Hostelworld.com

New Mansion House

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 230 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 230 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.8
New Mansion House Located at 38-40 Lancaster Gate, , London.
New Mansion House
England
London W2 3NA 38-40 Lancaster Gate
79% 230
51.5124283 -0.1804590
New Mansion House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Maj 2016
8.3

Auberge simple et propre, dommage qu'il n'y ait pas de salle "commune", donc l'ambiance est un peu calme ! A part ça, rien à lui reprocher

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
9.1

The location is nice, very close to Hyde Park in a beautiful neighborhood. It is located near the subway (5 min by walk) and the staff was great. The only negative thing is that the shared facilities (such as toilets) were not the cleanest ones, but it was only a detail. In general, I loved staying at this hostel and I highly recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2016
10.0

excellent!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mbeemsterboer4119
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
20 Kwi 2016
8.3

Not the best location for a tourist but close enough to a tube station to get to other places. The building is pretty nice and the dorms are 2-per-person and that's nice. Lots of people seem to stay here for longer term and seems like a good fit for that.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • thn6009001
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
19 Mar 2016
6.0

Its was ok the guy at reception was helpful , room was standard luckily enough I was put in with a decent roommate , breckfast was poor and unappealing so I went without .

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sty 2016
4.9

I had to wait for reception when I wanted to check in, the room was disgusting (brown smears on the wall) and the toilet was very dirty. The heating wouldn't turn off and the window wouldn't close. I guess its ok for somewhere you just need to sleep but I would rather have paid a bit more and stayed at wombat's.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
30 Gru 2015
9.4

최고입니당 ㅎㅎ 한국이랑 진짜 흡사해여

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Gru 2015
9.1

Excellent location, fantastic customer service, nice quiet hostel that is perfect for a weekend break. Not a party hostel but friendly atmosphere. Plus a free breakfast and cheap dinner.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.