Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Next2 Metro

  • Intersection of Xinyi Road and Fuxing South Road, Daan District, Taipei, Tajwan

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 597 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 597 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Maj 2017
7.4

Wirklich ein kleines Hostel, man fühlt sich wie in einer privaten Wohnung. Alles ganz nett, Lage wirklich super, aber wenn man auf typische Hostel Stimmung hofft, sollte man woanders unter kommen...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Maj 2017
10.0

Nice and friendly hosts. Quiet and accessible!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Honduras, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2017
10.0

Great. Totally recomended. I will definitely go back. Very clean

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • owyangjingyi924055
  • Singapur, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
30 Kwi 2017
7.4

Very convenient to get to metro station. Free laundry with detergent provided so it was really good. Other facilities are abit dated and the bed which I slept on sunk in the middle, so it was hard to sleep.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2017
10.0

Great location! With the directions they sent me it was easy to find and truly less than a minute's walk from Da'an MRT station (大安捷運站). Staff was so friendly and nice and the whole process was easy and comfortable. I will definitely stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2017
9.4

Great value for money, best position and clean toilets/showers. I'll come back if I would have to go to Taipei again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2017
9.4

I could have putted a perfect 10/10 here, but those 2 things I didn't put a perfect mark on really depends on the each travellers. Personally, I went to this hostel when I first arrived and there was no way I could have been to another place after. Qeenie welcomes you as if you were a old friend and everyone will try to do everything they can to make you super happy. For location, this place is way better then where you can find all the other hostels. In 12 years of travelling, one of my best.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wietnam, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
8.9

Great location, very convenient to get to everywhere. Good facility and helpful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Mar 2017
8.6

Needed a quiet place to stay for a night. was perfect. very short walk from metro station. accommodations were very reasonable. would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Gru 2016
8.0

다안역 4번출구에서 캐리어끌고 도보로 2분!! 진짜 가까워요. 출입계단이 좁아 불편하지만 다닐 수는 있을 정도입니다. 내부가 1, 2층으로 되어 있고 개인실은 위층이구요.. 아래층은 단체실 같아요. 보통의 호스텔분위기로 가성비 최고입니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.