Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 294 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 294 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.4
Niko's II Adventure Located at Phillipi, 528, , Puerto Natales.
Niko's II Adventure
Chile
Puerto Natales Ultima Esperanza Phillipi, 528
86% 294
-51.7279319 -72.5021266
Niko's II Adventure
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Kwi 2016
8.3

Good place, clean and nice breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
26 Mar 2016
8.3

We stayed here one night, it was a nice place to stay. The staff weren't super friendly, but I dare say it was more to do with us being quite drunk when we came home at 3am. I do have to apologise for my friend who vomited in the room. So sorry about that, I only knew once we had left for the bus station. All that said, the hostel was great, excellent breakfast, nice hot showers, and good WiFi once it connected.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Mar 2016
8.0

Great Breakfast

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
13 Mar 2016
8.6

Nice hostel, very good breakfast. WiFi was poor as everywhere in Patagonia. Staff was very helpful with booking and organisation, they even bring you to the busstation for free.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
13 Mar 2016
6.3

Nette Unterkunft, sehr leckeres Frühstück, ziemlich dünne Wände, man bekommt wirklich alles aus den Nachbarzimmern mit - sogar die Gespräche versteht man

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
12 Mar 2016
8.6

We just stayed for one night before heading to the park. The walls are a bit thin but otherwise it's clean and nice. There is also the possibility to store some of your stuff while in the park for free.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Mar 2016
9.4

We had a private room w/ bathroom ensuite and were very happy with the accommodations. Paula was great! She even gave us a ride to the bus station. Breakfast was good too and included an egg and fresh juice! Highly recommend for before/after going to Torres Del Paine as they have free luggage storage. Only complaint is the poor wifi.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2016
9.4

Paola was an excellent host. Very helpful. Breakfast was basic but enough and served by smiley ladies. Upstairs rooms maybe nicer, lighter. Nice sitting area upstairs. Downstairs rooms you get noise from upstairs. They will pick up and drop off at bus station during normal hours. Bathrooms good. Hot water. Ask for towel if there isn't one on the bed. We utilized the secure storage room for our bags while on the w trek. Overall good experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Mar 2016
5.1

Personnel peu agréable voire même insultant

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
28 Lut 2016
10.0

Totally satisfied with this one! Really friendly staff, best breakfast I've had in a hostel for ages! Totally recommend this place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.