peoples here, loved the kitchen and the garden and the stories about Tottenham Hotspur.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Maj 2016
6.9

Good enough hostel. A little far from the sights and in a less than desirable part of town. Bar downstairs was a little boring, maybe if there was a hot spurs match it would liven up. A lot of people living there in between houses. Not a big deal, but off-putting for some. Staff were friendly and accommodating and there was a full kitchen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Maj 2016
9.1

Beatifulll

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
6.6

Vše v pořádku až na nekonečné fronty do koupelen. V každou denní i noční dobu bylo obsazeno.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Maj 2016
8.3

Great hostel! Really enjoyed having the bar downstairs. Its convenient

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2016
9.4

Excellent !... Luckily, they accepted me for ONE single night although I am much over 38 yoa !...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2016
8.0

I've stayed at No8. Totttenham 3 times already and each time everthing was great. Staff is extremely helpful and nice, the pub atmosphere under the hostel is unique and a bus stop with busses to Seven Sisters Station, Stoke Newingtin , etc is 30 seconds from the hostel. Gonna stay here next week again. I highly recommend this place for everyone looking for a cheap place to stay. The overall atmosphere in te hostel is like a big house share which is great! Thx for the pleasant statys!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2016
2.0

Horrible, no hay otra palabra para describirlo.La ubicación es pésima. El día que llegamos celebraban en el bar (que también es la recepción) un partido, por lo que a pesar de vernos en el tumulto de gente con las maletas y re cansadas duraron un mundo para atendernos. Nos asignaron una habitación y unas camas que ya estaban ocupadas, nadie nos resolvió esto porque decían estar muy ocupado por el famoso partido de fútbol. La limpieza es ineficiente, baños insuficientes, siempre sucios y ocupado

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
7 Maj 2016
5.1

Not very clean. I questioned if the sheets were every washed in between new visitors. I felt very uncomfortable/dirty in the showers and bathrooms. The location is a good ways away from central london.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.