Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nimmos Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.3
Dobry 1749 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 5.3
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 4.9
  • Udogodnienia 5.8
ZAREZERWUJ
6.3
Dobry 1749 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 5.3
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 4.9
  • Udogodnienia 5.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2017
2.0

Don't book Nimmo's without first visiting the rooms! The level of cleanliness is poor and the location is directly opposite a VERY loud night club and casino! I hardly slept and couldn't wait to leave.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
9.4

I only stayed for one night but it was perfect for what I needed, cheap and cheerful and the host was a very pleasant man. I had read reviews about cleanliness issues before I arrived but I really didn't see it, the building is a little run down but the rooms were very clean. The location is as good as it gets.. all round very happy for the money I paid.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
2.6

The worst hostel I ever stayed in my life, super dirty, no security and with a weird atmosphere.. the location is good BUT there's plenty of pubs around which makes it impossible to sleep. I would never recommend the this place to anyone. It was only one night and it felt like paying to suffer.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Lip 2017
5.7

Well, it depends what do you want...If you just need to spend the night somewhere close to the city centre and you need to save money, than this hostel can be good option...but you need to be prepared :D - it is really dirty...a good suprise was free breakfast :)...there is wifi as well...but no plugs in the room, only in the kitchen...the hostel itself is quiet, but there is some night club next to it, so... :D

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
13 Lip 2017
7.7

Das Bett war super und das Zimmer an sich auch sauber. Der alte Mann dem das Hostel gehört ist echt super lieb. Allerdings gibt es keine Schlüssel für den Eingang noch fürs Zimmer d.h. Jeder könnte jeder Zeit reinkommen. Trotzdem wurde nichts geklaut- ein hoch auf die Iren. Der Kühlschrank war echt eklig. Die Küche war ok aber nichts für penible Menschen. Alles in allem wars aber total ok, du darst halt nur nicht pingelig sein!! Bräuchte vlt mal mehr Mitarbeiter :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Lip 2017
3.7

Es war einfach erschreckend. Wir haben am ersten Abend den Code für die Haustür vergessen, doch dann haben wir gemerkt dass man gar keinen Code braucht, da die Tür von alleine aufgeht wenn man sich dagegenlehnt. In der ersten Nacht könnte man unsere Zimmertür ebenfalls nicht abschließen. Somit hätte jeder in unser Zimmer kommen können. Am Anfang hatten wir 3 die Auswahl zwischen 6 Betten, jedoch könnten wir uns nicht entscheiden, da eins schlimmer war als das andere. Überall lagen Haare und drec

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
12 Lip 2017
2.9

Lo único bueno que tiene el hostel es la ubicación. Tiene mierda por todos los sitios, tas cosas están rotas, huele fatal a orin, tiene agujeros por las paredes que están tapados con carteles, las ventanas están rotas por lo que no cierran y no te puedes dormir hasta las 3 o así que cierra el pub de debajo del hostel. Vamos, mejor quedarse debajo de un puente que en este hostel del terror.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • CharlyMala
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Lip 2017
4.6

Comme vue dans les commentaires précédent, auberge sale et mal entretenue. Mais pour un homme qui baroude cela est amplement suffisant et le prix va de soit.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
2 Lip 2017
10.0

Love this hostel, only hostel in Galway with a bit of charcter left in it and still the most reasonably priced. The manager Jim is a decent guy who looks after people, no other Hostel in Galway looks after guests better than Jim. If ur looking for the overpriced mondless tourist experience in a generic hostel Nimmos is not for you.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2017
3.4

Ceci n'est pas un hôtel, c'est un squat ! Surement jamais controlé par des autorités sanitaires/sécuritaires. Aucune porte ne ferme à clé (voire ne ferme tout court), les fenêtres non plus : elles sont bouchées par des draps (je passe pour la propreté, le bruit de la rue et l'humidité engendrée), fréquentation perturbante/dérangeante. Panneau dans le hall : "Si vous n'êtes pas satisfait de vos draps, faites-le nous savoir, nous les changerons"... Ça en dit suffisamment long je crois ! A fuir !

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.