Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

No.8 Tottenham

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 822 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 6.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 822 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 6.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.5
No.8 Tottenham Located at 724-726 High Rd, Tottenham, London.
No.8 Tottenham
England
London London N170AG 724-726 High Rd, Tottenham
77% 822
51.6020593 -0.0673855
No.8 Tottenham
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Wrz 2016
7.1

Nice hostel for the price. Staff very friendly, nice and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Algieria, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2016
9.1

Thanks for all. Good luck for the staf. I enjoy my stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2016
9.1

The staff were very friendly and the bar that it is located in is awesome. There was a match across the street the night I stayed so they had live music in the beer gardens.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
10.0

Best place to stay if on a budget. Staff are great. Claudia is best DJ in town. Sabrina loves soup a bit to much! Chelsea makes the stay seem like a 5 star hotel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
6.6

Für den Preis kann man echt nichts sagen. Einziges Manko war wirklich die Sauberkeit der Sanitäranlagen. Mit Bus und Bahn kommt man super schnell überall hin, weshalb die nicht ganz optimale Lage auch kein Nachteil ist. Die Mitarbeiter waren freundlich und hilfsbereit. Schade war wirklich nur die mangelnde Sauberkeit, die das ganze etwas herunter gekommen wirken lässt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • karinasofiea
  • Norwegia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Wrz 2016
7.7

Fairly good for the price

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
10 Wrz 2016
7.4

Have come back again to stay here, has a kitchen and is SO cheap. It takes about an hour to commute into town but the hostel is easily connected by bus and tube (all through the night as well) so it is super easy to get around. Only complaint is there are only three bathrooms (and the showers are in each bathroom), so you often have to wait ages just to pee because three people are showering.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2016
10.0

Muy buena relacion calidad-precio. Los servicios se limpian varias veces al dia y esta bien comunicado con el centro por autobus y metro

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Wrz 2016
6.3

My husband and I were backpacking in Europe and picked this hostel off the hostelworld website. We were very disappointed. Our private room consisted of a bunk bed only. There was a green light in the room that never shut off, so it was bright still at night. The bathroom was so small we could hardly close the door to go to the bathroom. Also the bathroom light didn't work, so it was dark while we went to the bathroom. The hostel location was very sketchy and very noisy at night. Staff was nice.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2016
10.0

One of the best hostels in London! Clean,quiet with nice peoples and good staff! the Friday's night parties are amazing and a good opportunity to make new friends!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.