Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

New Hostel Florence

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.8
Dobry 1252 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
6.8
Dobry 1252 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
3.1

The hostel's location is very far from the city's main attractions, and the neighborhood where it's located made me scared to return at nights. The beds are not assigned so me and my friend had to change beds every nights since people didn't notice or didn't mind that the one they were taking was already occupied. The bathrooms didn't seem clean either. Florence is such a wonderful city, I want to go back but I would not stay in this hostel ever again.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
13 Kwi 2017
8.6

10 minutes of walk from the train station and center city

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Kwi 2017
7.4

The hostel is fine, but I've seen others that are slightly more expensive but provide much better facilities.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Mar 2017
5.7

Il bagno aveva muffa sul muro e formiche, senza carta igienica; la struttura era poco personalizzata, si potrebbe migliorare la creatività e l'estetica del posto (ho dormito in un dormitorio distaccato dalla struttura d'entrata). Il personale era a volte gentile, altre poco entusiasta e poco appassionato. Nella stanza c'era la puzza delle fogne dalle strade di firenze. In compenso il letto e la stanza erano puliti, questo è importante.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
24 Lut 2017
3.7

我住的房間跟外面只有一道門,最外面的大門事不關的⋯讓人感覺很不安全。離車站大約15分鐘,房間老舊,燈光昏暗⋯

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lut 2017
8.0

TUTTO SOMMATO IN RAPPORTO QUALITA PREZZO TUTTO OK

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lut 2017
3.4

Wir waren 2 Tage und Nächte in Florenz. Das Hostel ist so ziemlich heruntergekommen. Sehr dreckig, Aschenbecher auf Terasse im Vorhof wurde einfach nicht gelernt. Das Zimmer war muffig und roch nur nach chlor.Das Badezimmer war recht groß aber versifft und alt.Jede Bahnmhofstoilette ist sauberer. Die Betten waren voll mit Wanzen,was wir erst nach derzweiten Nacht feststellen konnten. Die Zimmer sind kalt eingerichtet,und es lief pergament eine Klimanalage als Heizung.Nie Wieder dieses Hostel

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2017
2.3

hostel was in a sketchy neighborhood. i was with a female friend and she was completely creeped out. the room was in a different building than the front desk and it was no dirty and creepy. do not book this hostel its in a bad part of florence only booked it bc it was close to the train station that i left from in the morning. i've had pleasant experiences at hostels this was not one of the them. Avoid avoid avoid

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
12 Lut 2017
7.1

Far from the main city. Well located for the bus station but kinda far from the train station. It's located in a residential area so you have to walk further to find good places for aperitivos, restaurants or good bars.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
7 Lut 2017
8.9

Easy 10 minute walk from the SMN train station. Quiet neighborhood, good staff and nice facilities. I'd go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.