Hostelworld.com

Njoy! Travellers Resort

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 332 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 332 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.7
Njoy! Travellers Resort Located at 141 Sheridan St, , Cairns.
Njoy! Travellers Resort
Australia
Cairns Queensland 4870 141 Sheridan St
85% 332
-16.9182444 145.7684898
Njoy! Travellers Resort
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Kwi 2016
8.3

Overall really enjoyed stay! Staff were excellent, very friendly & willing to help! Facilities were good, you get a fridge in your room & showers & beds were decent. I like the small things this hostel has to offer, the tours desk, the cat visits, the pool, movie nights, free pool, reptile night, bbq night (there's always something going on) & the free bus service is very handy. Definetley reccommend staying here :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Kwi 2016
6.9

位置在凯恩斯市中心与机场中间位置,比较安静,周边没有餐饮,但有两家自行车租售点,购物略不便,小住没问题。房间挺宽敞,泳池比较小

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
31 Mar 2016
9.4

Service navette aéroport très pratique, a 10-15min centre mais il y a un service de navette .. Hostel propre, billard gratuit et gde piscine .. Mais le coup de cœur va au personnel, qui des le départ répondent à vos questions (même par mail avant d'arriver très réactifs) mais surtout sont la jusqu'au bout, j'y ai oublié qq affaires près de la piscine, ils ont tout regroupé et mis de côté jusqu'à ce qu'un ami vienne les chercher !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Mar 2016
9.4

Great value for money - helpful staff, comfortable enough beds, frequent shuttles run to and from town/airport!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Mar 2016
9.7

Of all of the places I've stayed in Australia, NJoy is at the top of my list. The facilities are clean, the staff is incredibly helpful and friendly, and NJoy offers many services that other hostels do not. NJoy caters to backpackers and non-backpackers alike. If you are planning activities, I would recommend doing so through the front desk here. They saved me a lot of money and kept me very organized. Cannot recommend highly enough.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
8.0

Great place to stay. A little far from the main strip but not a bad walk. Good value for the money and helpful staff. I would stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Mar 2016
10.0

Dude that works reception is cool

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Mar 2016
9.1

- Staff are really friendly and helpful. - There is a bit of a walk to all the main stuff but it is wihin walking distance. - All facilities were fairly clean. I definitly recommend this place to anybody looking to stay here. PS: They have an adorable orange tabby that walks in and out of the hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2016
8.6

Pool area is nice! Private rooms are a good deal. Staff are helpful & friendly. Its great that you can drink you're own hooch here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Mar 2016
9.1

Very well organised hotel with helpful staff. Very clean. A bit far from the center, but still at a walkable distance and many shuttles offered.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.