Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

New Hostel Florence

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 1,171 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 1,171 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.4
New Hostel Florence Located at Via Iacopo Peri, 3, , Florence.
New Hostel Florence
Italy
Florence 50144 Via Iacopo Peri, 3
70% 1171
43.7808082 11.2444639
New Hostel Florence
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Gwatemala, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Sie 2016
7.1

Por la ubicación muy bien. Llevaba mucho peso cargando conmigo, no fue muy doloroso ya que está cerca de la terminal SM Novela (6-10 min) depende la rapidez con que camines. El personal no habla español por lo que el inglés básico es indispensable. No hay ruido por tanto no hay ambiente. Para mi estuvo bien ya que iba en pareja y nos dieron una habitación con cama matrimonial (2 personas) en $ 45-50 euros por noche. Limpieza la hacen a las Díez am si permites. Iria de nuevo en pareja, solo no.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Sie 2016
9.1

Muy buen hostal,buena ubicacion y la gente del staff muy amable Buen internet Recamaras amplias El unico problema fue que una mujer israelí estuvo llorando,gritando y haciendo desmanes durante dos noches hasta que se fue Pero si lo recomiendo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sie 2016
8.0

Lovely hostel. Lots of space; no double beds crammed in a small room, but four singles and enough space in the room where I slept, plus a little balcony in the sun and good wifi. Security is iffy; the lock on the front door was broken. The floor and the room itself have locks too, but not everybody closes them. Bathroom is okay. Atmosphere is a lot more friendly and relaxed than I usually encounter in hostels. A lot of young people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
10.0

Very nice place. Much better than the previous hostel I stayed in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
13 Sie 2016
8.0

Wouodnstay there again,

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
5.7

The hostel was just passable. The room had beds and ensuit bathroom. The only light in the room was blocked by a bed. No plug-points for beds, no bed light- you CANNOT read. Receptionist gives your keys and says "here's your map". No information other than when you must check out. No social activities arranged. I've had so much more for so much less.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Sie 2016
6.0

La verdad que no quede para nada conforme, , me tocó un cuarto a media cuadra del hostel. Es decir fuera del mismo. La habitación era calurosa y dormí en un altillo sofocante.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
5.4

Das beste am Hostel waren die Leute, die man hier kennengelernt hat. Ansonsten muss ich sagen, dass bis auf die super Lage, es eher enttäuschend war. Es war lieblos eingerichtet nicht sehr sauber und einige Mitarbeiter wirkten eher gestresst als freundlich. Leider schlechter als erwartet :/

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
10 Sie 2016
5.1

Worst hostel I've been to so far. No AC, the 'kitchen' is a bathroom. Bathrooms smell bad. The guy with the beard was super rude to me after someone went into my room and took some my towel that I brought from home and when I told him about he claimed I wanted a free towel and had a horrible attitude. I ended up getting my towel back because he made me go thru all the dirty laundry. Disgusting place. It's good for one night and that's it. Mosquitos are everywhere so bring bug spray.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
7 Sie 2016
9.4

Great hostel. The atmosphere is what makes it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.