Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Next Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 113 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 113 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.9
Next Hostel Located at Avenida Almirante Reis 4 - 5 Dto, , Lisbon.
Next Hostel
Portugal
Lisbon Lisboa 1150-017 Avenida Almirante Reis 4 - 5 Dto
74% 113
38.7208241 -9.1353272
Next Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
14 Wrz 2016
8.0

Nice hostel, good location close to metro. Comfortable beds, large rooms. Security lockers and free wifi. Kitchen is great and hostel is very clean overall.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2016
7.1

Jolie petite auberge au dernier étage d'un bel immeuble. Très sécurisée avec une personne à l'accueil qui ouvre la porte d'entrée et notamment la nuit et ouverture des chambres par une carte. Quelques salles de bain très propres. On se sent un peu comme chez soi. Wifi malheureusement pas accessible des chambres. Ambiance assez calme (mais l'auberge était loin d'être remplie) Seul problème majeur : impossible de dormir à cause de puces de lit et autres insectes dans les draps, un peu

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
26 Sie 2016
2.3

ghetto !!! j'ai réservé une chambre avec salle de bains privée et je me suis fait attribuée une chambre "style d'un monastère" car on ne peut pas appeler cela une chambre, avec salle bains commune, sale et vétuste. plus jamais et je le recommande a personne.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
24 Sie 2016
6.9

Auberge proche du centre, dans un appartement (5ème étage avec ascenseur) avec du cachet. Cependant la propreté laisse à desirer (surtout au niveau des douches et toilettes) !!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
21 Sie 2016
6.3

Un lieu chaleureux, à proximité du centre et dans un quartier sympa de Lisbonne. Attention à la sécurité des portes magnétiques. En pleine nuit ma clé à ouvert la porte de la chambre d'à côté par erreur (pas rassurant). Le confort et à la propreté ne sont pas le fort du Next Hotel mais nous le recommandons à tous ceux qui ne sont pas trop regardants sur ces questions car nous y avons passé un séjour agréable pour pas trop cher.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
8.9

IT world be nice if every Room will have a mirror

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
20 Sie 2016
3.7

Il peggiore ostello in cui sia mai stato. La camerata da 4 era pessima. Le dimensioni accettabili, ma sia le lenzuola che il pavimento erano sporchi. I bagni in comune, spesso malfunzionanti, erano letteralmente "lerci": i sanitari non venivano puliti, mentre i pavimenti erano pieni di capelli ovunque e di carta igienica. Le docce erano intasate da capelli e pezzi di plastica vari, tanto che lavarsi diventava un vero e proprio supplizio! Decisamente non consigliato!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Sie 2016
5.7

Quando siamo arrivati la nostra camera (doppia con bagno privato) era stata già assegnata. Dopo un po'di peripezie ci è stata assegnata una camera come quella prenotata ma completamente sporca (asciugamani sporchi degli ospiti precedenti, capelli e polvere ovunque). La colazione c'è, ma bisogna prepararsela in una piccola cucina che non basta per tutti gli ospiti. Abbiamo sempre scelto di fare colazione fuori per comodità

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
15 Sie 2016
8.6

Antonio is the best! hE HELPED US A LOT ON TRANSPORTATION AND JUST GOING AROUND IN LISBON

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sie 2016
8.6

Very helpful staff. Location is very convenient, just a few mins walk from metro. Got a private room, includes shower. Also has basic breakfast. Wifi was only strong in 5th floor. Cons: No AC, can be hot at times (during summer) and window was facing the street on the 1st floor which is sometimes noisy. Would still consider staying next time

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.