Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 53 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 10.0
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 10.0
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 53 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 10.0
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 10.0
Nika Dubrovnik Located at Naljekovieva7, , Dubrovnik.
Nika Dubrovnik
Croatia
Dubrovnik 20.000 Nalje�kovi�eva7
97% 53
42.6418953 18.1089724
Nika Dubrovnik
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Wrz 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Doskonała lokalizacja. Nie ma recepcji, jeśli chodzi musisz iść do pobliskiej restauracji im zadzwonić do właściciela pokoju. Prysznic nie był bardzo dobry, nie nagrzewa prawa.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2015
9.4

到着時間を事前にメールでお知らせしておいたので、お部屋のある建物の玄関で待っていて下さいました。迷っていたのでとても助かりました.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Sie 2015
10.0

When we arrived we were taken to another location but we did not mind as it was a better one..! We were given an apartment after booking a room with a shared bathroom so we were elated! The apartment was clean and had air con. Shower worked good. Would recommend to stay at the location we were at.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2015
8.6

Camera confortevole e in posizione centralissima. Proprietaria gentile e disponibile. Unico neo, legato alla posizione centrale, è il rumore dei locali sottostanti la sera.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2015
5.7

When we arrived we were moved to 'another of nika's apartments' which when we got there had only 2 single beds and a fan in a tiny room. We accepted this at first although we had booked a room with air con, until we realised how hot it was. So nika moved us to another apartment with air con across town. We went to get our bags & the lady whose apartment it actually was came back and verbally abused us demanding 200kuna for us sitting on the beds. More organisation would have been appreciated

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
10 Sie 2015
6.9

I had deliberately chosen this place because I wanted to stay in the walls of the old town, as its marker on the map indicates. However, I was actually taken to a room in a building some 200m east of the old town, in the Ploce area. This is not very far as the crow flies, but it was not what I was looking for. Moreover, the room I was given did not have air conditioning - it only had a fan. And there was no free wi-fi. That said, a nice terrace with good view. Overall, poor value.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
7 Sie 2015
9.4

Awesome B&B... The location couldnt get any better. However it can get loud at night

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Cze 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Jest to pokój w domu z wspaniałą kobietą jest. Jest czysty, przytulny, i ma wszystko, czego trzeba. Jest to również bardzo dobrze położony w starej części miasta. Najlepsze jest to, wracając do domu, aby porozmawiać z Nika. Ona naprawdę sprawia, że ​​czujesz się jak w domu.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.