Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

New Mansion House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 282 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 5.7
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 282 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 5.7
  • Udogodnienia 6.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
10.0

La gente es encantadora la chica de recepción habla español y es muy simpática, lo he pasado genial y repetiré sin duda

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Kwi 2017
4.9

House is very old and smells bad. The bathrooms weren't very clean, and neither was my room. Was ok for the price, but I would definitely stay somewhere's else next time.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2017
4.0

Das Zimmer war sehr dreckig, und die Möbel teilweise kaputt. Auf dem Schrank lag eine halbvolle Essensdose. Dem Schimmel nach lag sie schon länger da. Sauber gemacht wurde in dem Zimmer schon lange nicht mehr, was man an den großen Staubknäulen erkennen konnte. Die bettlaken hatten Flecken und in dem Zimmer roch es komisch, sodass das Fenster geöffnet bleiben musste. In den Gemeinschaftsduschen und -toiletten war ebenfalls Schimmel. Das Frühstück war auch alles andere als ansprechend.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2017
8.6

Good location with great staffs. With this price i think its okay to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Mar 2017
8.0

A localização é excelente, o único ponto de melhoria são os banheiros que apesar de estarem limpos não tem um aspecto muito agradável por serem apertados e mal iluminados

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lut 2017
9.7

En general muy bueno, sobretodo la ubicación 😍🇬🇧🚀

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • martinrocha6249
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Lut 2017
9.1

Great location. Nice staff. Clean installation. Very recommendable for the money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2017
8.6

La ubicación del sitio y su precio es lo que lo hace un perfecto sitio donde alojarse unos días en Londres. El personal fue muy amable con nosotros y salimos encantados. Solo una pega: la calefacción estaba excesivamente alta y no se podia regular. Por todo lo demás, un sitio 100% recomendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Sty 2017
4.0

The only good thing about this hostel is the location, really close to Hyde Park but regarding all the rest, I don't even know where to start from. Dirty rooms, dirty bathrooms, the sheets were not cleaned and probably used some other time by someone before me. The place for the breakfast fast most a room with dirt tables and when I saw it, I decided not to eat anymore. If you want to have a more decent stay, do not chose this hostel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
21 Sty 2017
6.0

Mal tenu.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.