Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nimmos Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.6
Dobry 1,609 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 5.6
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 5.1
  • Udogodnienia 5.7
ZAREZERWUJ
6.6
Dobry 1,609 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 5.6
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 5.1
  • Udogodnienia 5.7
Nimmos Hostel Located at 1 Upper Dominick Street, , Galway.
Nimmos Hostel
Ireland
Galway Galway 1 Upper Dominick Street
66% 1609
53.2700944 -9.0577011
Nimmos Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
8.0

This little old hostel is perfect for a short stay in Galway. I stayed over the weekend here as it is cheaper than most other hostels for Friday and Saturday nights. It has everything you need, a warm bed and a hot shower. The building itself is quite old but the rooms and bathrooms are modern. There was also some light breakfast provided, (bread, tea and coffee etc.) Overall not a bad place to stay in Galway.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Lis 2016
4.3

Sin duda uno de los peores hostales en los que he estado en Irlanda. Hostal sin calefacción, sucio a más no poder y bastante extraño todo en general. Lo único positivo es que estaba bastante céntrico.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lis 2016
8.9

Lovely little hostel to be highly recommended :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2016
7.4

Overall it wasn't so bad as we had expected according to the other reviews and I'd probably recommend.The washbasin in the bathroom could be a bit cleaner,but the rest of the bathroom and the kitchen were ok in the comparison to the other hostels. There was fairly good atmosphere, but the rooms were very loud as it's located close to the main 'night-life-street'. Surprising was the surprise that we want recipe and the form of the recipe - hand-written piece of paper,not very professional.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lis 2016
8.3

staff are very friendly. had a good stay here. to be honest, the room is too warm but it helped my girlfriend. good prices and the people made our stay enjoyable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lis 2016
5.1

Das Hostel war zwar zentral allerdings schwer zu finden, da man 'nimmos hostel' aus der Nähe nicht wirklich sieht bzw erkennt das es das ist. Die Türen waren nicht verriegelbar die Sachen (Bettlaken,..) lagen in dem Lagerraum auf dem Boden rum. Die Rezeption ist ein Laptop in der Küche/Wohnraum. Das Fenster im Zimmer war nicht verriegelbar, die Toilettendeckel waren gebrochen und die spülcorrichtung ging schief an der Wand. Der Wasserhahn im unteren Bad spendete nur dann Wasser wenn er wollte

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
3.1

Stay away

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
8.3

Perfect ubication. Amazing atmosphere. It is good by quality - price. I recommend it

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Paź 2016
7.7

El hostel muy centrico, justo en medio de toda la juerga. Entras y da miedo pero luego ves que no es para tanto. Las habitas están. El hombre es muy majo y la gente que estaba residiendo allí muy majos también. No tuvimos ningun problema con nuestras pertenencias pero yo pondría taquillas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
8.9

Awesome atmosphere and the staff is really nice. If you don't expect a 5* Hotel for 16 euro per night, you will have a nice stay in the Nimmos Hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.