Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nirvana Hostel Taganga

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 94 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 94 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Kwi 2017
8.9

Muy buena experiencia en el hostal, si bien no es la mejor ubicacion (hay que caminar como 3-4 cuadras desde la playa hacia dentro ), es porque la ciudad es chica entonces es de lo mas alejado. El personal excelente, siempre dispuesto y se aprende los nombres de todos sus huespedes, lo que crea mas empatia. Precio-Calidad muy bueno. La atmosfera es muy buena, cuenta con piscina, bar y cocina las 24 hrs, por lo cual permite que todos los huespedes puedan compartir entre ellos de manera mas facil

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
10.0

El hostal es demasiado bueno, muy aseado, la comida es deliciosa y a muy buen precio, la ubicación es perfecta, las personas del hostal super amables.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
12 Kwi 2017
9.1

Excellent, i dpent a great time there, definetñy im coming back

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • stheffyzubieta
  • Kolumbia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
6 Kwi 2017
9.7

Su ubicación es perfecta, es muy cerca de la playa, tiene un ambiente de fiesta, el staff es muy amable te ayuda en todo, la comida es deliciosa y a muy buen precio, ha sido uno de los mejores hostales en los que he estado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Kwi 2017
9.7

Las chicas argentinas de la noche son las mejores! y Cristian el barman tambien. Agradecido con ellos que nos hicieron pasar una excelente estadia. 100% recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Mar 2017
9.4

Muy buen ambiente, todo limpio y bien ubicado!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lut 2017
10.0

The best hostel in the area. The owners are very kind and helpfull. They helped us with every little thing. Very recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lut 2017
4.3

The atmosphere was terrible, also when I was trying to sleep at night There was a lot of noise in my room , 15 people from Israel where shouting and using drugs in the room! And no one person from the stuff seemed to care much about it! I wouldn't recommend it to anyone!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
6.0

Hostels is fine but it is an Israeli hostel

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
17 Lut 2017
6.3

Aspecto bem sujo, porém a atmosfera é legal. Tem piscina, bar e uma grande variedade de comidas. Outro ponto importante é que tinha ar condicionado!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.