Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

NiHao@Taipei

  • 11F-5, No.41, Sec.1, ZhongXiao W Road, Jhong Jheng District, Taipei, Tajwan

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 191 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 191 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
NiHao@Taipei Located at 11F-5, No.41, Sec.1, ZhongXiao W Road, Jhong Jheng District, Taipei.
NiHao@Taipei
Taiwan
Taipei 11F-5, No.41, Sec.1, ZhongXiao W Road, Jhong Jheng District
89% 191
25.0462879 121.5183886
NiHao@Taipei
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2016
9.1

새벽비행기 새벽체크인 가능합니다^^ 셀프 체크인 가능해서 좋았어요~~~~ 그리고, 시설 정말 좋습니다^^ 다만 화장실이 좀 아쉬워요ㅠㅜ

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lip 2016
9.7

Very good location, good value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Maj 2016
10.0

지하철역에서 가까워서 움직이기 편하고, 직원 서비스 더할나위없이 최고최고입니다. 룸도 정말 깔끔,깨끗합니다. 다음 대만을 간다면 다시 꼭 찾고싶은 호스텔입니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
8.6

Very friendly stuff! Clean rooms.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Maj 2016
10.0

What makes it more attractive is the location (totally near the taipei main station)!!! Just 3 minutes from the MRT. Staffs are nice and the facilities are pretty clean including 2 bathrooms belong to one room. I totally recommand the tourists to visit Taipei:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Kwi 2016
10.0

It was located right near the main station which made it easily assessable. The facilities were very nice and clean. Staff was extremely friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Mar 2016
9.7

it was terrific. u can go everywhere from it. it is just near from taipei main station exit3. u can get tons of tour tips on the front floor(11), and great people as well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Mar 2016
10.0

台妹服务态度超好

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.