Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nice Way Cascais

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 191 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 191 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.1
Nice Way Cascais Located at Rua Conde Ferreira, 117, , Cascais.
Nice Way Cascais
Portugal
Cascais Cascais 2750 Cascais Rua Conde Ferreira, 117
93% 191
38.6959063 -9.4221845
Nice Way Cascais
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Wrz 2016
8.0

Good hostel and surf school. Located very nicely in the center of Cascais. If you are here to surf by yourself (not taking classes or anything) the hostel is not located close to any breaks though. Carcavelos is a train ride away and Guincho is hard, but not impossible, to reach by public transport.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Wrz 2016
9.7

Had a great stay in this hostel, staff is super cool and surf lessons are great

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2016
9.1

Lovely little place! Everything we needed was there in the apartment! Only issue was the fact that we rely on public transport and it being the end of the summer season a small challenge with the buses. But overall good stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
12 Wrz 2016
6.9

Definitely geared toward the surfing crowd. Staff was friendly and helpful, but overall the place is noisy and crowded. The building is basically a frat house. The bathroom on my floor was extremely dirty, the beds were literally plywood boxes, like a cheap coffin.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2016
9.4

Nous n'avons passé qu'une nuit mais nous avons beaucoup apprécié cet endroit. Merci au personnel pour l'accueil et d'avoir été aussi arrangeant !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Wrz 2016
6.6

The staff was pretty unfriendly and unwelcoming. I have met amazing people at every hostel I have stayed at with the exception of here. The atmosphere was cliquey and I felt pretty uncomfortable the whole time I was here. Also....The surf lessons were already sold out when I arrived.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Wrz 2016
10.0

nice place staff are really really really nice. feel like live with friends , super nice place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Sie 2016
8.3

Buen hostel si te gusta el ambiente surfista, gente agradable y buena ubicacion.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Sie 2016
9.4

Ein super Hostel um Leute kennen zu lernen und gemeinsam tolle Tage zu verbringen. Zum surfen lernen bestens zu empfehlen aber auch um einfach nur zu chillen. Betten sind super gemütlich und Zimmer sind geräumig. Kann dieses Hostel somit ohne Bedenken weiter empfehlen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Sie 2016
10.0

Das beste Hostel in dem ich je war, super freundliches Personal, toller Außenbereich und auch die Nähe zum Stadtzentrum und zum Strand ist Top. Die Zimmer sind auch gut und man hat unten durch einen Vorgang auch relativ viel Privatsphäre für ein 8 Bett Zimmer. Zweimal am Tag werden Surfstunden angeboten, welche auch super waren, die Surflehrer sind sehr gut.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.