Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Njoy! Travellers Resort

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 410 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 410 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Sie 2017
8.0

Schöner Aufenthaltsbereich unter freiem Himmel! Leider waren in der Küche die Hälfte der Kochplatten kaputt und es wurde zeitweise sehr eng. Sowohl die Zimmer (mit Waschbecken ausgestattet) als auch Sanitäranlagen und Küche waren in gutem und sauberem Zustand. Leider sehr laute AC im Zimmer. Sehr freundliches Personal!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sie 2017
8.9

房间有空调,接待员非常棒,免费接送的车到市中心很方便,还有免费接送机

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2017
6.0

Internet/WIFI didn't actually work in my room as advertised. Staff weren't helpful when I questioned why.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Lip 2017
7.7

good stay in a 4 bed dorm. free city shuttle or walk 10-15 minutes. clean and friendly staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
8 Lip 2017
8.3

Les plus: lit confortable, café et thé à disposition, cuisine propre, navette pour aller en ville Les moins: wi-fi pas toujours très bon, pas de casiers!! Pas assez de prise et endroits pour se poser avec un Ordi

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lip 2017
9.1

Great variety of free food in the kitchen + scales for weighing your luggage!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2017
9.4

Checked in for a couple of days and ended up staying nearly 5 weeks, just had a great time, made some good friends and was well accomodated by the staff for anything needed. The hostel has a REALLY chilled and relaxed vibe so if that's what you are after then this place is paradise, very good pool to lounge around too. Not the most modern up to date hostel in Cairns but, has everything you need. Oh free pool table too, big win. Stay here a night or two and you will see what I mean. Thanks.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
21 Maj 2017
9.4

Short walk to beaches and downtown. Staff has great knowledge of reef tours provided recommends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2017
10.0

The staff was absolutely helpful and superfriendly, special metion to Martin, Jess, Esther and Edoardo. I loved the idea of have FREE busses from the hostel to the airport, town and reef fleet terminal. Also my room was quite clean, bathrooms and kitchen as well. The kitchen is open 24hrs and during the night there is a nightwatch at reception that made me feel more safe. I highly recommended njoy to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • memulder9402
  • Holandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2017
6.0

Old building, facilities are working but all very old. Wifi was not working most of the time. Aircon was working very well. 15 minute walk to city centre. good things were the free shuttle to the city, AirPort and in the morning Free shuttle to the Ferry terminal for all great barrier reef trips. And they organized quite a lot of evening activities

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.