Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Next2 Metro

  • Intersection of Xinyi Road and Fuxing South Road, Daan District, Taipei, Tajwan

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 573 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 573 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.5
Next2 Metro Located at Intersection of Xinyi Road and Fuxing South Road, Daan District, Taipei.
Next2 Metro
Taiwan
Taipei 106 Intersection of Xinyi Road and Fuxing South Road, Daan District
92% 573
25.0335297 121.5448298
Next2 Metro
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Paź 2016
8.3

bon auberge de jeunesse, très bien située staff très accueillant et qui aide dès que besoin, attention aux escaliers pour accéder à l'hôtel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Wrz 2016
9.1

Location is great, but it is really close to a busy street so it can get loud at night. The owner was wonderful! He was very caring and made sure I was comfortable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Wrz 2016
9.4

excellent location, it's in the central part of Taipei excellent staff, they are so nice and work so hard to keep the hostel clean and comfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
8.3

一直不希望住没有窗户的房间,但不小心还是订了没有窗户的房间,或者说不是通常意义上的窗,只有过道上的一个小窗(被图片欺骗了,以为是正儿八经的窗户)。幸亏入住后,感觉还行。员工做得最好的是,非常注意维护环境安静,所以尽管空间不算太宽敞,但安静这点还是很值得夸奖的。

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sie 2016
10.0

I had very great time there. The hostel is located in an extremely convinient position and it is cheap. It has great value for money. The staff is awesome! I was just arrived in Taipei and they have been really friendly and supportive when I asked them help with issues like: what to visit, how to get a sim card, how solve other bureaucratic. The hostel has simple furnitures but is clean and rooms are large enough for the people staying inside. I highly reccomend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2016
9.4

The hostel is nice! It is next to Daan Station Exit 4. It is convenient!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2016
8.9

Bon emplacement avec tous dont vous avez besoin à proximité! Les locaux sont propres et conviviales! La seule chose dont je reproche c'est que les lits ne disposent pas de rideaux pour pouvoir avoir un peu d'intimité!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lip 2016
8.9

It's literally right next to the metro, so convienent!! But it might not be really quite or comfy. A little bit small, but easy to make friends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Lip 2016
9.4

離捷運站非常近, 員工友善熱情, 氣氛很好, 硬要說缺點就是客廳太小

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Cze 2016
8.6

スタッフの対応が、とにかく良くアットホームです~(^^)v女性のスタッフが多いので、女性一人の宿泊も心配無いと思います❗❗

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.