Hostelworld.com

Nikko Park Lodge (Tobu Nikko Station)

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 113 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 113 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.1
Nikko Park Lodge (Tobu Nikko Station) Located at 11-6 Matsubaracho, Nikko, Tochigi Pref., Nikko.
Nikko Park Lodge (Tobu Nikko Station)
Japan
Nikko 321-1406 11-6 Matsubaracho, Nikko, Tochigi Pref.
80% 113
36.7468280 139.6193218
Nikko Park Lodge (Tobu Nikko Station)
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
5 Maj 2016
8.9

Great location. Typical hostel experience. No downsides except we couldn't find a staff member to check in for about 15min as we and others arrived. Once we found the staff member, they were very helpful. No biggy really.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
5 Maj 2016
8.6

Buen lugar para estar nada bueno o malo

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2016
4.6

Things seemed quite unorganized. There was n i kitchen and no real zink to wash up the dishes. The place weren't very clean and at the entrance it was a bad smell.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
27 Mar 2016
6.9

Bien hostel ..., pero muy frio

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
5 Mar 2016
7.1

Hot water would be awesome, specially when it's snowing and -5 degrees outside.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Lut 2016
8.3

The location is great, right at Tobu Nikko station. I stayed in private room. The safety, cleanliness, beds, heating mechanism of room as well as bed is good. The room has gas stove also. The microwave, refrigerator and the bathroom is on sharing basis with another room. However the bathroom and toilet locks were not working. And except 2 ceramic cups no utensils are provided. Although mentioned on their websites, no breakfast was provided.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
11 Lut 2016
9.4

Great and pleasant place to stay! Very relaxed and fun!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
1 Sty 2016
9.1

Fantastic location, nice staff and facilities. We stayed in dormitory but felt almost like a private. You feel the atmosphere of Japanese style accommodation :) Totally recommend!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.