Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nirvana Hostel Taganga

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 98 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 98 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Cze 2017
4.0

Certainly one of the worst hostels in South America, all night long music and loud, Israelis smoking rooms, dirty pool, wifi not working at . Anyone who wants a quiet hostel without Israelis will not be chosen in this hostel

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
30 Maj 2017
5.1

Nice hostel with a pool and great location. The previous reviews about this hostel being very Israeli was not an exaggeration.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • joshuajefferygreen6378
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
22 Maj 2017
6.6

I hated this hostel. Don't get me wrong, the building, location, facilities and restaurant were all amazing. The view from the rooftop lounge, spectacular. But if you are not Israeli you are not welcome. You will be shunned and ignored, despite any and all attempts to socialize. The moment someone realizes that you don't speak Hebrew they will literally just turn or walk away. But if you're from Israel and only want to spend time with people from Israel, I'm sure you'll love it here.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2017
8.9

Muy buena experiencia en el hostal, si bien no es la mejor ubicacion (hay que caminar como 3-4 cuadras desde la playa hacia dentro ), es porque la ciudad es chica entonces es de lo mas alejado. El personal excelente, siempre dispuesto y se aprende los nombres de todos sus huespedes, lo que crea mas empatia. Precio-Calidad muy bueno. La atmosfera es muy buena, cuenta con piscina, bar y cocina las 24 hrs, por lo cual permite que todos los huespedes puedan compartir entre ellos de manera mas facil

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
10.0

El hostal es demasiado bueno, muy aseado, la comida es deliciosa y a muy buen precio, la ubicación es perfecta, las personas del hostal super amables.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
12 Kwi 2017
9.1

Excellent, i dpent a great time there, definetñy im coming back

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • stheffyzubieta
  • Kolumbia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
6 Kwi 2017
9.7

Su ubicación es perfecta, es muy cerca de la playa, tiene un ambiente de fiesta, el staff es muy amable te ayuda en todo, la comida es deliciosa y a muy buen precio, ha sido uno de los mejores hostales en los que he estado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Kwi 2017
9.7

Las chicas argentinas de la noche son las mejores! y Cristian el barman tambien. Agradecido con ellos que nos hicieron pasar una excelente estadia. 100% recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Mar 2017
9.4

Muy buen ambiente, todo limpio y bien ubicado!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lut 2017
10.0

The best hostel in the area. The owners are very kind and helpfull. They helped us with every little thing. Very recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.