Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

New Mansion House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 274 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 5.6
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 274 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 5.6
  • Udogodnienia 6.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2017
8.6

Good location with great staffs. With this price i think its okay to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Mar 2017
8.0

A localização é excelente, o único ponto de melhoria são os banheiros que apesar de estarem limpos não tem um aspecto muito agradável por serem apertados e mal iluminados

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lut 2017
9.7

En general muy bueno, sobretodo la ubicación 😍🇬🇧🚀

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • martinrocha6249
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Lut 2017
9.1

Great location. Nice staff. Clean installation. Very recommendable for the money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2017
8.6

La ubicación del sitio y su precio es lo que lo hace un perfecto sitio donde alojarse unos días en Londres. El personal fue muy amable con nosotros y salimos encantados. Solo una pega: la calefacción estaba excesivamente alta y no se podia regular. Por todo lo demás, un sitio 100% recomendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2017
4.0

The only good thing about this hostel is the location, really close to Hyde Park but regarding all the rest, I don't even know where to start from. Dirty rooms, dirty bathrooms, the sheets were not cleaned and probably used some other time by someone before me. The place for the breakfast fast most a room with dirt tables and when I saw it, I decided not to eat anymore. If you want to have a more decent stay, do not chose this hostel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
21 Sty 2017
6.0

Mal tenu.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
20 Sty 2017
7.4

Was good and the Recepcion Guy was frendly EBay and the New Girl Spanish the breakfast is fany but is ok 👌:)

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
5.7

I only spend one night here. It's more a residence than a hostel. I got there at midnight, the doorman waited for me, that was nice. But I had to climb with all my luggage up to the fourth floor using the stairs, almost fainted on the way. The room was disgusting. Its more a residence than a hostel, in my room there was people living there for a while. Very safe, the give you a key to the front door, and also a private drawer. Very good quality-price.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
5.1

Het grootste gedeelte, 99 %, van deze accommodatie woont in dit hostel voor lange tijd. Ze zijn alle zeer op zichzelf, wat het hostel saai maakt en ongemakkelijk voor toeristen. Ik raad dit sterk af als je hier voor een korte tijd verblijft, een goed bed wilt en mensen wilt leren kennen.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.