Hostelworld.com

New Orleans Hostel - Marquette House

Ceny
mapa
Recenzje
6.6
Dobry 722 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 5.4
  • Udogodnienia 5.7
ZAREZERWUJ
6.6
Dobry 722 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 5.4
  • Udogodnienia 5.7
New Orleans Hostel - Marquette House Located at 2249 Carondelet Street, LA 70130, New Orleans.
New Orleans Hostel - Marquette House
USA
New Orleans LA 2249 Carondelet Street, LA 70130
66% 722
29.9344262 -90.0824189
New Orleans Hostel - Marquette House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Dania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2016
5.1

An old rundown hostel, reminding me of the worst parts of a campingtrip. The boardgames in the commonroom were nice tho...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2016
2.9

This place is cheap so dont expect anything. Dormrooms stink like a m*****f***r. Wifi doesnt work.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
3.7

Very dirty. There´s people living there. They don´t clean the rooms. Don´t stay there.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
5.7

ドミトリーに泊まりましたが、ベッドが壊れていて気持ちよく眠れませんでした。それ以外は普通で良かったです。

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
2.9

Place is dirty. I would not sleep there.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
6.3

Overall the furniture and decor was pretty dated, but the hostel was definitely clean and well-cared-for. not bad value for money, but it seemed like a lot of the folks there were long-term residents, not the most welcoming common spaces. I wouldn't recommend the place to solo travelers who plan to spend a lot of time hanging out in the hostel, but as a base of operations for a pair/group, Marquette House would be great. Or try the private rooms and the garden instead of the dorm.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
23 Mar 2016
8.0

Hostel is a bit far from the French Quarter and there is practically no wifi in the hostel, nor any atmosphere. However, the staff are very warm and welcoming.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Mar 2016
8.6

4泊、14人用女性ドミトリーに滞在しました。 一つの部屋にまとめてベッドがあるのではなく、3部屋に分かれて置いてあるので、滞在人数が少なかったこともありますが、きゅうくつな感じはなくゆっくり自分のペースで滞在できたのがよかったです。 フレンチクォーターからは少し離れていますが、歩けない距離ではありません。治安も、そばに大通りがあるので悪くないように感じました。 スタッフさんたちは、みんな優しく声をかけてくれました。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Mar 2016
6.9

It's a fine place. It's in need of a few repairs, but they're very accommodating if something goes wrong and you need to be moved or what have you. I had a pleasant time there, the other guests were great, and the staff was brilliant, knowledgeable, and gave me some great recommendations.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2016
4.0

The hostel is far beyond its best days, many things have to be done but are not so far. On top of that, our two rooms we had (we had to move since the first room was not acceptable) seems to be unloved remnants of a former day very nice house which is now used to get most possible money out of it. Maybe still a good deal in terms of the price (just because Nola is so expensive!) but don't have expectations! The hostel still suffers from hurricane Katrina, even 11 years after...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.