Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nikko Guesthouse Sumica

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 498 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 498 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.7
Nikko Guesthouse Sumica Located at 5-12 Aioi-cho, Nikko-city, Tochigi, Japan, , Nikko.
Nikko Guesthouse Sumica
Japan
Nikko 321-1413 5-12 Aioi-cho, Nikko-city, Tochigi, Japan
95% 498
36.7472922 139.6203383
Nikko Guesthouse Sumica
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2016
10.0

The hostel is near the train & bus station, facilities are good, friendly host, lovely decorated

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
10.0

The staff was so helpful and friendly. The location of the hostel couldn't be better. Really enjoyed our stay here. Will definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
21 Sie 2016
9.4

Superb hostel. Yuko treated us really well and we had a lot fun playing fireworks, jenga and papersumo. Really homely establishment and everyones helpful with easy and access to transportation.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lip 2016
10.0

Guesthouse sumica was everything we wanted, a traditional Japanese house with comfortable beds and facilities. But the best of it was the incredible staff that gives you the best tips to go around with a big smile. Don't miss the onsen! Thank you for everything :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lip 2016
10.0

Such a nice guesthouse in traditional japanese style and lovely staff! My friends and I just loved the family atmosphere in Nikko Guesthouse Sumica and it was a pitty that we just stayed for one night... Thank you for the great stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
19 Lip 2016
9.1

Right by the station, great little place, the owner is very helpful and guided me on which buses to get. The walking trails are fabulous. I had a fab two days stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
7 Lip 2016
9.1

Small place in old Japanese house, good base to move around the city and the mountains nearby, very close to the station, curfew at eleven but not so much to do in Nikko at late night, nice staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Cze 2016
10.0

洋子と佐藤本当にありがとう;))) 楽しい晩でした💕 Staff here are really nice, friendly, and speak English well! Near the viewpoint and station Just a little small~~~

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2016
9.4

Really nice place to stay! Highly recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • christianfriedli
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2016
9.1

Das Hostel ist glich beim Bahnhof. Check-In ist jedoch erst ab 15:00 möglich. Falls man früher ankommt, kann man das Gepäck für 700 yen einschliessen. Das Personal spricht ein wenig Englisch und blieb zumindest bei meinem Aufenthalt bis 23:00 im Gemeinschaftsraum und hat spiele mit den Gästen gemacht.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.