Hostelworld.com

New Hostel Florence

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 1,051 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 1,051 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 6.6
New Hostel Florence Located at Via Iacopo Peri, 3, , Florence.
New Hostel Florence
Italy
Florence 50144 Via Iacopo Peri, 3
72% 1051
43.7808082 11.2444639
New Hostel Florence
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
8.0

Es un hostel ubicado cerca de la estación y andando puedes llegar a todos lados,con respecto a la recepción nos atendieron bien y en varios idioma, un par de problemas que tuvimos fue la caldera (puntual) y sobretodo el WiFi.También que a cierta hora de la mañana entró uno de los empleados sin más en la habitacion.Por el resto lugar tranquilo en ell que se puede descansar también tiene su zona para poder relacionarte con los demás.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Kwi 2016
4.9

Not much positive feedback, location was good, but the building was constantly dark and empty. No real interaction from staff, and the common room was just sofas around a TV in a dark room. Beds were comfy, but the shower was ridiculously small and had zero water pressure, like washing with a hose. WiFi was flaky at best. Security was questionable, we were in the second building, and our room keys were old and awkward to work, didn't feel secure. Budget hostel at best, wouldn't go back.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Kwi 2016
7.7

Well run hostel for genuine travellers, not party animals who never leave the hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • raulfov122605
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
30 Mar 2016
2.6

the worst hostel I've ever stayed. The reception is not 24 hours. The owner is super thick and moneylender. He wanted to charge me for two nights and I booked for one night, and I could not sleep in any room because they told me he had no bed available that night for me. I would not recommend to anyone!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
24 Mar 2016
7.1

sauber aber die Atmosphäre war nicht so cool wie andre Jugendherberge,besonders gibt es kein Internet im Zimmer,Man muss iimmer unter gehen.zum Hauptzimmer das Internet zu benutzen.Aber es ist nicht schlimm Rest zu machen.Dias Zimmer war gut.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Mar 2016
6.0

I really did not like this place. Made me feel super uncomfortable. Half the dorms are in a separate building across the road, no atmosphere in common areas, always just really dark and quiet. Worst shower I've ever had as well, there is meant to be one bathroom per dorm but they arent connected so people kept using ours and we could never get in. Also only one key between three bathrooms... No real kitchen facilities only a microwave/kettle. At least the beds were fine, + lockers in the room.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2016
6.0

Although room can be locked but keys are same and it is not easy to lock and unlock doors. There is no kitchen, but there is a microwave and kettle. Staff has no smile. Heater open only from 9pm to 6am.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Mar 2016
10.0

Nadine is so welcoming and amazing! For a smaller hostel, she makes it amazing to interact with other travelers and provides the best map with all of her recommendations! Absolutely will stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
3 Mar 2016
4.9
Przetłumaczone przez Google

TLDR: Nie polecam Plusy: łóżka były bardzo wygodne, a pokoje były czyste. Doskonała lokalizacja i szafki zostały dostarczone. 1 z 2 moich pokoi miał gorący prysznic. Wady: bardzo podobne komentarzu poniżej kopalni. Atmosfera była straszna, nie lodówka pracuje lub kuchni, nie ma wifi w pokojach wieloosobowych, zimnych pryszniców, pracownicy nie byli pomocni (informacja uzyskanie było jak krwawienie skałę), pachniał jak papierosy w akademikach, większość gości były starsze chłopaki, nie jest zalecany dla młodych turystów, którzy chcą poznać ludzi.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Lut 2016
7.1

The toilets should be well equipped and more clean In the mixed dorms. The toilet door of the dorm that I lived had no lock in it. It was scaring for me to use the toilet without being able to lock it. Also, there should be enough lights in the dorm. My dorm was two stored flat, yet there were only two dim lights in the whole dorm. It was hard to locate things in such dim light.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.