Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nirvana Hostel Taganga

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 115 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 115 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2017
8.3

Pasamos 2 noches en el hostal y nos gustó mucho. Los clientes son casi todos jóvenes viajeros y él atmósfera es muy bueno. La cocina abierta 24h/24 también nos encanto. Mi único punto negativo sería sobre la líe pieza de las habitaciones aunque no era muy grave.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2017
9.7

Letto comodo, cibo molto buono a prezzi contenuti, bella piscina, a 5 minuti dalla spiaggia, frequentato prevalentemente da ragazzi e ragazze trai 18 e i 24 anni. Esperienza positiva.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
26 Lip 2017
9.7

Muy lindo hostel. Muy buena atención de quienes atienden ahí

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rodritejero
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
23 Lip 2017
7.7

es un hostel de joda israelita. lo bueno que tiene es taganga. el resto Ni.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
23 Lip 2017
8.9

We had a great time at this hostel, we stayed here twice. The main receptionist, Natalia, was amazing. So helpful and polite, she made our stay all the more better. Food was cheap and tasty. We did two tours through the hostel and both were fantastic!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rotemsnir
  • Izrael, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
20 Lip 2017
10.0

Awesome hostel, amazing air conditioner, nicr pool, great restaurant in the hostle. Would definitely recommend this place :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lip 2017
9.7

Very well located, this hostel is pretty amazing. The shared rooms are big, the beds and sheets are clean and confortable, the pool site is wonderful and the restaurant is awesome.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lip 2017
10.0

Es un excelente lugar, la atención muy personal, muy buen servicio de orientación, explicación sobre la zona extraordinaria, , súper recomendado, volvería sin pensarlo!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2017
8.6

Me gustó mucho el lugar, tiene un ambiente muy agradable y las personas que atienden son muy amables y atentas... definitivamente lo recomiendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola Laura, muchas gracias por tu comentario, fue un placer tenerlas hospedadas con nosotros, las esperamos pronto, recuerden que tiene el 15% de descuento en su próxima estadía en san gil o en taganga.. saludos...

  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Cze 2017
10.0

The staff were always friendly and very helpful. The accommodation was very clean and a welcoming. A fantastic place to stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi Nicole thanks you very much for your comment, it was really nice to have you here with us, come back soon and as we told you en your next visit you have or in our hostel in san gil you get 15% off.

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.