Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nimmos Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.7
Dobry 1658 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 5.4
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 5.5
  • Udogodnienia 6.1
ZAREZERWUJ
6.7
Dobry 1658 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 5.4
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 5.5
  • Udogodnienia 6.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • oihaneom
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2017
6.3

El establecimiento era bastante viejo y daba aspecto de sucio. En las habitaciones no se podía cerrar la puerta si no estaban todas las camas ocupadas, porque no se podía abrir la puerta desde fuera. Los baños, a pesar de no estar en perfectas condiciones, estaban limpios y el hostel estaba muy céntrico.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2017
5.7

La ubicación es perfecta porque estás en una zona muy céntrica. Pero el hostal en si es muy viejo, no estaba muy limpio y el personal no es muy hospitalario. Las puertas de las habitaciones algunas cerraban y otras no, así que una noche y no más!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
24 Mar 2017
8.3

Good value, lively hostel. It might have the best or the most modern facilities, but it more than makes up for it with its atmosphere and its friendliness​.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • annaleajames
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2017
2.6

This place was dirty, uncomfortable, and overbooked. We had to walk to another hostel in the middle of the night because this place was overbooked. I will never recommend them or stay at their facility again.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2017
6.9

Grand place for ten euro but you're really getting what you pay for. bathrooms, kitchen and bedrooms were clean enough but the place is otherwise pretty dirty. It's a bit cold and the street below is very noisy until late. There's only the owner working there so you can't always catch him and he seems to sometimes give out to the residents. bread, jam and tea bags left out for breakfast which was good for the price and the kitchen/common room seems to stay open all night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Mar 2017
4.0

Poor conditions overall. room was clean but the windows would not close. Owner tried to fix it but after failing left it open. The noise from the street woke me up. It was warm but there was no heater in the hostel. Showers and toilets were clean when we arrived but during the night it became dirty due to heavy drinking of paddy's day... Showers were ok but there shower doors were kind of see trough... No breakfast included. If i have a choice i would choose another hostel.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
4.3

La fenêtre était cassée, l'auberge, situées au dessus d'un bar, était terriblement bruyante et le personnel N'était pas du tout attentif

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
17 Mar 2017
10.0

Hostel tres bien situé au calme proche du centre proche de Lidl si besoin ! Propre et les chambres sont assez grandes

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Mar 2017
3.7

Walked in, waited in what was apparently the reception/kitchen combo. Bags of trash everywhere, and no one seemed to actually work there. Waited for 30 minutes before deciding to just eat the deposit and go elsewhere. Sketchy looking place.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
15 Mar 2017
8.6

Accueil chaleureux, bon emplacement, petite auberge sympathique pour qlques heures de repos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.