Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nimmos Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.1
Dobry 1799 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 5.2
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 4.6
  • Udogodnienia 5.4
ZAREZERWUJ
6.1
Dobry 1799 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 5.2
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 4.6
  • Udogodnienia 5.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Wrz 2017
2.3

Non ho potuto pernottare a questo ostello in quanto chiuso dal sopralluogo dei vigili del fuoco perchè trovato non adeguato dal punto di vista della misure di sicurezza per gli incendi. Ottimo direi.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
31 Sie 2017
6.0

Nimmos Hostel es un hostal con potencial que no ha sido cuidado para nada. Los cuartos estan muy bien y los baños estan nuevos, sin embargo el aspecto general del hostal desde que entras esta terrible. El alfombrado roto, la cocina sucia, y algunas cosas en mal estado. En mi estancia ahí hasta cerraron el hostal por no cumplir unas cosas de seguridad. Fix the hostel and you will have loads of people staying over!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sie 2017
5.4

The fire dept. shut down the hostel while we stayed there.... need I say more?

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
29 Sie 2017
3.7

Peor hostal que he estado en mi vida. Ni siquiera sé como es legal mantener eso abierto. Sucio, olor a humedad y cerrado. Agujeros por las paredes, manchas en ellas y en las alfombras. Cúmulo de basura en la zona común. Seguridad 0, el acceso al sitio era un simple código.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2017
6.0

The Location of this hostel is perfect. Very central. This does mean noise from the street outside. The staff were extremely helpful in my dealings with them. Overall though, the hostel was not in great condition, the carpet and floors were in disrepair and not very clean, there were numerous doorhandles and other fittings broken, including in the bathroom, which was also somewhat unclean. The beds were perfect, but windows etc. in the rooms were very dirty.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • paulaalonso245918
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Sie 2017
6.6

We couldn't stay there because of personal issues but the girl that works there was ssuuuuuperrrr nice and sympathetic! :)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
5.1

The Bathroom was very dirty and de flushes didn't work! The kitchen was dirty as well and messy! In the entrance was a smell of toilet. The window dind't close properly. We dind't feel very save because everyone was knowing the pin of the lockdoor and the rooms couldn't be closed as well.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
10 Sie 2017
8.3

No se cierran las puertas de las habitaciones. Todo lo demás está muy bien para lo que que se paga por noche. Con LUz y enchufe individuales, que incluso hostels más caros no lo tienen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Sie 2017
8.0

Es adecuado sobretodo por el precio y la ubicación. No hay nada que especialmente me haya disgustado y por ese precio no se puede pedir más.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2017
2.6

It was really awful hostel. I paied 30 eu per night and it was a very derty place. Everyone can enter in, even until the rooms. It was darty, rooms, badroom, kitchen... The staff was smoked or an old men who only accepted cash and I had booked a room of 10 and we were 16.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×