Hostelworld.com

New Orleans Hostel - Marquette House

Ceny
mapa
Recenzje
6.7
Dobry 797 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 5.2
  • Udogodnienia 5.7
ZAREZERWUJ
6.7
Dobry 797 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 5.2
  • Udogodnienia 5.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
9.7

There was no permanent filter for the coffee pot. Other than this. Everything was fine. The value for the money and the proximity is the best.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Sty 2017
6.0

They didn't clean everyday but it was not bad. Don't expect renovate room. It's antiquated. I meet just one other traveler, but it was in January.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Sty 2017
4.9

I don 't raccomand IT. Too dirty, they should througt in the trash the beds, really dirty and full of insekt. IT is also too noisy. Wi-FI was broken No breakfast

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
5 Sty 2017
8.3

Location is great--one block from the St. Charles streetcar. It's a basic hostel with worn charm, lovely landscaping, and friendly staff--adequate if you want to spend your money on other things.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Gru 2016
5.4

Achei o lugar bem sujo. Eles não limpavam diariamente, alias eu fiquei 4 dias e eles não limparam nenhum dia, um quarto com 14 pessoas, imagina a sujeira.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
26 Gru 2016
3.7

Man bekomnt im Marquette House einen Schlafplatz für das wenige Geld...mehr nicht. Komfort und “Hostelfeeling“ braucht man nicht erwarten.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
27 Lis 2016
2.0

N avons pas séjourné description ne correspond pas à la réalitéen plus odeur renfermé à la visite merci de me créditer

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
18 Lis 2016
6.3

During low season reception hours are between 7am-12pm and 5-10pm). I had stated my arrival time as 1pm (arrived around 2pm) when booking via Hostel World, but the staff member told me I wasn't able to check-in til after 5pm and only if I had called ahead then I would've been able to check in. Really annoying since I had to come back to the hostel between 5-10pm to check in and pick up my keys, and makes no sense since he was already there. I was able to leave my bags behind the counter.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lis 2016
9.1

Private room. Building across the street. Mad that I only stayed one night. HUGE room. Full-size bed, couch, fridge. Kitchenette. Full bath. High ceilings. Exposed brick. Yes, a bit run-down and not spotless. But no mold or insects. New A/C unit. Clean sheets/towels. The building was run-down but had real soul and history. I was expecting a roach motel based on some reviews, and ended up in a Gothic novel instead. Cool neighborhood. Ignore dumb negative reviews written by OCD primadonnas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Paź 2016
6.3

The bed shits were not changed. Asked reception to get freeh ones.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.