Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

No.8 Tottenham

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 976 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 976 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2017
6.0

You do get what you pay for, so we had a decent stay for the price. However, we would have paid more to have nicer facilities next time. There are only 3 bathrooms/showers to share (one very very small one) and they were not the cleanest. The room has a small locker inside so be sure to bring your own lock. Reception is only available from 9:30am to 11pm most days, so if you're like us a like to get an early start on the day, that can be tough. You'll have to check out early the night before.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2017
5.1

if you are a man and you like football or plays video games or ping pong, and you like to meet people lookings for just job and not open mind about travel its perfect!! i dont want to talk about location, its depends what you want watch game of soccer its great location but if you prefer lost times in transport to get city center of london it s perfect! safe area and good bars and watch football!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • HarriHonkanen
  • Finlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Kwi 2017
9.1

Definetely value for your money! 7-8€/night, trainstop is 5min walk away, foodmarket couple of minutes walk away! Cheap beer in the pub downstairs, staff was very helpful and kind. I will definetely come back sometime!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
8.9

Really nice and cool staff, cool atmosphere and good people around. 👍

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
9.4

Hostal sencillo, calidad-precio genial! esta retirado del centro pero en 30 min se llega. Muy recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Kwi 2017
10.0

It was really good

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2017
7.7

Discrimination, they do not accept people over the age of 38?

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2017
6.6

Preis-Leistungsverhältniss ist gut. Ich war für ein Wochenende mit einer Freundin in London und wir haben eine günstige Unterkunft gesucht. Wir sind dann im No. 8 Tottenham gelandet in einem 10er Schlafsaal. Das Personal ist super nett und hilfsbereit und der Pub unter dem Hostel ist auch preiswert. Wir hatten allerdings Schimmel im Zimmer und nur zwei Steckdosen auf 10 Betten, aber bei dem Preis kann man das mal verkraften.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2017
10.0

Ambiente molto carino, staff gentile e disponibile. molto buona la posizione con la fermata della metro a 500m e proprio di fronte all'ostello la fermata del bus n.149 che portava direttamente in centro. Camere essenziali con letti veramente comodi e servizi a ogni piano. consigliatissimo a tutti

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
16 Mar 2017
8.6

Everything ok with the price you pay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.