Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 326 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 326 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Lut 2017
10.0

Great place to stay! The front desk guy Feb 11 @ night was so cool! He helped with everything and his English was great! We loved our time here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sty 2017
9.1

Really nice place !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2017
6.3

The walls are paper thin. If you would like to hear the neighbour's every movement, then this is the place for you. The staff were nice but not overwhemlingly helpful. Breakfast was basic.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
20 Sty 2017
10.0

Muy buen hostel! Gherson de recepcion es super amable y la señora del desayuno tambien! Teniamos habitacion triple privada, muy buena, con tele, baño limpio, todo tranquilo. El desayuno es abundante. Recomendado!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sty 2017
10.0

We loved our stay here! The staff was so welcoming, they were very patient with our minimal Spanish, and offered great and inexpensive tours (we did the full day Torres del Paine and horseback riding tours) . It was so close to the plaza (and the awesome restaurant right across the street), picked us up from the bus station, and helped us find all of the basics (good restaurants, money exchange, the bank, etc). Loved and highly recommend them! Important note: you must pay in cash for the room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
17 Sty 2017
10.0

Great hostel in central location with friendly English speaking staff. We had a private room and enjoyed our stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
7 Sty 2017
10.0

Nothing to complain. We had a great and comfortable stay. Always nice staff around, good breakfast, everyday room cleaning and nice trips offered from the hostel itself.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sty 2017
7.4

We stayed here before our trek and it was okay. The reception was pretty poor and unhelpful but the breakfast staff were very nice and they do a good breakfast at the communal table including eggs. Wifi is poor which is common in Patagonia. No real communal area so not a great place to meet others. Does the job but no real above and beyond.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sty 2017
8.9

Accueil sympathique dans cet hostel sans prétention mais très bien situé ! Le personnel n'hésite pas à renseigner les backpackers. Tout l'établissement est très propre. Les chambres sont très basiques mais la literie est confortable. Dommage, l'insonorisation est assez mauvaise. Enfin, le petit déjeuner est très convivial et très bon !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Gru 2016
10.0

Completely satisfied! I like to remember this hostel! The owner and stuff is very helpful and super organized! The location is perfectly on block from seaside as well from centre of this little nice town! I would highly recommend it! You can rent camping equipment there. Thanks to the nice owner-family!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.