Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

No.8 Tottenham

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 1017 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 1017 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • havenmacleodeast4607
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
22 Cze 2017
9.4

As always a pleasant stay, excellent staff! Sarah is a very helpful receptionist as well as an excellent bartender.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • nayatmdals
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
20 Cze 2017
8.3

위치만빼면 스무스

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2017
10.0

No.8 is simply great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Cze 2017
5.7

Hostel ist relativ abgelegen, man braucht 10 min mit dem Bus zur nächsten UBahn Station und von da aus dann auch nochmal 15 min bis zur City. Das Hostel ist eine Kneipe, mit vermieteten Zimmern. Welche an sich Sauber waren. Dies kann man jedoch nicht von den Toiletten / Duschen behaupten. Hier findet man alles was man nicht sehen möchte (Schimmel, Dreck, Haare, aufquellenden Boden). Für 1-2 Nächte, mit dem Hintergrund die Dusche nicht zu benötigen, ist es ok. Für mehr nicht empfehlenswert.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
12 Cze 2017
8.9

Kind of far from tourist sites, but London transportation makes it easy to get around. Overall great value considering the cost. Sarah was awesome!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2017
6.9

Comodo per i trasporti e con supermercati nelle vicinanze... pulizia troppo trascurata, ambiente molto logoro, specialmente bagni e cucina avrebbero bisogno di manutenzione

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • nichutchman
  • Irlandia Północna, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
27 Maj 2017
6.3

Use as a base

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
27 Maj 2017
2.0

I was treated like a piece of garbage... simple. All the staff are soooo friendly at first but they are superb!y flippant i.e. they change their behaviour and became evil in the blink of an eye. This is three out of four of the No 8 hostels that I encountered over the last two weeks in London. The White Horse staff in Edmonton ended their ever so entertaining performance of evil with kicking me out before my booking had ended and they could tell that at the time I thought the world would end.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
26 Maj 2017
5.1

Stay somewhere else. Other than being near literally nothing, its also 2km from the nearest metro, making tourism difficult. The neighbourhood is cheaper but sketchy And the bar on a Friday is deserted aside from a few groups of drunken older gentlemen (who will approach you if you're a young woman) and you're not even allowed to drink anywhere else in the hostel to avoid it. The rooms felt undone and depressing and you'd get people yelling outside your window at 3am. Seriously don't bother

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
23 Maj 2017
5.4

It's was cheap. But the location was not great. Not much of a reception desk either, just a bar that's not always open.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.