Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nikko Park Lodge (Tobu Nikko Station)

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 118 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 118 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 6.4
Nikko Park Lodge (Tobu Nikko Station) Located at 11-6 Matsubaracho, Nikko, Tochigi Pref., Nikko.
Nikko Park Lodge (Tobu Nikko Station)
Japan
Nikko 321-1406 11-6 Matsubaracho, Nikko, Tochigi Pref.
76% 118
36.7468280 139.6193218
Nikko Park Lodge (Tobu Nikko Station)
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Sie 2016
5.7

Makkelijk te vinden, maar vreemd personeel en geen keuken bij de gemixte kamers. Snel koud water als er meerdere mensen douchen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Cze 2016
4.3

I guess the hostel has multiple buildings because based on the other reviews, our stay wasn't as good as they say. The hostel is way too small and way too crowded. There are at least 16 beds and the common room has 2 armchair for 3 persons each. There's one toilet, one shower and one sink. No kitchen, just a bunch of plates and spoons in a corner. Lockers are downstairs and way too small. And the main offender: no outlet plug on the beds. Would not stay again. Owner was nice.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
5 Maj 2016
8.9

Great location. Typical hostel experience. No downsides except we couldn't find a staff member to check in for about 15min as we and others arrived. Once we found the staff member, they were very helpful. No biggy really.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
5 Maj 2016
8.6

Buen lugar para estar nada bueno o malo

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2016
4.6

Things seemed quite unorganized. There was n i kitchen and no real zink to wash up the dishes. The place weren't very clean and at the entrance it was a bad smell.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
27 Mar 2016
6.9

Bien hostel ..., pero muy frio

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
5 Mar 2016
7.1

Hot water would be awesome, specially when it's snowing and -5 degrees outside.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Lut 2016
8.3

The location is great, right at Tobu Nikko station. I stayed in private room. The safety, cleanliness, beds, heating mechanism of room as well as bed is good. The room has gas stove also. The microwave, refrigerator and the bathroom is on sharing basis with another room. However the bathroom and toilet locks were not working. And except 2 ceramic cups no utensils are provided. Although mentioned on their websites, no breakfast was provided.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.