Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nice Way Cascais

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 236 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 236 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Lip 2017
9.1

We had such a fun stay here! The activities were great and the staff helped us lots. We extended our stay as we enjoyed ourselves so much, we stayed m for 6 nights instead of 2.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2017
4.3

Apesar de o staff ser muito receptivo e educados,achamos que principalmente o banheiro não era limpo (cabelos no ralo, areia pia, cheiro forte de xixi no box, ralo entupido...) , e a cama era dura/desconfortável. Achamos um preço por cama caro para o que ofereciam. O lençol estava em mau estado. Cama barulhenta.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
2 Lip 2017
9.7

Stayed here because I had a few days travelling solo before flying out to meet friends. Atmosphere is amazing and so is staff. Not the biggest party place so depends what you're looking for. Didn't have time to surf but I will definitely be back for it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2017
10.0

Everybody was so helpful and nice. I would highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Cze 2017
8.9

Amazing place and awesome people. Very well located and the surf lessons are great! Only turnoff would be the bathrooms who werent very clean. I would recommend if you want to enjoy the beach and the cool garden and bar of the hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • annabellelachance18368
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Cze 2017
4.9

Très très sale, aucun locker pour les sacs ! Extrêmement bruyant

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
16 Cze 2017
10.0

The staff.... where to start. The most wonderful human beings I have ever met. The surf instructors were excellent, everyone was so helpful and friendly. Location was incredible, the hostel was beautiful and clean, the atmosphere was chill, food was delicious... it was one of the best two days of my life. I will absolutely come back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2017
10.0

I LOVED this hostel. It had the most welcoming and "family" vibe to it. It attracted the most amazing travellers and would be the perfect place to travel to alone as it was so easy to make friends. Cascais is gorgeous but having locals working there that knew the ins and out made it that much better. I will be coming back that's for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Maj 2017
8.9

Nice hostel with nice staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Maj 2017
10.0

Nice staff, clean and organised place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.